vrijdag 12 juli 2013

Bestelling Babies en kids shop
Ik ben verliefd! Op mijn baby, mijn vent en op het merk Maxomorra. De schuldige  aan mijn voorliefde voor laatstgenoemde is Sharmayne van My daily things. Op haar blog komt de ene leuke jumpsuit na de andere voorbij. Een paar maanden geleden bestelde ik een geweldig pakje met haaien van Maxomorra voor Sam. (De andere jumpsuit uit die bestelling is trouwens alweer een poosje te klein.) Het staat hem super en het stofje is heel erg fijn. Daarnaast blijft dat haaienpakje heel erg mooi in de was. Het krimpt niet en de kleuren zijn nog net zo helder als toen het gloednieuw was. Jullie voelen hem al aankomen hè? Juist, ik wilde nog zo'n geweldig ding voor zoonlief. Misschien wel twee zelfs!
Ik gebruik jumpsuits vaak als chillpakje en als pyjama. De laatste tijd worden de exemplaren met voetjes eraan te krap en ook wel erg warm. Op de website Babies en kids shop vond ik twee fraaie pakjes met korting. (En die korting maakt het natuurlijk extra aantrekkelijk...) Ik kocht er één met lange pijpen en mouwen en één met korte mouwen en pijpen. Voor warme dagen en koudere nachten dus. 
Ik weet dat veel mensen jumpsuits niet fijn vinden voor hun kids maar ik zweer erbij. Naast dat ik het heel lief vind staan, lijkt het me ook erg prettig zitten. (Eigenlijk wil ik er voor mezelf ook eentje van de Primark maar vriendlief ziet het jammerdebammer niet zo zitten. Tsssss...) Er knelt niets om het babybuikje en er zakt niet af evenals dat er ook niets opkruipt. Ideaal voor mini's die hun hele bed door racen en op onderzoek gaan in de rest van het huis. Ja, hier spreekt een fan!

14 opmerkingen:

 1. Oh ja heerlijk en zo lief staan die pakjes, ook fijn dat het biologische katoen is. Daar gaan jullie veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk het ook. Zodra ze uit de was komen gaan ze gelijk weer aan!

   Verwijderen
 2. Ik heb die pakjes nooit gebruikt. Vond het echt ondingen met al die knopen en het verschonen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik wist dat jij dit ging zeggen ;-) Ik vind die knopen juist makkelijk omdat ik geen strijd hoef te leveren met spartelende benen die in pijpen moeten.

   Verwijderen
 3. Haha grappig hoe je door blogs geinspireerd raakt he. Wel supercute zon pakje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is dat wij (nog) geen kinderen hebben anders had ik daar ook inkopen gedaan haha, zijn erg leuk die jumpsuits!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aww ik vind ze juist super cute! Lijkt me ook prima zitten bij een baby!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaah, wat een ontzettend leuke pakjes zeg! Ik wil ook babyshoppen. :|

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik ruik rammelende eierstokken ;-)

   Verwijderen
 7. Ze zijn zoo leuk! Ik heb ze alleen zelf nooit gebruikt voor C., omdat het me niet zo handig leek.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan me voorstellen dat je fan bent, haha. Altijd ideaal als het goed blijft zitten bij de ukkies! En wat een leukerds zijn het!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...