woensdag 10 juli 2013

Zomerplaatjes
Wat hebben we genoten van het mooie weer de afgelopen dagen. Eindelijk zomer! Voor de verandering ben ik eens niet vergeten om foto's te maken. Ik heb me voorgenomen om er vanaf nu voor te zorgen dat de camera gewoon op de keukentafel ligt zodat ik hem wat makkelijker pak om wat leuke plaatjes te schieten. Goed, dat mooie weer dus en mijn kleine stuntman. Een heerlijke combinatie als je het mij vraagt.
Sam vermaakt zich opperbest in onze achtertuin. Elk hoekje en gaatje onderzoekt hij. Zo leuk om te zien hoe hij de wereld verkent. De voorgaande dagen heeft hij zich prima vermaakt in zijn zwembadje. Erg fijn dat het daar weer voor was want hij heeft flink luieruitslag dus dan is een beetje rondscharrelen in je blote kont niet verkeerd. Verder is hij helemaal gek van de loopauto die hij zaterdag van mijn ouders kreeg, alvast voor zijn verjaardag. Hij kan er nog niet mee vooruit komen maar hij vindt het een erg leuk ding om mee te spelen. Sam houdt namelijk nogal van groot speelgoed en van dingen met wielen. Sinds we dat ding hebben laat hij eindelijk de buggy en stofzuiger een beetje met rust. Een schot in de roos dus. 
Oh ja, die tuinkabouter in onze tuin is absoluut niet mijn keuze. Ik heb een enorme pesthekel aan dat ding maar het was een cadeautje. Volgens vriendlief kan ik het niet maken om hem niet neer te zetten dus ik kijk nu al twee jaar tegen dat onding aan, grrr! Gelukkig vindt Sam hem wel erg mooi want hij klimt continu de borders in om er mee te spelen. Nu maar hopen dat hij hem een keer sloopt...

Sinds een paar dagen ben ik hooked aan Pinterest. Mocht je me willen volgen, dan kan dat via de knop in de sidebar. 

15 opmerkingen:

 1. Tuinkabouters zijn wel heel erg leuk voor kleine kindjes, hoor! Wij hebben er ook (gehad? Weet niet eens of ze er nog zijn). Ook gekregen. Junior vond het geweldig als klein kindje:) Lekker verhaaltjes vertellen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat 'de gever' van de tuinkabouter niet meeleest :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jawel, maar de gever is mijn broertje die weet van mijn kabouterhaat. Iets met een incidentje tuinkabouters bevrijden tijdens mijn studententijd ;-) Als hij op zichzelf gaat, krijgt hij van mij een Laaf! Uit wraak!!!

   Verwijderen
 3. Ahh wat een heerlijke zomerse foto's van je lieve ventje. En je kan vast iemand heel blij maken met die gezellige kabouter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat schattig. En zie hem spelen met zn kaboutertje dan haha, vet grappig! Haha en ik hoop dat de gever idd niet meeleest :P
  Misschien kun je hem overspuiten in het goud of zilver ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve foto's.. het was zeker lekker weer! gr Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's, prachtige ogen heeft Sam. Heerlijk ventje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, gelukkig dat Sam de tuinkabouter wel een succes vindt. Wat een prachtige foto's meid, heerlijk ventje! Die blauwe ogen, daar gaat hij nog veel dames mee verleiden, haha;)!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...