zaterdag 21 december 2013

Shopperdeshop






I did some shopping again! Uiteraard voor de kleine man. Herinneren jullie deze bestelling nog? Wat een drama was dat. De H&M order kwam al vrij vlot binnen maar op het pakje van Musjes bleef ik maar wachten en wachten en wachten! Zucht! Ik checkte een paar keer mijn mail en rekening. Alles was gewoon betaald en goed afgehandeld. Na een week of drie stuurde ik deze webshop een mailtje met de vraag hoe het zat. Ik kreeg een standaard antwoord terug dat mijn bestelling was geannuleerd. WTF? Er volgde een iets minder vriendelijk berichtje van mijn kant dat er wel geld van mijn rekening was gehaald en dat ik het wel fijn zou vinden als men even ging checken hoe dat zat. Dat schudde de boel een beetje wakker want tja, er was toch echt iets mis gegaan bij Musjes. Dûhhh! Ik kreeg excuses en mijn geld terug. Maar goed, dat was een beetje mosterd na de maaltijd want de artikelen die ik had besteld waren uitverkocht. 
Ik ging op zoek naar een andere webshop want ik was hoe dan ook verliefd op de jumpsuit met leeuwtjes van Smafolk. Helaas kon ik geen webwinkel vinden die beide jumpsuits die ik eerder had gekocht in het assortiment had. Uiteindelijk deed ik dan toch maar een bestelling bij Stylepit. Om mijn verlies wat draaglijker te maken, besloot ik in plaats van de jumpsuit van Maxomorra een tof shirtje van Smafolk te bestellen met een winters tafereeltje erop. Vriend en ik zijn wintersportfanaten dus het is in ons geval wel erg gaaf om Sam te hullen in een longsleeve met skiliften en skieërtjes. Gelukkig kwam deze bestelling wel gewoon binnen. Pfiewww!
Onlangs ontving ik van de webshop Nummer Zestien shoptegoed om iets uit te zoeken voor zoonlief. Tja, dat zijn leuke bijkomstigheden van the blogging life. Ik scrolde gezellig de hele site door en besloot na lang wikken en wegen een sweater en muts van Z8 te bestellen uit de uitverkoop. Dit merk zie ik vaak voorbij komen maar nog nooit eerder kocht ik er iets van. Extra fijn dus om op deze manier kennis te maken met Z8. De laatste tijd ben ik een beetje geobsedeerd door de kleur bordeauxrood, zowel voor Sam als voor mezelf. Eerst dacht ik dat het bij mijn blonde kleine man niet zou staan maar wat blijkt, hij kan het prima hebben. Lekkerrrr ding!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

17 opmerkingen:

  1. Wat heb je leuke dingen gekocht! Helemaal mijn smaakl! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingetjes!! Heeft die ene webshop wel nog je geld terug gegeven? Neem aan van wel?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke items voor je zoontje! Wel raar dat ze niet even een bericht hadden gestuurd binnen die 3 weken dat het was uitverkocht, niet echt netjes ofzo. Shoptegoed is altijd mooi, gelukkig toch nog goed gekomen allemaal:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad heel gek. Ze hadden zelf niet door dat er iets mis was gegaan. Gelukkig is inderdaad alles op zijn pootjes terecht gekomen.

      Verwijderen
  4. Reacties
    1. Dankjewel! Ik mag graag een beetje rondspeuren op het www ;-)

      Verwijderen
  5. Superleuk, vooral dat derde truitje <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nice!! Ik heb een jasje gehad van z8, leuk merk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is het eerste wat ik van dit merk heb. Inderdaad erg leuke dingetjes :-)

      Verwijderen
  7. Wat een leuke dingen! Vooral met die leeuwtjes :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke kleertjes! Dat onderste pakje is stoerrrr!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...