maandag 22 juli 2013

Plons 2


 
In mijn blogje van eerder deze avond schreef ik al dat we gisteren heerlijk hebben gezwommen in het buitenzwembad bij mijn ouders in het dorp. De dag daarvoor vierden we de verjaardag van mijn moeder en ondanks dat we best wel gaar waren, was het een topdag. We hebben ons prima vermaakt en aangezien mijn moeder, broertje en schoonzusje er ook bij waren, hadden vriendlief en ik ook even tijd om rustig in de zon te relaxen zonder dat we continu met Sam bezig waren. Ook wel eens lekker! 
Het was de eerste keer dat Sam dit zwembad bezocht en stiekem vond ik dat best speciaal. Ik heb hier namelijk zoveel tijd doorgebracht in mijn jeugd. Opeens vond ik het best wel gek dat ik daar zat met mijn zoon terwijl ik inmiddels een heel stuk verderop woon. Volgend jaar wordt dit zwembad afgebroken dus het is extra leuk dat Sam hier ook nog een keer heeft gezwommen. Het was dus de eerste keer maar waarschijnlijk ook de laatste keer dat hij een bezoekje bracht aan deze plek.
In dit blogje laat ik jullie nog even snel de foto's zien die zijn gemaakt. (Tenminste, de foto's die het daglicht kunnen verdragen hè...) Het was een zinderend hete dag maar het was prima toeven op de speelweide bij het pierenbadje. We konden lekker in de schaduw onder een boom zitten en ondanks dat het druk was, was er nog genoeg ruimte om rustig te spetteren met Sam. Dat zoonlief zich prima op zijn gemak voelde, bleek wel toen hij knock-out ging in de buggy voor een lange powernap. (Of hij was gewoon kapot van de drukke dag daarvoor, dat kan ook bedenk ik me nu.) Anyways, we hebben ons prima vermaakt en het was meer dan geslaagd.

12 opmerkingen:

 1. Zalig aan het water op zo'n hete dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne foto's. Klinkt als een topdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto,s! En wat fijn dat hij zo makkelijk in slaap valt in de buggy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat klinkt dat heerlijk! Het heel speciaal dat je zoon nu het zwembad heeft meegemaakt waar jij vroeger ook altijd was. Ik hoop dat ook ooit mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook leuke foto's! Heerlijk al dat gespetter. Hier slapen ze ook altijd in de buggy. Fijn is dat he?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker fijn! Volgens mij slaapt hij zelfs beter in de buggy dan in de wagen. Geen idee waarom, maar hij slaapt altijd in dat ding.

   Verwijderen
 6. Prachtige foto's. en wat werkt zo'n onderwater camera goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zo'n dagje zwemmen. Leuk dat je daar nog even met Sam bent geweest voor het gaat sluiten. Die kleine voetjes op de foto, zuchtt... daar smelt ik van, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief hè? Ik ben ook echt verliefd op zijn kakkies!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...