dinsdag 10 december 2013

For the love of Beebielove and BFC

Ik denk dat de meeste moeders zo nu en dan wel op internet rondsurfen op zoek naar kleding voor hun kroost. Zo ook ik! Op deze manier heb ik al veel leuke webshops ontdekt en merken die ik voor mijn zwangerschap nog niet kende. Het afgelopen jaar ging er een wereld voor me open op het gebied van kinderkleding. Twee merken die me wel kunnen bekoren zijn Babyface en Beebielove. Eerstgenoemde vanwege het stoere design en BBO heeft een pasvorm to die for. Ideaal voor stoere boys dus en lange, smalle kinderen. Ik kan me nog goed herinneren dat toen Sam net geboren was, ik een setje van Beebielove kreeg als kraamcadeautje. Het zat hem als gegoten in tegenstelling tot de andere kleertjes die we voor hem hadden. Die slobberden om zijn slankje lijfje. Jullie begrijpen dat BBO sindsdien tot mijn favorieten behoort. 
Aangezien ik de beroerdste niet ben, heb ik voor jullie een overzichtje gemaakt van mijn favorieten. Uiteraard verkoopt de webshop Nummer zestien ook meisjeskleding van deze merken. Maar goed, als rechtgeaarde jongensmama heb ik daar iets minder kijk op. Oh ja, mocht je iets van BFC willen bestellen, houd er dan rekening mee dat dit merk wat ruim valt. 



Check dit schattige en stoere mutsje van BFC. Voor een jongen zijn zwart met grijze streepjes natuurlijk altijd goed. Door het mintgroene randje zou ik het zelfs ook nog bij een klein meisje aantrekken. Maar goed, dat zeg ik als jongensmoeder hè...



Met de vrieskou op komst zijn matching wantjes bij bovenstaande muts wel handig. Ideaal dat je deze exemplaren met behulp van een touwtje door de mouwen van de jas van je mini kunt halen. Knap kind die deze wanten kan verliezen.


Deze longsleeve is van Beebielove. Ik viel voor de streepjes en het gitaartje. Wanneer dit instrument op een shirt staat, denk ik er altijd sterk over om dat kledingstuk voor zoonlief te kopen. Sam heet volledig Sam Fender en is dus vernoemd naar een gitaar. Dit omdat mijn vader gitarist is en hij enkel op gitaren van Fender speelt.



Deze sweater van BFC is vergelijkbaar met enkele truien die Sam op dit moment in de kast heeft liggen. En laten dat net de exemplaren zijn die zodra ze gewassen zijn, weer worden aangetrokken. Wat ik fijn vind aan de kleur donkerblauw is dat het overal bij past. Zowel op een jeans, als op een grijs joggingbroekje of een zandkleurige broek. Zo'n trui is ook heel tof trouwens onder een tuinbroekje. It goes with everything!



Deze hoodie van BFC is een fijn basisstuk in de garderobe van een klein jongetje. Ik zorg altijd dat ik een paar vestjes voor Sam in huis heb, al is het alleen om de shirts met korte mouwen mee door te kunnen dragen. Verder is het gewoon lekker warm.


Deze sokjes van Beebielove heb ik toevallig in huis. Ik kocht ze in september nadat de voeten van Sam opeens een groeispurtje te voorduren hadden gekregen. Van de één op andere dag waren al zijn sokken te klein. Omdat zoonlief steeds uitgleed op zijn kousenvoeten, ging ik op zoek naar exemplaren met anti-slip. Zoals ik al eerder aanhaalde, de pasvorm van dit merk is geweldig. Deze sokken zakken dan ook niet af.


Naast hoodies zijn cardigans ook heel fijn. Net ven iets minder warm en ook leuk om open te dragen. (Mits je kind het dan niet uittrekt zoals dat monster van mij!) Dit vestje van Babyface is weer zo'n fijn basisstuk wat altijd van pas komt.



