dinsdag 23 juli 2013

Another 10 facts you don't know about me


Aangezien het vandaag echt te warm is om boven op zolder een blogje te typen op de computer, deel ik vandaag weer eens wat nutteloze feitjes over mezelf via mijn telefoon. Dit is tenslotte een persoonlijke blog dus dat zullen jullie weten ook. Steeds als ik denk dat ik echt geen zinloze informatie meer heb om in dit soort berichtjes te delen, schiet me weer van alles te binnen. Ook vanavond kwamen er weer genoeg feitjes boven drijven die ik gezellig voor jullie op een rijtje heb gezet. Zijn er dingen waar jullie jezelf in herkennen? Tell me, ik ben benieuwd. 

- Ik heb een hekel aan mezelf afdrogen. Het liefst duik ik 's avonds na het douchen nog half nat onder de dekens. Tot grote ergernis van mijn vriend overigens.
- Ik houd van kaas! Niet eens zozeer op mijn brood maar gewoon lekker uit het vuistje. Bij voorkeur van die buitenlandse stinkkazen. Mjammm...
- Ik ben jarig op 6 september. (Mocht je me willen feliciteren dan moet je dus nog twee maanden geduld hebben!)
- Op de middelbare school heb ik het profiel natuur & techniek gedaan. Don't ask me why, want ik heb nooit iets met deze vakken gedaan. 
- Ik ben warmbloedig. Heb het zelden koud en zet altijd ramen en deuren open tot grote ergernis van mijn vriend. 
- Ik vind mijn voeten heel, heel, heel stom! Ik heb vooral issues met mijn apentenen. Toch loop ik praktisch altijd op blote voeten wanneer het kan. Het belemmert me dus niet haha!
- Mijn droom is om in een oude Volkswagen-bus een rondreis te maken met mijn gezin. Geen idee nog trouwens door welk land. Maar goed, ooit komt het ervan!
- Ik houd van de Ikea! Serieus, mijn halve inrichting komt daar vandaan. Love it!
Mannen met stoppelbaardjes vind ik woest aantrekkelijk. Vriendlief mag zich van mij dus ook niet scheren. Hij trimt zijn baard tegenwoordig met zo'n speciale trimmer. 
- Mijn allereerste eigen huisdier naast de katten die we vroeger hadden, was een goudvis genaamd Blub. Helaas was deze vis geen lang leven beschoren omdat hij werd gevangen en opgegeten door de eerder genoemde katten. Vervolgens kreeg ik huisdieren die wat hoger in de voedselketen stonden. 

13 opmerkingen:

 1. Leuk meer van je te weten en erg weinig overeenkomsten, maar we hebben dezelfde droom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo nutteloos is dat toch niet, jarig zijn op 6 september :)

  Ik ben ook dol op kaas en als je het over mannen met baarden wil hebben moet je bij m'n huisgenootje aankloppen :)

  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dat is inderdaad niet nutteloos!

   Verwijderen
 3. Leuk weer zo'n lijstje! Ik zie veel overeenkomsten, haha! Ik wil altijd ramen open, houd ook erg van kaas en mezelf afdrogen vind ik een ramp!! Hup douche uit handdoek om en we drogen vanzelf wel;)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, een handdoek omslaan en je droogt vanzelf op!

   Verwijderen
 4. Weinig overeenkomsten, maar ik ben ook gek op I.kea. Ook mijn halve inboedel komt daar vandaan. Kaas is ook mijn favoriet en inderdaad, dan die buitenlandse.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha 'apentenen' Dat heb ik nog nooit gehoord. Maar fijn dat het je niet tegen houdt om lekker op je blote voeten te lopen. Ik ben ook niet wild van mijn voeten, maar des te meer van op blote voeten in het gras lopen. En ook van IKEA ben ik fan. Zo erg zelfs dat iemand mij ooit vroeg of ik aandelen heb :-). Ik heb veel meubelen van IKEA maar probeer toch om mijn huis er niet te laten uitzien als hun catalogus. Oké das een rare twist, ik weet het ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn woonkamer kan volgens mij zo de showroom in hahaha!

   Verwijderen
 6. Leuk om te lezen! Zo'n rondreis in een Volkswagen-busje lijkt mij ook wel wat ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha zo leuk om te lezen weer! Die Volkswagen bus lijkt mij ook wel wat. En dan gewoon door heel Europa, dream big he ;-) Ik hou ook van Ikea en had ook een goudvis, maar ik heb een hekel aan stinkkaasjes; ongeveer het enige dat ik niet eet trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer hele leuke feitjes hihi..
  Love Ikea trouwens :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. HAHA! Ik herken me in heel veel.

  Ik haat ook afdrogen, ik laat me altijd aan de lucht drogen. Als mijn vriend zegt dat ik zo zacht ben hou ik het er altijd op dat dat daar door komt.

  Ik ben ook heeeelemaal gek op kaas!

  Ben ook warmbloedig en mijn tenen staan me ook niet aan. Vooral dat de tweede langer is dan de grote teen.

  Ik droom ook van een rondreis in een VW busje. Fantastisch.

  En ja, baardstoppels. <3


  Het enige is dus dat ik jarig ben in juni en ik absoluut niet van de ikea hou, haha! Oh en ik had als eerste een tamme muis.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn om te lezen en je zo beter te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...