zondag 15 juni 2014

Ben jij hip in de regen? + winactie



Ik ben een echt buitenmens. Altijd al geweest. De zomer is mijn favoriete seizoen maar ook de andere jaargetijden kunnen mij wel bekoren. Sinds de geboorte van Sam is het mijn streven om iedere dag een wandeling van een uur te maken. Alleen bij onweersbuien en sneeuwstormen blijven we binnen. De laatste maanden loopt mini steeds meer een gedeelte van onze tochten mee naast de wandelwagen. Zo kan hij die kleine pootjes een beetje trainen en zijn energie kwijt. Wanneer hij moe is, kan hij lekker zitten en vervolgen we ons rondje.
Jammer genoeg regent het belachelijk vaak in ons koude kikkerlandje. Op zich vind ik wat spetters niet erg maar ergens helemaal zeiknat ergens aankomen, vind ik minder. Al een paar jaar maak ik dankbaar gebruik van mijn twee softshells om de regen mee te trotseren. Zoonlief heeft een regenpak van de Hema en natuurlijk heb ik een hoes voor om de kinderwagen. Niet dat hij onder die hoes wil zitten maar in geval van nood is het wel handig om te hebben. Wat ook ideaal is, is een paraplu. Tja, zo simpel maar desalniettemin een geweldige uitvinding. Persoonlijk gebruik ik die dingen niet zo vaak omdat ik ze nogal onhandig vind. Vooral omdat het exemplaar dat wij hebben reusachtig is en ik daardoor geen idee heb waar ik hem moet laten als het weer droog is. (First world problems, I know...) Tevens prik ik er passanten regelmatig de ogen mee uit. 
De webshop Hip in de regen biedt tal van oplossingen om iedere stortbui mee te trotseren. Kijk, daar had ik eerder achter moeten komen. Je vindt er onder andere hele kekke regenjassen, toffe regenlaarsjes en natuurlijk paraplu's. En het mooiste van alles is, is dat je met al die geweldige spullen uit het assortiment van Hip in de regen er ook nog eens fatsoenlijk bij loopt. Nope, er bestaan geen excuses meer om als een verzopen kat in de plassen te stampen. Eén ding is zeker, mocht ik aankomende dinsdag te horen krijgen dat er een meisje in mijn buik huist, dan bestel ik absoluut een matchy-matchy regenjas voor mij en de babygirl.
Om het hele regenfeest compleet te maken, mag ik de bovenstaande paraplu van Fulton Umbrellas verloten onder de bezoekers van mijn blog. Ik heb hem persoonlijk geselecteerd op zijn hippe zebraprintje. Is het geen leukerd? Dit exemplaar is een zogenaamde koepelparaplu en de baleinen zijn van glasfiber. Hiermee is hij uitstekend bestand tegen forse rukwinden en dergelijke. Yep, this is the real deal! Daarnaast heeft hij een mooi formaat waardoor je hem gemakkelijk meeneemt en opvouwt. Ook kun je gewoon veilig mensen op straat inhalen want de kans dat je hiermee iemand neersabelt, is aanzienlijk kleiner dan wanneer je zo'n vliegende schotel zoals wij aan de kapstok hebt hangen. Kortom, het is een topproduct! Lees hieronder hoe je meedingt naar deze fijne prijs.

1. Like In a flow around the world op Facebook.
    Je maakt een extra kans door dit bericht te delen dus spread the word!

2. Like Hip in de regen op Facebook.

3Like In a flow around the world op Bloglovin'.

4. Laat een comment onder deze blog achter waarin je vertelt dat je meedoet.

Volgende week maak ik de winnaar bekend op zowel mijn blog als op Facebook. Heel veel succes allemaal! Enne, misschien vergroot een regendansje wel je winkans...

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Hip in de regen.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

14 opmerkingen:

  1. Ik doe graag mee omdat ik altijd al een zwak heb gehad voor doorschijnende paraplu's, en zeker als ze dan ook nog zo'n toffe print hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is inderdaad erg leuk! En wat goed en leuk dat je zo veel wandelt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is leuk! Onlangs won ik een hippe trenchcoat van Hip in de regen, dus ik ben al waterproof! Ik wens de winnaar veel plezier met deze mooi plu!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik doe mee. Helemaal leuk.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave paraplu! Ik doe graag mee!
    Jouw like ik al op alle kanalen en Hip in de regen heeft nu ook een like van me te pakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil zon,
    gaat ze over regen praten...
    maar een hippe regenjas is altijd beter dan zo'n blauwe zak..
    en een leuke paraplu is geen reden meer om binnen te blijven...

    Ik hou van plassen stampen, het lukt me niet om er omheen te lopen..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben ook graag buiten. Een beetje regen maakt mij ook weinig uit maar als het hard regent dan baal ik altijd dat een paraplu zo snel stuk gaat. Deze ziet er super stevig uit én heeft een leuke uitstraling. Ideaal voor als ik nog een beetje leuk voor de dag wil komen. Ik doe dan ook graag mee en volg je overal.

    Mijn email is: info@vintageandbeauty.com

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ahh wat leuk ik doe mee!
    ik verslind van die opvouwparaplu's, gaan helaas altijd kapot..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wel ja, ik volg jou en hip in de regen overal al. Dus ik wil wel winnen. Al is het niet helemaal eerlijk, want ik heb al hele mooie regenjassen van haar gehad. Leuk trouwens Leida, dat je meer promoot dan alleen mijn blog. Wel bevallen dus? Ennuh, succes met de winactie. Hip in de regen is een leuk bedrijf om mee samen te werken :-),liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ga een kansje wagen want zo veel naar buiten met de kinderen is mijn streven ook alleen lukt het niet altijd. Stampen in de plassen vinden ze hier geweldig dus als ik dan die plu win heb ik geen excuus meer. Hijs gaaf, printje helemaal leuk. Ik voldoe al aan alle volgen opties alleen jouw fb weet ik niet zeker dus dat ga ik nu even checken. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een super gaaf printje! Ja dat is jou wel toevertrouwd om iets leuks uit te kiezen.
    Ik doe mee hoor en voldoe aan alle eisen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh my die is vet leuk! Maar ik doe niet mee omdat ik al wat via jouw blog heb gewonnen haha. Succes aan de anderen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik doe mee!
    alles gedaan
    facebook en bloglovin; zoelouwerse (alleen niet geshared)
    zoe2308@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...