maandag 1 juli 2013

Mirror shots



Alweer veel te lang geleden plaatste ik mijn laatste outfitje online. Op de één of andere manier kom ik er gewoon steeds niet aan toe om een foto te maken in de spiegel. Toen ik zwanger was, vond ik het erg leuk om door middel van foto's bij te houden hoe mijn buik groeide. Ik maakte toen veel spiegelfoto's van mezelf. Nu ik geen zwangere buik meer heb, schiet het er een beetje bij in. Ook is het hier 's morgens altijd spitsuur met een wakkere, hongerige baby en dergelijke. Aankleden en foto's maken heeft dus niet zoveel prioriteit.
De afgelopen tijd heb ik behoorlijk wat nieuwe kleren gekocht. Het was ook echt nodig omdat mijn lijf dusdanig verandert is na de geboorte van Sam dat ik mijn oude kleding niet meer pas. Of het past wel, maar flatteert me voor geen meter meer. Mijn nieuwe garderobe is behoorlijk basic en een stuk volwassener. Nu ik nieuwe kleding heb, vind ik het ook weer leuker om mezelf aan te kleden 's morgens. Ik ben een tijdje zoekende geweest naar een nieuwe stijl en ik denk dat ik aardig voor ogen heb, hoe ik erbij wil lopen. Sportief, stoer maar ook vrouwelijk en relaxt. En ik blijf natuurlijk mijn surfstyle ook trouw ;-)
Vandaag droeg ik mijn groene broek van Esprit. Ik heb de onderkant van de pijpen een stukje naar binnen gevouwen by the way omdat deze te lang zijn. Daarop draag ik een wit shirtje met kanten mouwtjes dat ik vorige week in de sale bij H&M kscoorde voor maar 5 euro. (Volgt nog een blogje over trouwens!) Om het iets  minder basic te maken en m'n decolleté wat te verdoezelen draag ik een sjaal van Zara. Ik kocht die sjaal zo'n jaar of drie geleden. Tot slot draag ik simpele, platte sandaaltjes van Primark. 

6 opmerkingen:

  1. Je broek is leuk! Leuke kleur :-) Fijn dat je jezelf weer een beetje hebt kunnen vinden qua stijl!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk outfitje. Ik vind je schoentjes met dat shirt heel schattig! Fijn is dat he om je mooi te kleden als je weer mooi spul in huis hebt :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Dat is zeker heel fijn. En ik was er ook heel erg aan toe, moet ik zeggen.

      Verwijderen
  3. Vind het je super leuk staan! Fijn dat je weer een beetje je draai gevonden hebt; je hebt er een leuke stijl van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...