donderdag 19 juni 2014

Instagram diary #31

Ik ben een fervent gebruiker van Instagram. Iedere week deel ik daar foto's uit ons dagelijks leven en de foto's die ik met deze app maak, deel ik ook altijd in een diary op mijn blog. Vandaag is het tijd voor deel #31. De dagen zijn voorbij gevlogen! Kijken jullie mee naar mijn week? Mochten jullie nog niet bevriend met mij zijn op Instagram, schroom dan niet om me te volgen ;-)



Deze meneer hoef je niets meer uit te leggen. Hij is nog geen 22 maanden maar hij doet het liefst alles zelf. En kindertandpasta is blijkbaar ook voor mietjes. Sam gaat voor mijn elektrische tandenborstel en supersterke tandpasta voor wat extra freshness.


Zondag toverde ik mijn witte paar Havaianas uit de kast en... de rechterslipper bleek opeens geel te zijn. WTF?!? Op de foto zag je het minder goed dan in het echt maar hij was overduidelijk verkleurd. Bummer!


Op Instagram vroeg ik om tips om die ene slipper weer wit te krijgen. Of desnoods die andere geel, haha! Ik ging aan de slag met een schuurspons, borsteltje en Jif. Uiteindelijk heb ik de gelige laag er redelijk af kunnen schrobben. Halleluja!


Zondag dook ik de keuken in om een kwarktaart te maken. Aan het einde van de middag moest er natuurlijk geproefd worden door onder andere deze blote, kleine connaîsseur. Volgens Sam is mama geslaagd voor haar bakdiploma ;-)


Aangezien ik niet de lulligste ben, deelde ik het recept van mijn citroenkwarktaart met een vleugje vanille op mijn blog. 


Na al het keukengeweld van die middag kwakte ik 's avonds een simpele maaltijd in elkaar. We aten onder andere deze goddelijke salade. 


Maandag was het wederom bloedverziekend heet. Zelfs Sam werd er een beetje traag van. Er kwamen tevens  wat kotsjes uit van de warmte. Arme drommel :-(


Die dag schreef ik een update over mijn zwangerschap inclusief een foto van mijn outfit. Ik ben zo blij met dit positiejurkje met sterren. Hij staat me goed, al zeg ik het zelf ;-)


En nog even een close-upje van mijn explosief groeiende babybuik. Man, de rek is er echt een beetje uit bij zo'n tweede kind.


Mini racete als een malle door de tuin met zijn grasmaaier. Hij is helemaal bezeten van dat ding. Waarschijnlijk omdat dit fantastische stukje plastic speelgoed een enorme takkeherrie maakt. 


Gelukkig koelde het 's avonds een beetje af. Tijd voor een stevige wandeling met mijn grote en kleine man.


Mmm, heerlijke ciabatta's met geitenkaas, honing, rucola en pijnboompitjes. So damn tasty!


Dinsdag begon ik de dag wederom met een wandeling omdat Sammie niet te genieten was. Een beetje frisse lucht doet meestal wonderen maar die dag helaas niet. Hij bleef cranky :-(


We deden ook nog even boodschappen. Bij de Zeeman scoorde ik voor nog geen 3 euro een geweldig speelgoedje om mee te spelen in het water. Daar werd meneetje gelukkig wel wat vrolijker van. Het was ook zo warm die dag, nondeju...


Even een fruitmomentje inlassen!


's Morgens vulde ik het deksel van de schelp met water met de gedachte dat het water kon opwarmen terwijl Sam een dutje zou doen. Voordat ik er echter erg in had, lag zoonlief er al in met kleren en al. Oeps! Hij was blijkbaar toe aan een verfrissende duik.


Dinsdag liet ik op In a flow around the world een deel van mijn verzameling schoenen zien. Yep, ik heb een voorliefde voor gympjes. Binnenkort zal ik een blogje met mijn zomerschoenen maken. Sandaaltjes en slippers enzo...


Hoppa, na een dutje dook Sam nogmaals het water in. Ditmaal met zijn zwembroek en waterschoenen aan. 


Na het avondeten ging ik mijn puisten te lijf met een lekker agressief maskertje. Ik heb zo de balen van die enorme uitbraak op mijn smoelwerk. Screw those hormons!


Woensdag kwam blogvriendinnetje Nicole op visite met baby Fay. Superleuk om elkaar eindelijk in het echt te zien. En Fay is te lief en schattig voor woorden. Onvoorstelbaar dat wij over een paar maandjes ook weer zo'n ukkepuk hebben.


Sam oefende vast als grote broer. Hij was enorm lief voor Fay dus dat geeft hoop voor de toekomst. 


Nicole en ik deden nog even een rondje door het winkelcentrum. Niet dat het centrum van Leusden erg sprankelend is maar desalniettemin was het heel gezellig. 


Daarna was ik dood, kapot en uitgewoond... 


Aan het einde van de middag ontwaakte Sam en kroelde ik nog even met mijn kleine slaapkopje. Hij dronk een beetje melk en daarvan maakte ik deze foto. Jeetje, misschien heb ik straks wel twee kinders aan de borst. Nooit gedacht dat ik zou gaan tandemen maar ben me inmiddels wel een beetje aan het inlezen. 


Na het eten liep ik een rondje met Maarten en mini en bij terugkomst zat een vriend van ons voor de deur te wachten. Hij was toe aan een break tijdens zijn rondje hardlopen. Gezellig!


