donderdag 12 juni 2014

Instagram diary #30

Ik ben een fervent gebruiker van Instagram. Iedere week deel ik daar foto's uit ons dagelijks leven en de foto's die ik met deze app maak, deel ik ook altijd in een diary op mijn blog. Vandaag is het tijd voor deel #30. De dagen zijn voorbij gevlogen! Kijken jullie mee naar mijn week? Mochten jullie nog niet bevriend met mij zijn op Instagram, schroom dan niet om me te volgen ;-)


Vorige week vulde ik de Nom nom nom-tag in. Altijd leuk om blogjes te schrijven over eten. I love foodies!


Zondag had Sam in een onbewaakt ogenblik mijn PCLE-crème van Biodermal te pakken. Uiteraard testte hij even of ook zijn huidje daar zijdezacht van werd. 


Zondagavond vertrokken we richting Bilthoven om te barbecueën met de schoonfamilie. Het was een fijne avond!


Yeahhh! Verbrand vlees, mjammmie!!!


Twee zwagers en schoonpa in de vreetmodus ;-)


Maandagmorgen deden Sam en ik rustig aan. Even een beetje bijkomen van al het eetgeweld van de dag ervoor. 


Ik ben bijna op de helft van mijn zwangerschap en zoonlief drinkt stug door. Jeetje, had nooit verwacht dat ik zolang borstvoeding zou geven. Ben benieuwd of er aan het einde van 2014 twee kids aanhangen. 


Sam doet aan kwantiteit wat betreft knuffels. Hij gaat vooral voor heel veel grote exemplaren en slaapt absoluut niet zonder een aantal harige vriendjes. 


Yum, verse sinaasappelsap met een scheutje limoensap erdoor. Ik houd van zuur, haha!


Bij de Hema kocht ik een roze badjas terwijl ik niet van deze kleur houd. Ik wilde eigenlijk een witte maar die was uitverkocht in mijn maat helaas. Ach ja, ik hoef er toch niet mee over straat en het is een heerlijk fluffy ding. Verder kocht ik een kaartje voor een pasgeborene in onze vriendenkring en mini's favoriete schoenen in de kleur geel. 


Even een rondje glijbanen doen met zoonlief. Ik was bij thuiskomst gesloopt maar Sam had er niet van geleden. 


Pasta di mama! Dinsdag vertrok Maarten naar Frankrijk. Donderdag beklom hij namelijk de Alpe d'Huez voor het KWF. Dat betekende dus heel veel pasta eten om koolhydraten te stapelen. Yep, ik leef samen met een sportman dus ik ken inmiddels het klappen van de zweep. 


Hmmm, zo'n babybump kort zo'n korte badjas wel flink in...


Terwijl mijn vriend 's morgens zijn spullen inpakte, ging ik met Sam op verjaardagsvisite bij grote vriend Sven. 


Ook schoot ik die dag nog snel wat kiekjes in de spiegel. Bekijk hier de bijbehorende blogpost. 


Ook dook ik de keuken weer in om eten te maken voor Maarten om mee te doen. Heel verrassend bereidde ik een pastasalade. Ook bakte ik een hele lading vanillepannenkoeken voor hem. 


Na een drukke dag was ik aan het einde van de middag weer bij mijn schoonouders met mini. Sam en ik logeerde daar gezellig een paar daagjes aangezien Maarten in Frankrijk was. 


Sam molde een speelgoedkraan en vroeg opa deze weer in elkaar te zetten.  


Woensdagmorgen was het dikke pret. Oma had oud speelgoed van mijn vriend en diens broers tevoorschijn getoverd. Oude meuk doet het altijd goed ;-)


Sam versiert het buurmeisje van vijf jaar oud. Kleine Don Juan, haha! 


's Middags viel ik om van de slaap en dook ik met Sam het logeerbed in voor een welverdiend dutje. 


Sam kijkt tennis onder het genot van een banaan. 


En 's avonds legde ik mijn bijna peuter in bed tussen al zijn knuffels. Gut, wat een drol hè <3


Donderdag was het D-day! Vriendlief moest die dag keihard aan de bak om de Alpe d'Huez te beklimmen. Om half 8 's morgens ontving ik een berichtje van hem dat hij voor de eerste keer de top had bereikt.


