zaterdag 6 juli 2013

Mooie haren

Gisteren hadden wij een bruiloft. Zodoende trok is gisteren mijn feestelijke jurk aan en smeerde ik wat make-up op mijn smoelwerk. Die oogleden van mij wisten niet wat ze overkwam toen ik er opeens oogschaduw op aanbracht. Ik gebruik dat namelijk nooit, maar ja het was feest dus dan wil je wel een beetje opgekalefaterd voor de dag komen. (En heel hard bewijzen dat je niet compleet geruïneerd bent doordat je een baby hebt uitgepoept. Of in mijn geval een gezellige keizersnede hebt ondergaan.)
Goed, ik had die jurk dus aan en mijn gezicht was toonbaar. Het enige wat er nog gefikst moest worden was dat vogelnest op mijn hoofd. Jullie moeten namelijk weten dat ik nooit een fatsoenlijk kapsel weet te creëeren met dat pluishaar van mij. Om het zekere voor het onzekere te nemen, had ik vorige week een afspraak bij de kapper gemaakt. Gisteren liep ik daar dus even snel heen om mijn haar te laten doen. What a joy! Gebiologeerd keek ik in de spiegel toe hoe twee kapsters mijn haar onder handen namen. Ze maakten een mooie grote knot bovenop mijn hoofd en al die pluizige haartjes kamden ze weg. Vervolgens ging er nog een bus haarlak overheen. Mijn hele leven lang heb ik nog nooit zo'n strak kapsel gehad. Ik kon me dus met een gerust hart vertonen op die bruiloft.
Omdat ik stiekem best een beetje trots was op mijn mooie haren, maakte ik de bovenstaande foto's. Vinden jullie het mooi? Ik kon die knappe kapsters wel zoenen in ieder geval. (Ook omdat ze zoonlief zo'n lief jongetje vonden toen hij me op kwam halen met mijn vriend bij dekapper trouwens!) Het is dat het zo prijzig is anders zou ik het iedere week laten doen. Gewoon voor het feel-good gevoel. 

11 opmerkingen:

 1. Looking gooood!!! Was het wel waard, dus:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gedaan, leuk! Jammer dat zoiets zelf doen lastig is he! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi en feestelijk. Ik zou ook af en toe iets met mijn haar moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat besluit heb ik na dit kappersbezoekje ook genomen ;-)

   Verwijderen
 4. Je haar is prachtig gedaan, zag er goed uit! En ja, ik zou ook wel iedere week naar de kapper willen, maar moet het beperken tot één keer in de maand. Ik heb kort haar, dus dat moet je wel bijhouden, maar ik vind het heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga normaal gesproken maar twee keer per jaar omdat ik lang haar heb dus dit was een heel bijzondere ervaring haha ;-)

   Verwijderen
 5. Ik snap zeker dat je de kapster kon zoenen, waaaauw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zit mooi mop! Je jurk is ook prachtig :D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...