Dit was mijn outfit van vorige week donderdag. Ik twijfelde nogal aan het hele broek-als-legging-idee. Momenteel zit ik in een kleine impasse wat betreft kleding. Zelfs mijn positiekleding zit me niet lekker. Ik schreef er trouwens ook een blogje over. 


Voor de verandering liep ik weer eens een rondje met Sam. Tja...


Er is hier iemand heel goed bezig, haha!


Donderdag kocht ik voor zoonlief dit kinderboek. Het gaat over dat er overal baby's worden geboren en dat ze hetzelfde maar toch ook weer heel anders zijn. Echt een aanrader! Ook kocht ik een truttige familieplanner om mijn organisatieprobleem mee te lijf te gaan. Hopelijk is dit mijn redding ;-)


Yihaaa, tijd voor een fijne plonspartij!


Vorige week verscheen deel #30 van mijn diary. Bizar dat ik het al zolang volhoud om wekelijks deze blogjes te maken. Niets voor mij eigenlijk, haha!


Oh zo vind ik Sam toch zo belachelijk lief! Kijk hem eens staan in zijn zwembroekje <3


Zo vind ik hem overigens iets minder schattig en aandoenlijk. Hier valt niet tegenop te babyproofen, zeg maar..


Mannen behoren volgens mij toch echt tot een andere soort. Ik bedoel, ik houd van voetbal maar het speelschema met plakbandjes op de keukenkastjes geplakt, vind ik geen briljant plan. Het hangt er trouwens nog steeds dus jullie mogen raden wie gewonnen heeft in huize In a flow around the world. 


Even knuffelen met achterbuurmeisje Skylar <3


Altijd gezellig om ergens met Sam op visite te gaan. Deze dierenliefhebber kruipt gewoon de caviakooi in om de cavia in kwestie aan zijn achterpoten eruit te trekken. Wij houden het voorlopig maar bij twee katten die heel hard weg kunnen rennen voor dit terroristje. 


Lunch!!!


Vrijdag was het tevens tijd om een artikeltje te typen over de lekkere waxmelts die ik in maart al ontving. Mijn zwangere neus verdroeg de eerste maanden geen sterke geuren. Gelukkig ben ik inmiddels over dit euvel heen. Thank God!


De Kruidvat en Etos overvallen zodat ik mijn nagels WK-proof kon maken. Hup Holland Hup!


Sam en ik waren er klaar voor!!! 


Om helemaal in de stemming te komen voor de wedstrijd tegen Spanje verraste ik Sam en Maarten met een oranje maaltijd. Het smaakte ons prima!


Jullie willen echt niet weten hoe lastig het was om dit voor elkaar te krijgen met die dikke babybuik. Ik heb besloten niet op zwangerschapsyoga te gaan maar gewoon eenmaal per week mijn teennagels te voorzien van een nieuw kleurtje. Volgens mij werkt dat net zo goed als al die gekke oefeningen.


Tadááá, mijn outfitje van zaterdag. Ik zie die pens bijna met de dag groeien. Zo voelt het jammer genoeg ook...


Relaxen in de hangmat! We kochten dit exemplaar in 2011 in Costa Rica en zijn werkelijk dol op dit ding. We hebben ook nog een kleinere uit Spanje. 


Drinken, fietsen, klimmen... Het kan allemaal prima tegelijk volgens Sam. Het kind kan al beter multitasken dan zijn moeder!


Afgelopen weekend verzorgden wij de de diertjes van de buren. Check deze gigantische konijnen!


En deze kippetjes zijn ook wel geinig! Leuk hoor, zo'n halve kinderboerderij! Ik houd ervan <3


Niets beters om de dag mee af te sluiten dan een vuurtje. Het was een fijne week!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

11 opmerkingen:

  1. Heerlijke week weer zeg! Ik geniet altijd van die foto's van dat boevenhoofdje van Sam ;) Raar om straks weer een baby te hebben he, ik hield er laatst een vast en vond het al raar om het hoofdje te ondersteunen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yeah ik sta in je weekoverzicht! Woehoe, al staat mijn dochter er natuurlijk allerknapst op samen met die boef van jou. Hij was inderdaad super lief voor haar!
    Die maaimachine is inderdaad een takkeherrie haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Woooow! Was dit maar een week? :-o

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, je straalt echt! Wat ben jij een knappe mama! Als ik er zo nog uitzie met (bijna) twee kinderen, dan mag ik in mijn handjes klappen in de toekomst :P.

    Leuk die outfitfoto's, die sterrenjurk staat je inderdaad goed! En wat een schatje is Sam!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schatje is Sam! Heerlijke foto's, ik ben jaloers op je leventje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sam je bent een heerlijk mannetje! En ik zie steeds zulke lekkere foto's (ik heb het over het eten he) voorbij komen dat ik er spontaan trek van krijg! Trouwens dat jurkje met die sterrenprint blijft mijn favoriet staat je erg goed x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahaha, Sam, you crack me up! Geweldig hoe hij gewoon in een hamsterkooi kruipt! Fijne foto's weer & een mooi jurkje, die met de sterren.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk weer om te zien. Ja je kunt natuurlijk ook gewoon in de kooi bij de cavia gaan zitten/liggen :) Hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die foto met de cavia, hi-la-risch!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke foto's weer, en haha, Sam de cavia-lover :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke foto's! & zo veel ;)
    Je hebt ook mooie outfits aan...
    Prachtig, die zwangere buik! & Je hebt al een prachtig kereltje lopen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...