vrijdag 20 december 2013

HI-LA-RI-OUS

Kennen jullie dat, dat je bij bepaalde voorvallen in eerste instantie denkt: wacht eens even, dat is niet leuk! Om je vervolgens te realiseren dat het stiekem best grappig is met een lachstuip tot gevolg. Mij overkomt het in ieder geval regelmatig. Hier een aantal voorbeelden die ik stiekem HI-LA-RI-OUS vind. Herkenbaar?

- Als ik onopgemaakt de plaatselijke DA binnenstorm voor een doosje paracetamol, wordt me geen blik waardig gekeurd. Als ik een paar dagen later binnenstap met wat lipgloss op mijn lippen en een randje kohlpotlood om mijn ogen, komen de verkoopsters op me af gerend. Weird!

- Precies toen ik een dag niet op en neer kon omdat ik een stijve nek had, kreeg één van onze katten een kotsaanval van hier tot Tokio. Probeer dat maar eens op te ruimen als je niet naar beneden kunt kijken. Lekker!

- Als je denkt een kakmadam een plezier te doen door netjes te groeten, je enkel een hooghartige blik krijgt. Dat plebs ook!

- Dat het plaatsen van een discrete borstvoedingsfoto zorgt voor massale ontvolging op social media. Ik blijf het bijzonder vinden. Zeker als je bedenkt dat ik niets mis vind met flesvoeding. Gekke mensen haha!

- Dat ik standaard jaren jonger word geschat. Soms irritant maar vooral hilarisch. Ik ben toch echt 27 jaar!

- Gruwelijke spierpijn in je billen hebben en niet weten waarvan. 

- Dat mijn drie jaar jongere broertje grijze haren krijgt en ik niet. Gerechtigheid na mijn hele leven te hebben aangehoord wat een geweldige haardos hij heeft. Sorry bro...

- Dat je na een week eindelijk begrijpt waarom je dreumes steeds plat op zijn buik van de grond gaat liggen eten. En dan bedoel ik ook echt met zijn mond stukjes banaan vanaf de vloer happen hè!  Wat blijkt, meneertje doet gewoon de katten na! Ik bezin me nog op een oplossing. Diervriendelijke tips zijn welkom!

- Dat ik een gave heb om altijd aan te sluiten in de traagste rij bij de Appie. Het is toch om je te bescheuren. 

- Nog even over rijen gesproken. Wat ook hilarisch is, zijn de mensen die spontaan gaan voordringen wanneer er een nieuwe kassa open gaat. Je weet wel, dat de caissière de eerstvolgende roept en opeens de mensen die achter je stonden,  voor je neus staan. Hûh? Ik merk meestal fijntjes op dat hun tijd zeker meer waard is dan de mijne. Bitches!

- Me iedere morgen kapot schrikken van Sam die me wakker komt maken. De ene keer besluit hij met een haarborstel op mijn hoofd te rammen (= haren kammen volgens Sam) en een andere keer komt hij met een volgescheten luier op mijn gezicht zitten. Tja, ik ben wel wakker. Thanks but no thanks sweety!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

27 opmerkingen:

 1. LOL!!
  Ken je dat liedje 'Ironic' van Alanys Morrisette (90's klassieker:))? Daar moet ik dan altijd aan denken in dit soort situaties

  http://www.youtube.com/watch?v=Jne9t8sHpUc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, ik heb die cd grijs gedraaid vroegah haha!

   Verwijderen
 2. Oeh een aantal situaties kan ik me wel voorstellen ja.. maar of ik ze hilarisch vind... uhm... hahahah ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik voeg er aan toe:

  Je blogje is HI-LA-RI-OUS!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahah, heel leuk! Veel zijn herkenbaar en spierpijn in je billen is inderdaad niet fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahaha, zo leuk! En veel is zo herkenbaar. Above all: altijd dr verkeerde rij kiezen, het us een gave ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook niet alleen bij de Appie inderdaad. Gewoon altijd, grrr!

   Verwijderen
 6. Hahaha wat een leuk lijstje en zoveel is zo herkenbaar! ik word ook altijd jonger geschat toen ik 22 was ging ik met een groepje naar eenf ilm voor 16 jaar en ouder en ik was de oudste guess what ik werd natuurlijk om ID gevraagd........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is niet leuk! Ik moet ook altijd mijn ID laten zien. Dan sta je daar met je oude papieren rijbewijs en je buggy met je zoon haha!

   Verwijderen
 7. hahahaha, ge-wel-dig...
  En ook zo herkenbaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kies ook ALTIJD de verkeerde rij. Maakt niet uit in welke winkel ik ben, ook al staat er maar 1 persoon voor me.. Moet er iemand iets ruilen waarbij de manager er weer bij gehaald moet worden ofzo, zucht! Ik hebb geleerd t te accepteren haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ook. Zo irritant. Ik tref ook altijd bejaarden die dingen niet kunnen vinden en dan maar gewoon in de kassarij gaan staan om het te vragen.

   Verwijderen
 9. Heerlijk artikel! En leuk dat je het zo positief benaderd.
  En verschillende punten zijn inderdaad erg herkenbaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik probeer inderdaad vaak het positieve er maar van in te zien. Anders heb ik er toch alleen mezelf maar mee.

   Verwijderen
 10. Haha, dit is echt een leuk logje, veel dingen zijn best herkenbaar ja, dat voordringen, ik merk vaak dat ouderen dat doen, zo van ik ben oud en ik mag voor pfff aso's zullen wij dat later ook doen? hihi

  He ik miste het persoonlijk bloggen een beetje, dus naast mijn fotografie weblog heb ik toch ook weer een persoonlijke blog aangemaakt
  http://samenvooraltijd.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word ook wel eens gewoon aan de kant geduwd door bejaarden. Zo apart, alsof je pas bestaat als je de oorlog hebt meegemaakt ofzo. Gekke mensen!

   Verwijderen
 11. Herkenbare momenten. Doe je eens keer aardig door hallo te zeggen snauwt iemand je af. Oke dan maar niet meer aardig doen.... En ik snap niet dat je ineens zo'n ontvolging kan hebben door een enkele foto. Wat is daar nou mis mee? Het is jouw leven. Rare mensen soms op deze wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook bijzonder maar ach, dat is al zo'n eeuwige discussie dat ik me er niet meer in ga mengen :-)

   Verwijderen
 12. Hihi, sommige dingen zijn behoorlijk herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha grappig. En ja sommige dingen herken ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahahaha, ooooh vooral het stukje dat je sweety de katten na doet. Dat is eigenlijk enorm slim! En de rij met stomme mensen, jaaaa ook herkenbaar, rrrr. Maar om zo te lezen dan we weer hilarisch;)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk wel maar het duurd echt zo lang voor het kwartje viel bij mij. Beetje jammer dat ik daarna al die geplette banaan van zijn kleren en de grond mag schrapen hihi!

   Verwijderen
 15. Dat van de DA ken ik. Loop vaak binnen in me joggingpak en haal dan een aantal van me OPI lakjes. Wordt echt aangekeken alsof ik gek ben. Heerlijk dorp wonen we ook :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...