dinsdag 2 juli 2013

Het eiland van Mourik

Afgelopen weekend waren wij te vinden in Mourik op de camping. We gingen niet zomaar kamperen, nee wij gingen proefkamperen. In februari kochten wij namelijk een bad-ass tent die groot genoeg was om relaxt mee te kunnen kamperen met een baby. We hadden namelijk alleen maar kleine tentjes die wel heel krapjes waren als Sam daarin mee zou moeten. Nu we een kind hebben, hebben we besloten voor iets minder back-to-basic te gaan. Aangezien we deze tent tweedehands op de kop tikte, wilden we even goed checken of hij compleet was en dat alles naar behoren werkte. Ook waren we heel erg benieuwd wat Sam ervan zou vinden om een nachtje in een tent door te brengen.
Het was een geslaagd avontuur. De tent stond in een mum van tijd en beviel uitermate goed. We hebben nog nooit zo luxe gekampeerd haha! Sam ontpopte zich tot een waar buitenkind. Hij heeft twee dagen lang lekker op het gras gespeeld en vermaakte zich prima. Hij was te vies om beet te pakken dus hij heeft het kamperen prima begrepen. Altijd fijn om te weten! Er komt nu nog steeds zand en gras uit z'n oren. 
Het enige dat een beetje tegenviel, was het weer. Zaterdagavond was het namelijk bar koud. Vriendlief en ik zaten te bibberen voor de tent. Dat is toch niet normaal deze tijd van het jaar! Net toen we het zo koud hadden gekregen dat we besloten ons bed in te duiken, landde er naast onze tent een luchtballon. Superstoer om te zien en het leverde een mooi plaatje op.
De nacht hebben we met z'n drieën op een tamelijk smal luchtbed doorgebracht. Ik moet zeggen, er zijn nachten dat ik beter slaap. Het was nogal uhhh, krap. Ik had echter weinig keus want Sam had het zo verschrikkelijk koud dat hij echt niet in zijn campingbedje wilde slapen. Tja logisch, het was 8 graden! Daar helpt geen winterslaapzak tegen. Maar goed, zodra zoonlief in mijn armen lag, tukte hij vrolijk verder dus ik klaag verder niet.
Zondag aan het einde van de middag gingen we moe maar voldaan weer op huis aan. Deze test is geslaagd en we kunnen over een paar weekjes met een gerust hart naar het zuiden rijden. Daarnaast hebben we genoten van een fijn weekendje weg want wat was het heerlijk om weer eens samen met mijn lief op een luchtbed te liggen. Ik zeg een win-win-situatie! 

Ondanks alle aankondigingen lijkt Google Friend Connect tot op heden gewoon te functioneren. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, volg me dan ook via bloglovin'. Je vind de blauwe knop rechts in de sidebar. 

9 opmerkingen:

 1. Aaaaaah, Samschatje! Haha, en kamperen vind ik ook nog steeds geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aaah. schattige foto's. Ik heb vier zomers receptiewerk bij een camping/vakantiepark gedaan maar zelf alleen gekampeerd tijdens festivals :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goede test en prachtige foto's. Een mooi vooruitzicht voor de echte vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh zeker, heb nu zo'n zin om weg te gaan!

   Verwijderen
 4. Zo, dat is nog eens een big ass tent! Fijn dat de test geslaagd is. Nog even geduld en dan mogen jullie voor het echie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, Maarten heeft hem uitgezocht. Tja, mannen gaan altijd voor groot hè ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...