maandag 16 juni 2014

Voetenfetisjistenterreur



Zoals jullie misschien weten, ben ik een fanatieke Instagrammer. Zeg maar gerust een overactieve Instagrammer, haha! Ik post foto's van van alles en nog wat. Vooral veel kiekjes van Sam en eten maar ook outfitkiekjes, aankoopjes en weet ik veel wat nog meer. Heel soms plaats ik ook wel eens een foto van m'n voet. Vooral nu het weer mooi weer is, komen die lichaamsdelen iets regelmatiger voorbij. Tja, dat is logisch nietwaar. In plaats van gympen en laarsjes draag ik momenteel slippers en sandalen. 
Er is alleen iets dat ik op z'n zacht gezegd bijzonder vind. En ook wel gek... Steeds als er een glimp van mijn kakjes zichtbaar is op dit social media-kanaal krijg ik comments en berichten van voetenfetisjisten. Ja heus! Dat verzin je toch niet. Niet dat ik me er heel druk om maak maar uhhh... ik vind het wel licht ongemakkelijk. Zeker als je bedenkt dat er in mijn feed meer foto's van mijn tieten te vinden zijn dan van mijn voeten. In de loop der tijd heb ik namelijk behoorlijk wat discrete en minder discrete voedingsfoto's gedeeld. Niet dat daar geen commentaar op kwam maar wel van een hele andere orde. Vooral van gefrustreerde moeders maar dat ligt in de lijn der verwachting. Dat is nu eenmaal de eeuwige strijd tussen borstvoedingmoeders en flessenmama's. Is ook om leip van te worden maar daar kan ik nog inkomen. Als ik dus weer eens geblockt word omdat ik een foto plaats van een tevreden, lurkende Sam dan interesseert me dat geen hol. Wat me daarentegen wel interesseert, is hoe ik die op voeten geilende mannen moet aanpakken. 
Wat moet je met die gasten? Ik vertik het eerlijk gezegd om mijn voeten van iedere foto te knippen. En als ik me met mijn zwangere buik in allerlei ingewikkelde houdingen heb gewrongen om mijn teennagels te lakken, vind ik dat best een kiekje waard. Voeten zijn immers geen intieme lichaamsdelen. Ik bedoel, voeten zijn gewoon voeten. Daarnaast heb ik hele normale voeten met hele normale tenen. Ik kan er eerlijk gezegd niets erotisch aan ontdekken. Ik kan veel mooi vinden aan een mens maar voeten vind ik toch vooral functioneel. Ze brengen je van A naar B en zorgen ervoor dat je niet omlazert. Prima dingen maar geil word ik er niet van. 
Meestal haal ik de comments van die voetenfetisjisten wel even weg. Een aantal heb ik er ook geblockt omdat ze bleven ouwehoeren over privé-berichtjes met voetenfoto's. Lijkt me de beste oplossing. Neemt niet weg dat er steeds weer een nieuwe onverlaat opduikt. Ergens zin ik overigens op wraak. Het lijkt me om te gieren om kiekjes te gaan sturen van opgezwollen, zwangere voeten. Of om een lekkere eeltlaag te kweken om te zien of de zogeheten liefhebbers daar ook te krappe onderbroeken van krijgen. Toch onderdruk ik die drang. Anders ben ik geen haar beter dan die fetisjisten die hun driften niet de baas zijn. Ik houd het dus maar bij deleten en blocken. En als ik dan toch bezig ben, dan doe ik hetzelfde met al die moeders die zo provoceren met flesvoeding. Vooruit, het laatstgenoemde is een grapje...

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

15 opmerkingen:

  1. Wat houden sommige mensen er toch rare hobby's op na! :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt leuke voeten zo, maar zo'n fetisjist snap ik ook niet.
    Heb er zelf gelukkig nog niet mee te maken gehad, maar dat kan ook komen doordat mijn voeten niet op mijn foto's staan. Ik zou ze ook meteen blocken in ieder geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahahahaha!!! Dat van dat commentaar op de bv-foto's en je dan blocken is ook erg jammer idd, dit is vooral grappig. En irritant.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha jaaa ik zat op dit blogje te wachten. Ik snap echt niet wat er sexy is aan voeten. En waar je stalkers toch steeds vandaan komen. PS. stuur je me nog even een foto van je naakte, sexy voetje? Meerdere graag ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik schrok al, was al bang dat je me ging blokken ivm mijn flesjes foto's... Die zet ik er vooral op omdat ze dan tenminste stil ligt haha, niet omdat t gaat om de flesvoeding. Ik zou liever boobfoto's erop zetten met een lurkende Fay haha!
    Maar ik vind mijn voeten vreselijk, zult dan ook niet snel een foto van mijn voeten zien.. Dus ik zal die vieze mannetjes niet in mn privé box krijgen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mmmm, wat een lekkere voeten heb je, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ow ghee... heb jij weer ;) Het web en zijn rare bewoners soms....

    xox Tally

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hahaha sorry maar echt wtf dit had ik niet verwacht :P Snap niet dat mensen zo ver gaan. Ik zou ze ook gewoon blijven maken. Desnoods die lui blocken die je berichten sturen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh getsie, dat dit soort mensen serieus bestaan (ja oké stiekem wist ik dat wel hoor). Wat ik trouwens ook een beetje gek vind is als iemand echt een gruwelijke afkeer tegen voeten heeft. Als het hele vieze voeten zijn oké, maar een gewone voet? Ach, het is en blijft maar een voet hoor. Trouwens wel respect voor de manier waarop jij je teennagels gelakt krijgt, ik heb al moeite met één kleur :')

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een groot voordeel dus, dat ik een grafhekel heb aan voeten! Bij mij geen vieze voetfetisjisten want een voetfoto zal niet snel voorbij komen haha. Ja van mn kleine boefie, maar ik mag toch hopen dat ze daar niet op reageren ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik probeerde enkele weken geleden een paar (hoogehakte) schoenen te verkopen op een 2de handsite, en ik kreeg ook gelijk een mail van zo'n viespeuk. Ik wou direct een mail terugsturen over kalknagels, likdoorns en voetenschimmel maar ik kon me nog net bedwingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha dat heb ik dus ook gehad! Ook een paar x toen ik een foto plaatste van mijn benen in een panty met een tof printje, soort panty-fetisjisten. Freaky!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hahaha, wat mooi dat al die mannetjes blijkbaar een uitlaatklep hebben gevonden voor hun fetisj. Ik snap inderdaad ook niet wat er geil is aan voeten. Heel vreemd, maar ieder z'n ding en liever dit dan mannen die opgewonden worden van dieren ofzo.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. je kan maar voor iets interessant zijn, wahahahaha...
    Waar haal je ze vandaan ;P

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...