Begint het jullie al op te vallen dat deze mama een voorliefde heeft voor blauw? Het is maar goed dat ik een zoon heb want het is mijn lievelingskleur. Mocht ik ooit een meisje krijgen dan ben ik vast helemaal in shock dat ik roze kleding moet gaan kopen. Deze longsleeve van Beebielove heeft naast mijn favo kleur ook een geinig printje. 



Vorig jaar had ik een soortgelijk zandkleurig broekje voor mijn mini. Vond het een fijne kleur om de spijkerbroekjes mee af te wisselen. Net even wat anders! Deze worker van BFC staat dan ook op mijn verlangslijstje want ook deze winter wil ik graag zo'n kleur broek voor Sam. 

Ik weet bijna zeker dat er opmerkingen gaan komen over de prijs van al deze kledingstukken. Daar hebben jullie een punt natuurlijk, want deze twee merken zijn niet heel goedkoop. Misschien dat het daarom wel handig is om te vertellen dat er een fijne uitverkoop aan de gang is op Nummer zestien. Zowel de Beebielove sale als de Babyface sale zijn erg leuk om een kijkje bij te nemen. 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Nummer zestien.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

18 opmerkingen:

  1. Je zult t niet gek vinden dat ik deze kleertjes leuk vind maar er zo weinig aan heb met een meid op komst.
    Maar uh.. ik hou ook niet zo van roze hoor en check de kleertjes die ik kreeg met sinterklaas.. amper roze he.. Lekker stoer maar toch girly, kijk daar hou ik dan wel weer van haha.. Maar vind de kleertjes die Sam draagt altijd zo cute en lekker stoer. Zal toch eens bij nummerzestien gaan kijken stiekem of ik leuke meiden kleertjes zie. Heb zelf nog helemaal niks aangeschaft hiervoor hihi...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een meisje lijkt me overigens wel heel leuk om te kleden haha! Maar idd, wel een beetje stoer ;-) Ben benieuwd naar jullie kleine meid! Ik had tijdens mijn zwangerschap ook heel weinig gekocht maar dat heb ik nadien wel goed gemaakt haha ;-)

      Verwijderen
  2. Wat een leuke kleding! En wat leuk dat jullie zoontje op die manier vernoemd is naar "je paps" :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, ik ben nog steeds heel blij met Sam's tweede naam. Het heeft lang geduurd voordat we eruit waren maar dit past echt zo goed bij hem. Sommige mensen zullen het gek vinden maar ik ben er echt trots op :-)

      Verwijderen
  3. De kleertjes zijn wel meeegaaa leuk!! En Sale is altijd goed... inkopen voor de ukkies dus;)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben dol op sale haha! Ik koop zelden kleertjes zonder korting.

      Verwijderen
  4. Leuke kleding zeg! Ik ben echt een roze-mama haha, zou me kapot schrikken bij een jongetje haha, maar goed - dat went ook vast, het kopen van blauw ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alles went denk ik wel hoor. Ik vind dat roze bij anderen altijd geweldig om naar te kijken maar om het nu zelf te gaan shoppen, lijkt me heel gek haha!

      Verwijderen
  5. Superleuke dingen! Vooral het okergele broekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke items. Zal eens gaan kijken op de site van nummer zestien. Bij Beebielove is er net om 00.00 uur een vipsale gestart! Wist je dat? Ik ben trouwens echt een girly, hou van roze en nog steeds fan van Hello Kitty haha.. zal het maar niet over brengen op me zoontje. Zal vast nog wel een dochtertje krijgen haha..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, ga ook even kijken zometeen! Ben benieuwd! Dat zijn echt fijne kleertjes :-) Ik houd juist wel van een beetje stoer. Zie op Instagram vaak van die stoere kleine chickies voorbij komen en die zijn echt zoooooo leuk gekleed haha! Maar goed, misschien zwicht ik toch voor roze hoor als ik ooit een meisje krijg,

      Verwijderen
  7. Soms is alleen die schattige kleding al een reden voor me om NU ook een baby te willen. Zucht.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...