Ik ging met Sam langs Suzelle om mijn gedachten een beetje te verzetten. Gelukkig hebben zij en Sjoerd ook Netflix dus het monster als known as Sam was gemakkelijk af te leiden. 


Nadat hij Tinkerbell had gekeken, vond meneer echter dat de keuken toch een restyling verdiende...


Over naar plan B... Omkopen met taart! 


Donderdagmiddag kon ik via de app van het evenement Alpe d'HuZes Maartens doorkomsttijden bekijken. Hier was mijn bikkel op de helft. 


Sam had geen zin in een middagdutje en dat resulteerde in veel gemiep en gehuil. Heel lullig natuurlijk als je van je moeder niet op de glazen salontafel mag klimmen, niet op de hond mag zitten en ook geen 100 post-its in d woonkamer van opa en oma mag plakken. Jeetje, ik ben echt een rotmoeder! Yeah right...


Teven verscheen vorige week donderdag deel #29 van mijn diary. Bekijk hier deze gezellige blogpost :-)


Sam is inmiddels een volleerde selfiemaster...


Vrijdag besloot ik eens een Ask me anything-blogje online te slingeren. Mocht je nog prangende vragen voor me hebben, stel ze dan hier.


Samen met schooier Yesser in de tuin van mijn schoonouders. Heel soms blijft hij weleens gewoon zitten op een stoeltje. Die momenten koester ik, haha!


Vrijdagavond kon ik mijn eigen bed weer induiken. Een paar uur later kwam mijn vriend volledig vernacheld terug uit Frankrijk. Home sweet home!


Zaterdag was het belachelijk warm en deden we niets anders dan zo stil mogelijk proberen te zitten voor de ventilator. Oh ja, we liepen nog wel even naar de supermarkt en voerde op de terugweg de schaapjes nog wat oud brood. 


Ook wilden we zo min mogelijk kleren aan. Ik trok een luchtig positiejurkje van Asos uit de kast maar zelfs dat vond ik teveel. Pfff, wat een temperaturen zeg!


Vrijdagmiddag overviel ik de Action met mijn schoonmoeder en dit was de buit :-)


Ook werkte ik nog even aan mijn verse smoothie- en sapjesverslaving. Ik ontdekte een nieuwe favoriet: aardbeien met ijskoud cranberrysap. Yum!


Een lekker zoetsappig plaatje tussendoor <3


Ik ging naar het toilet en zoonlief roofde de tas van de Action leeg. Het zal ook eens niet! Anyways, na een kwaliteitsonderzoek waarvoor hij zo'n 15 doekjes nodig had, kwam Sam tot de conclusie dat de gezichtreinigingsdoekjes met kokosnootgeur van uitmuntende kwaliteit zijn. Hoef ik geen review meer over te schrijven...


Hoppa, een snel broodje om de zaterdag mee af te sluiten. Het was te warm om een uitgebreide maaltijd te bereiden in de keuken. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

9 opmerkingen:

  1. Dat Asos jurkje is zo mooi! Heerlijke foto's. Sam is een kleine boef :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke foto's. Dat is iets wat ik waarschijnlijk veel zou doen. Foto's met mijn dikke buik (mocht ik ooit zwanger zijn). Vind dat altijd zo leuk en mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke post, veel gezelligheid en lekker eten zo te zien! Voel je je goed en trok je de warmte een beetje?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je combinatie van foto's en commentaar zijn altijd leuk! Ik was vroeger ook een kind dat altijd met knuffels sliep en eigenlijk doe ik dat nog steeds ondanks dat m'n vriend naast me ligt...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De meeste foto's had ik al op Instagram zien voorbij komen. Wat ben je prachtig zwanger. Stiekem ben ik een beetje jaloers. Een schattig zoontje en een nieuw kindje op komst, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind je diary zo leuk om te zien! Je bent prachtig zwanger! Ik moest even lachen om die badjas die zo kort is door je buik hihi :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. die geteste doekjes doen het hem ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Weer een heerlijk weekje.. en die badjas is the bomb!
    Ben ook super trots op M en ik ken hem niet eens hihi...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goed hoor van Maarten, een hele prestatie!
    En wat een lekker week overzichtje weer :) Fijn dat jij je nog steeds goed voelt!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...