zondag 28 juli 2013

Bye, bye...

Op het moment dat jullie dit blogje lezen zit ik in de auto onderweg naar Frankrijk. Wij gaan kamperen in de buurt van het meer van Annecy. Ik heb er echt zo'n zin in en kan niet wachten om onze tent op te zetten. Als ik de voorspellingen mag geloven is het heerlijk weer daar en ook de omgeving moet prachtig zijn. Ik ben benieuwd wat ons allemaal te wachten staat deze eerste vakantie als gezin en hoe we het kamperen gaan ervaren met Sam erbij.
Aangezien ik geen idee heb, of we een fatsoenlijke internetverbinding hebben op de camping, kan ik geen zinnig woord zeggen over of er blogjes online komen of niet.  Misschien verschijnen er met regelmaat wat verhaaltjes hier, misschien niet. Ik ga in ieder geval proberen om regelmatig iets van me te laten horen op facebook. Mocht je het op deze blog dus wel verdacht stil vinden, dan kun je daar dus even checken hoe het ons vergaat. (Waarschijnlijk tref je ons aan in een zonovergoten omgeving met een koel drankje binnen handbereik. Of met een krijsende, overhitte baby op schoot, dat kan ook...) Voor nu rest mij niet anders te zeggen dan au revoir!

12 opmerkingen:

 1. Geniet van je vakantie met je heerlijke gezinnetje! Kijk alvast uit naar je verslag :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi Annecy. Geniet van je vakantie en je computerloos bestaan, of wordt dat afkicken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne vakantie! Gaat wel lukken zo te horen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk zo voor de eerste keer op een camping als gezinnetje. Geniet ervan en heel veel plezier! Ik heb vroeger toen ik klein was altijd gekampeerd en heb er alleen maar leuke herinneringen aan. Dus het komt vast goed! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk, hele fijne vakantie en veel plezier! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met de baby en fijne vakantie gewenst! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bonne vacance! Geniet er van, ik ben nu al benieuwd naar foto's! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh leuk!! Mijn broertje en vriendin zitten ook bij meer van Annecy! Komen alleen morgen al terug.. enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...