woensdag 25 december 2013

A very merry X-mas to y'all

Kerst 2012 - Time flies!


De mooiste tijd van het jaar is voor mij toch echt de zomer. Toch vind ik Kerst ook wel een fijne periode. Als het toch moet gaan stormen en dergelijke dan liever onder het genot van een lekker hapje en drankje. En in goed gezelschap uiteraard.
Zoals ieder jaar brengen wij de feestdagen door bij mijn ouders en schoonouders. Heerlijk kneuterig maar oh zo gezellig. Vandaag staat in het teken van onze buikjes vol schransen, cadeautjes uitpakken en als familie bij elkaar zijn. Ik ben benieuwd hoe het ons dit jaar weer vergaat. Meestal halen we het toetje niet omdat we ons eerder die dag al zo te buiten zijn gegaan aan allerlei heerlijkheden. Ook vergeet ik elk jaar opnieuw hoe verschrikkelijk de meeste kerstliedjes zijn en dat er in Nederland nooit sneeuw ligt tijdens de feestdagen. Ach ja, we zullen wel zien. Wat maakt het ook uit allemaal.
Hopelijk hebben jullie ook een paar gezellige dagen in het verschiet. Ik wens jullie in ieder geval, vanuit de grond van mijn hart, een fijne Kerst toe. Geniet van de diners, de prachtig versierde bomen, de foute kerstfilms en bovenal van elkaar. Dat eenieder de kerstdagen mag doorbrengen zoals gehoopt, gepland of gewenst. Gegroet en cheers!

Vergeet niet om mee te doen aan mijn winactie in samenwerking met De Ruijter. Je kunt hier lezen hoe je meedingt. Good luck!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

9 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...