zaterdag 27 juli 2013

Filmpje: shoplog met shizzle voor de vakantie



Morgenavond vertrekken wij op vakantie naar Frankrijk. Vandaag ben ik dus enorm druk geweest met spullen verzamelen, wasjes draaien en inpakken. Tijdens het inpakken, bedacht ik me opeens dat het misschien wel leuk zou zijn om een shoplog op te nemen. Ik heb namelijk de afgelopen week flink geshopt omdat ik nogal wat dingen nodig had voor de vakantie. En je weet hoe dat gaat, daar kom je altijd pas op het laatste moment achter. Last minute, ben ik dus nog even de stad ingegaan en heb ik het winkelcentrum hier om de hoek overvallen.
Deze shoplog was een spontane actie dus I look like crap! Kijk daar even doorheen please, ik ben namelijk echt geen slons. In dit filmpje echter zit mijn haar in een snelle knot boven op mijn hoofd want ik had het bloedheet van het inpakken, draag ik geen make-up en draag ik een oud surfshirt omdat Sam even daarvoor over mijn top heen had gekotst. Tja, dat doen baby's nu eenmaal ;-) Omdat dit filmpje een nogal spontane actie was, krijgen jullie een goed beeld van de echte Jess. Chaotisch en snel pratend! Hopelijk vinden jullie dit interessant om te bekijken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of ik dit vaker moet doen.

Sinds woensdag is mijn blog te vinden op facebook. Mocht je benieuwd zijn naar de avonturen die mij in Frankrijk te wachten staan, dan kun je me volgen ;-) Ik ga mijn best doen om regelmatig wat vakantiekiekjes te delen. 

9 opmerkingen:

  1. Haha, geweldig! En dat chaotische valt best mee hoor - of ik zie het niet omdat ik het herken :P Hele fijne vakantie! Je zult vast voor Sam veel te veel ingepakt hebben, had ik ook ;) Uiteindelijk was alles te heet en heeft Olivia geen rompers gedragen, alleen een luier en 2 katoenen pakjes die ik elke avond uitspoelde (soort jumpsuits van de H&M, echt heerlijk - maar ja, niet echt voor jochhies natuurlijk). Enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb inderdaad behoorlijk veel ingepakt haha! Wij gaan richting de bergen en het kan flink afkoelen 's nachts. Ik ben in ieder geval overal op voorbereid maar ik vrees dat ik wel vrij veel heb ;-)

      Verwijderen
  2. Leuk filmpje hoor! Heeft juist wel iets om niet zo opgedoft achter de webcam te gaan zitten want dat doet iedereen al ;)
    Zandkleurige jurkje is leuk!
    Geniet van je vakantie! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn om te horen. Twijfelde wel een beetje hoor maar ik dacht: what the hell!

      Verwijderen
  3. Leuke aankoopjes! Wat een mooie bloesjes heb je gekocht bij H&M, en fijn dat je - 50% kreeg op die Nivea producten. Geniet van je vakantie! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leukleukleuk! Hema rules idd! Heb er gister een onwijs toffe broek gekocht voor twaalf euro. Wiehoeeee!

    Fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk weer eens een filmpje!! En leuke broek gekocht, fijn die goede prijsjes. Hoe was je vakantie:)!?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...