maandag 8 juli 2013

Shoplogje H&MVorige week plaatste ik deze outfit online. Ik vertelde in dat blogje dat ik een nieuw shirtje droeg dat ik in de sale bij de Hennes had gekocht. Ook beloofde ik jullie toen een kleine shoplog met de gehele buit van die shopsessie. Aangezien ik een vrouw van mijn woord ben, zit ik nu om half 12 's avonds op een bloedhete zolder dit bericht te typen.
Goed, ik ging dus anderhalve week geleden op donderdag naar Amersfoort. Ik had geen plannen die dag tot mijn broertje langskwam en graag naar de stad wilde om bij een muziekwinkel langs te gaan. Ik besloot om samen met Sam gezellig mee te gaan. De muziekwinkel bleek dicht maar de H&M was wel open haha! En er hingen allemaal bordjes met sale in de etalage. Tja, laat ik nu dol zijn op dat soort bordjes. Ik ging naar binnen en snuffelde in een heerlijk rustige Hennes rond. (Voor diegene die zich afvragen waar mijn broertje is gebleven in dit verhaal, uhhh... die zat buiten op een bankje...) Al snel vond ik wat dingen die me aanstonden en dook ik de paskamers in. Wonder boven wonder bleken bijna alle items goed te zitten! Ik wist dus niet hoe snel ik bij de kassa moest komen.
Toevallig zijn alle dingen die ik kocht wit. Ik houd namelijk van wit! Vooral als het goedkope witte kleding betreft want ik ben geen kei in het schoonhouden ervan. Omdat ik graag een wit shirt draag op een jeans of een gekleurde skinny kocht ik drie witte tops met een werkje erin. Een exemplaar met korte mouwen en twee met lange mouwen. Eerstgenoemde kostte me slechts 5 euro en de de twee laatstgenoemde waren 7 euro per stuk. Ook vond ik een witte broek die me heel erg mooi zat voor 15 euro. Jammer genoeg zit er inmiddels al weer een vlek op omdat ik met m'n dikke kont op een aardbei ben gaan zitten. Shame on me!  Gelukkig ben ik een zogeheten vlekkenkampioen dus ik heb er vertrouwen in dat ik die broek weer toonbaar kan maken. 
Binnenkort zullen jullie ongetwijfeld wat foto's voorbij zien komen waarop ik deze kledingstukken draag, Ik ben er namelijk enorm blij mee. Ik heb er even over gedaan om weer een beetje blij te worden van mijn veranderde lichaam maar met de juiste kleding aan, vind ik dat ik er best mee door kan. Deze shirts verdoezelen net mijn lovehandles en de broek sluit wat hoger dan de meeste modellen. Ideaal voor lijven die wat moeite hebben met het afscheid nemen van babyvetjes.

9 opmerkingen:

 1. Gotta love sale! :) Leuke items! Ik ben ook nooit zo goed met lichte kleren en schoonhouden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wit is fijn ja zeker in de zomer, jammer dat het zo vlek gevoelig is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zonde, want ik vind het altijd erg mooi staan in de zomer.

   Verwijderen
 3. Ow wit... ik durf het niet te dragen, kom niet eens 'ongeschonden' uit de badkamer ermee:):) ...of eh... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh die zijn heel leuk. Geweldig he de sale! Jammer dat ik ondanks dat nog niks kan kopen, beetje arm haha. X

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...