woensdag 31 juli 2013

Unpublished bump pics part 4








Ik vertelde hier al dat ik nog steeds heel veel foto's op de computer heb staan van mijn zwangerschapsfotoshoot die ik nooit gepost heb. Doordat er zoveel dingen misgingen tijdens en na de geboorte van Sam, is het me volledig ontschoten. De eerste maanden als moeder lag ik behoorlijk in de kreukels en was ik enorm blij dat ik niet meer zwanger was. Ik heb de foto's dan ook, tot een paar maanden geleden, amper bekeken. 
Nu Sam alweer bijna 1 jaar wordt, ben ik alle foto's van de zwangerschap en het eerste jaar aan het uitzoeken om een album te maken. Zodoende kwam ik de foto's van mijn shoot met babybump weer tegen. Nog tijdens mijn zwangerschap heb ik twee blogjes gemaakt met een aantal foto's. Je kunt deze blogs hier en hier bekijken als je dat leuk vindt. 
Vandaag laat ik jullie een aantal zwart-wit afbeeldingen zien van mijn zwangere buik. In eerste instantie vond ik deze foto's nogal tegenvallen omdat ik iets anders in mijn hoofd had. (Ik wilde destijds alleen zwart-wit foto's tegen een lichte achtergrond.) Een jaar na dato vind ik ze echter best wel goed gelukt en ben ik blij dat de fotografe mij toen overhaalde om ook een aantal foto's tegen een donkere achtergrond te schieten. Zo zie je maar weer! Wat me nu trouwens pas opvalt is die stralende zwangere gloed. Man, wat lijkt het me heerlijk om daar weer van te kunnen genieten. Dat is één van die weinige dingen die ik mis aan het zwanger zijn. Die stralende huid! en oh ja, die volle bos haar op mijn hoofd, vond ik ook niet verkeerd.

Dit blogje is een ingepland bericht omdat ik op dit moment op vakantie ben. Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen in Frankrijk, volg me dan via facebook. Je vindt de button in de side-bar. 

12 opmerkingen:

 1. wauw suuper mooi! Je was echt een mooie zwangere vrouw! Hopen dat ik ooit ook zo'n mooie buik heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat zo mooi, zwangere buikjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij was écht een prachtige, zwangere vrouw. Zo'n mooie buik zeg... x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's meid. Mooi buikje had je, maar dat had ik al es eerder gezegd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het wel wat hebben zo tegen een zwarte achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig en een heerlijke vakantie gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat had je toch een prachtige buik! Hele mooi foto's zo in zwart-wit. Hoe is het in Frankrijk? Fijne vakantie nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat stom dat ik je nog niet volg via facebook! Ga ik nu meteen doen:). Mooie foto's ook meid, wat moet dit bijzonder zijn om terug te zien. Vooral ook het zwart/wit vind ik tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...