donderdag 5 juni 2014

Instagram diary #29

Ik ben een fervent gebruiker van Instagram. Iedere week deel ik daar foto's uit ons dagelijks leven en de foto's die ik met deze app maak, deel ik ook altijd in een diary op mijn blog. Vandaag is het tijd voor deel #29. De dagen zijn voorbij gevlogen! Kijken jullie mee naar mijn week? Mochten jullie nog niet bevriend met mij zijn op Instagram, schroom dan niet om me te volgen ;-)



Vorige week zondag was vriendjelief de hele dag weg om te trainen voor de Alpe d'Huez. Ik liep daarom maar een flinke ronde met Sam. Een goed begin van de dag!


Eenmaal terug van onze wandeling gooide mini de ramen van zijn tuinhuisje open...


Zo'n zandbak blijft een succes. Ideaal voor ondernemende buitenkindjes die graag vies worden. Beetje jammer van de kotssessie die Sam daarna had. Blijkbaar dacht hij dat zand toch eetbaar was ofzo. Ieks!


Die dag kwam er ook een blogje online genaamd Juicy smoothie diary. Ik heb een week lang bijgehouden welke verse sapjes en smoothies ik heb gemaakt en naar binnen heb gegoten. Ook deelde ik aantal simpele receptjes :-)


Eerder die week liep ik tegen deze drie mouwloze shirtjes aan voor Sam. Ik besloot ze direct mee te nemen aangezien ik vorig jaar een dag voor we op vakantie gingen, stad en land heb afgelopen voor die dingen. 


Zondagavond aten we lekker simpel. Dit bord deelde ik trouwens wel met Maarten. Ik eet veel maar niet zoveel, haha!


Ook de pré-peuter-puberteit-perikelen hebben hun intrede gedaan in huize In a flow around the world. Meneer vroeg om water, kreeg dat vervolgens van mij maar bleek toch melk te bedoelen En toen lag hij tien minuten krijsend op de grond. Nadien leek hij zelf ook niet helemaal te snappen wat hier nu de bedoeling van was. Dat belooft nog wat...


Mijn outfit van maandag. Een gezellige pipo-broek van H&M Mama uit de sale, een longsleeve van Primark en een paartje Havaianas. Niet bijzonder, wel fijn!


Van Vtech ontving Sam een schattig aapje genaamd Anne. Ik schreef er een blogje over :-)


Och, och, kijk mijn lieve monstertje eens blij zijn met z'n cadeautje <3


Een simpele smoothie van amandelmelk met aardbeien. Ik was zo misselijk die dag dat ik heel rustig aan deed met eten. 


Ook dinsdag maakte ik een spiegelfoto van mijn outfit met zwangere buik. Deze kiek verscheen al eerder online bij een artikel over een knoop die ik inmiddels min of meer heb doorgehakt.


Nadat we boodschappen hadden gedaan, viel Sam doodmoe in slaap in zijn wagen. Toen hij wakker werd, was hij zichzelf niet. Vast iets onder de leden want hij snotterde ook flink. Een middagje samen op de bank onder een dekentje was het gevolg. Ach ja, het kan erger ;-)


Sam had de dinsdagblues, haha!


Woensdag schreef ik een blogje over het feit dat die drol van ons alweer 21 maanden is. Jeetje, ik blijf het zeggen maar wat gaat de tijd toch snel!


Ook die dag kwam de regen met bakken uit de hemel. Sam en ik bouwden een tent in de kamer voor wat vertier.


Wederom een zwanger outfitje. Yep, ik was lekker bezig vorige week! 


Ook woensdag was meneer nog niet helemaal in orde. In normale doen valt hij namelijk echt niet op de bank in slaap voor twee uur.


Als je uh-oh hoort vanuit Sam's mond betekent dat meestal niet veel goeds. Deze keer had hij papa's fietsbril te pakken en daar binnen pakweg drie seconde een pootje vanaf gebroken. Hij probeerde nog of hij het er weer aan kon maken en toen dat niet bleek te lukken, demonstreerde hij beteuterd dat de bril ook best te dragen was met slechts één poot. 


Woensdag maakte ik een variant op het standaard recept dat ik voor risotto gebruik. De rode ui die ik erdoor deed, zorgde voor een heel goor kleurtje. Gelukkig smaakte het prima!


