zaterdag 25 januari 2014

Mirror shots



Al een paar keer heb ik het verzoek gekregen om meer mirror shots te plaatsen van mijn outfits. Ik vind het altijd hartstikke lief dat jullie dat vragen maar om eerlijk te zijn, vind ik mijn kledingstijl meestal geen blogje waard. Ik ben namelijk totaal geen fashionista. Bij mij is het vaak een kwestie van geluk hebben of een outfit geslaagd is of niet. Ook ben ik niet zo'n trendsetter. Ik trek rustig kleding aan van een paar jaar geleden. Mits het nog goed past en gewoon leuk is natuurlijk. 
Maar goed, ik ben wel een vrouw die van kleding houdt. Ik vind het altijd leuk om te shoppen en vind het ook wel belangrijk dat alles een beetje matcht. Je zult mij echter niet snel van top teen opgetut tegenkomen. Ik ben meer van de casual outfits. Van mij mag het wel een tikkeltje stoer.
De bovenstaande foto plaatste ik gisteren op het altijd gezellige Instagram. Een typisch voorbeeld van een door mij bij elkaar geraapte outfit. Ik ben iemand die 's morgens wat kleding van de grond raapt, er even aan ruikt en dan besluit dat het nog wel een dagje gedragen kan worden. Wat dat betreft ben ik echt blij dat de tijd voorbij is dat Sam continu over mijn kleding heen kotste. Aangezien ik het wel een geslaagd outfitje vind, deel ik hem ook nog even op le blog.
Goed, wat droeg ik precies. Om te beginnen mijn favoriete vest van de afgelopen maanden. Het komt uit de outlet van Miss Etam en ik heb het gekregen van mijn lieve mama. Ik heb regelmatig geroepen dat ik Miss Etam geen leuke winkel vind maar stiekem heb ik toch aardig wat kledingstukken van deze keten in mijn kast hangen...uhhh... op de grond liggen. Dit komt vooral doordat er op een minuut lopen vanaf mijn huis dus een outletwinkel zit waardoor ik er toch regelmatig binnenstap. 
Verder draag ik een zwarte longsleeve van Vila welke al dateert van voor mijn zwangerschap. Ook de zwarte tregging die ik draag is van Miss Etam. Ik kocht hem een paar weken na mijn bevalling omdat mijn positiebroeken toen te groot waren en mijn gewone broeken niet pasten. Ideaal ding trouwens mocht je een keizersnede hebben gehad. Tot mijn blijdschap zakt dit ding inmiddels van mijn kont af hetgeen betekent dat ik echt een paar kilo kwijt ben. Yeah!
De sjaal kocht ik een paar jaar geleden tijdens een shopsessie in Rotterdam. Ik meen dat hij uit een uitverkoopbak bij Men at Work kwam maar helemaal zeker weten, doe ik dat niet. Aan mijn voeten prijken Timberlands. Deze schoenen heb ik al jaren en scoorde ik uiteraard ook in de uitverkoop. Dankzij mijn kleine voeten pas ik prima in de kindermaten van dit merk en dat scheelt aanzienlijk in de prijs. Misschien een fijne tip voor dames die ook graag Timbers willen maar ze eigenlijk te duur vinden. 

Vergeet niet om mee te doen aan mijn winactie in samenwerking met World of scentchips. Good luck!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

36 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto. Leuk je outfit :)
    Ik zou dat eigenlijk eens vaker moeten posten..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha heerlijk blogje. En heel herkenbaar. Ik ben net zo!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig ben ik niet de enige. Ik krijg wel eens het gevoel dat de meeste bloggers into fashion zijn ;-)

      Verwijderen
  3. Ben bang dat ik met maatje 38 aan mn voeten niet in kinderschoenen pas haha.. Maar vind je outfit zeer geslaagd!
    Waarom? Omdat ik precies als jou ben.. raap dingen op, trek uit kast en hoppaa.. love it! Zelfde smaak ongeveer wel denk ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn haha! Ik wil ook wel wat outfitjes met zwangere buik zien hoor ;-)

      Verwijderen
  4. Zoals ik gister op IG al zei: leuke outfit! En... slanke benen! U go girl! (wat nou afvallen?!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor het mooi moet er echt nog wel wat vanaf. Maar dankjewel meid :-) Thanks!

      Verwijderen
  5. Ja echt een hele leuke outfit, het vest vind ik fantastisch.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kan ook jaaaaren iets dragen als het me bevalt Zelfs als het eigenlijk versleten is. En als het dan echt niet meer kan wegens teveel gaten, zoek ik me suf naar dat ene ding dat precies hetzelfde is... De mode veranderd snel, dus is het vaak een vruchteloze zoektocht :) Momenteel probeer ik wat foto's te vergaren voor een blogje over mijn outfits, maar het schiet niet echt op. Ik draag dingen afhankelijk van het weer, en dat weer is al maanden hetzelfde, dus heb ik steeds hetzelfde aan: wassen en weer dragen :) Ik draag ook dagen hetzelfde, want driekwart van de dag draag ik mijn joggingbroek met van die vreselijke, goedkope sloffen van het kruidvat... Wat nou fashionista.... Ik ben de ultieme anti-fashionista. De nachtmerrie voor elke mode-marketeer :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb inderdaad ook wel eens dat ik maar blijf zoeken naar eenzelfde type item als dat ik heb versleten. Onvindbaar natuurlijk, grrr...

      Verwijderen
  7. Casual is ook tof. De sjaal is mooi en ik blijf je mirror shots leuk vinden, lekker persoonlijk ook ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zulke zwangerschapsbroeken zien er altijd zo comfortabel uit, zie ze regelmatig in een grote H&M hangen. Oh en echt een mooi vest!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze broek is van de gewone collectie dus er zit niet zo'n band aan. Je zou hem wel kunnen dragen als zwangerschapsbroek trouwens want hij is superstretchy :-)

      Verwijderen
  9. Leuke foto en zeker een leuke outfit ook :D !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je vest is echt heel leuk, staat je goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is dan wel een bij elkaar geraapte outfit, maar ik vind hem leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Reacties
    1. Thanks! Ik blij zelf ook dol op deze schoenen haha ;-)

      Verwijderen
  13. leuke vestje heb je aan x www.sistersandsisters.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je sjaal is geweldig. En je vest ook! En die schoenen zijn ook altijd goed :) Mooierd!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Via mijn telefoon heb ik al een paar keer geprobeerd om op deze blogpost te reageren, maar hij plaatste mijn reactie steeds niet. Nu dus nog maar een poging! :)
    Wat ik wilde zeggen: leuk outfit, ik vind je vest heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie outfit! Die lange vest is heel leuk x

    BeantwoordenVerwijderen
  17. toch blijft het leuk mirrorshots...
    Fasionista of niet, wat je aan hebt maakt het jouw...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...