Donderdagmorgen kwamen mijn ouders langs om gedag te zeggen voordat ze op vakantie gingen. Oma las Sam nog gezellig even een boekje voor.


Jammer genoeg was ook dit weer een dag waarop ik godsgruwelijk misselijk was. Tegen het middaguur besloot ik me aan een simpel broodje kaas te wagen. Thank God, bleef dat erin.


Vader en zoon <3


Bij de Kruidvat vond ik allemaal afgeprijsde shampoo en conditioner. Heel fijn voor een grootverbruiker van dat spul zoals ik. Deze producten vliegen er doorheen met mijn lange haar.


Vrijdag verscheen de vorige editie van mijn diary. Klik hier om dat blogje te bekijken. 


Vrijdag togen we met z'n drietjes naar Amersfoort aangezien vriendlief een nieuwe fietsbril nodig had. Sam sloopte twee dagen eerder het oude exemplaar en vandaag beklimt Maarten de Aple d'Huez. Er viel dus niets uit te stellen aan die aankoop.


In de stad spraken we af met vrienden om op een terrasje te hangen. Gezellig!


Ohhh, eten!!! 


Die avond vraten we gewoon vrolijk verder. Deze patat heb ik werkelijk vervloekt de daarop volgende nacht. Haat aan maagzuur!


Zaterdag kwam er een blog online over de positiejurk en sandaaltjes die ik van Miss Etam ontving. Ik ben echt enorm blij met deze gestreepte maxidress!


Nog even een beter kiekje van de sandaaltjes van Miss Etam. Wat een leukerds hè!


Een smoothie van bramen met ijskoude amandelmelk gaat er altijd wel in. Yum!


Het jongetje dat geen slaap nodig heeft, ging afgelopen zaterdag alsnog gestrekt in de wandelwagen tijdens een rondje door het dorp. Halleluja!


We gingen daarna even langs bij de plaatselijke voetbalvereniging om gedag te zeggen tegen een oude studievriend van Maarten. Je kunt het rotter treffen ;-)


Vorige week sloten we af met een lekkere Mexicaanse maaltijd. En ja, ook na het eten van deze heerlijkheden werd mijn arme maag getroffen door een maagzuuraanval. Blûhhh! Ik ga er echter vanuit dat Sam 2.0 net zo leuk wordt als 1.0 dus dan zijn die nachtelijke escapes het meer dan waard...

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

13 opmerkingen:

  1. Leuk! N.a.v. je vorige InstaDiary ben ik aan de slag gegaan met Instagram en ik volg je dus sinds kort. Grappig om nu dezelfde foto's nog een keer op een rijtje te zien. De dinsdagblues..... Oh oh oh!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bah vervelend hè die misselijkheid en maagbranden! Ik heb er tijdens mijn zwangerschap ook bijna 5 maanden last van gehad. Leuke zwangerschapsoutfits heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat ben jij toch een leuk mens!

    En Sam die moet huilen om zijn water, hahahaha, ik kom weer niet bij van het lachen na het zien van de foto!
    En die tent in de woonkamer, geweldig! :) Leuk hoor, zulke dingen ondernemen met je kroost!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer een skon overzichtje, had dit keer wel weer alles gezien geloof ik.. Je hebt het er maar zwaar mee die zwangerschap en Sam in zn pre peutertijd.. Big Hug!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de gestreepte maxi dress echt geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohh ik heb echt respect voor jou hoe je omgaat met Sam in combinatie met die misselijkheid. Ik heb hier bij nummer 1 en 2 maanden apathisch op de bank gehangen. Kon geen boe of bah zeggen laat staan met kind de deur uit. En die jurk, jaaaahhhhh die is mooooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hee, zie ik daar Mama Kwijt? Zo'n leuk boekje he!
    Fijne foto's weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ik hou van jouw overzichtjes...
    zo lekker geschreven....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Njam, die zondagse maaltijd zag er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een heerlijke foto's zeg! Lekker veel buiten ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die foto van Sam met zijn water, hahaha. Wat een leuk en vrolijk kind is het volgens mij (op die foto na dan, haha). En wat fijn dat het zo'n lekker buitenkind is, dat zie je tegenwoordig nog maar zo weinig.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...