donderdag 23 januari 2014

Liebster blog awardOnlangs kwam ik erachter dat ik voor de zesde keer de Liebster Blog Award heb gewonnen. Je kunt hierhier en hier de eerdere blogs bekijken. Deze keer kreeg ik de eer van SylviaThanks! Eerlijk is eerlijk, ik heb wel even getwijfeld ik deze tag zou aannemen. Ik heb hem immers al zo vaak gedaan. Maar goed, ik vind het toch een heel aardig gebaar dus doe ik ook deze keer gewoon weer gezellig mee. Wel heb ik besloten om deze keer de tag niet door te geven aangezien ik zo langzamerhand niet meer weet welke bloggers ik de eer moet geven. Ik vind het heel lief om deze award te ontvangen maar anders blijf ik bezig. Het staat je natuurlijk vrij om deze tag over te nemen op je eigen blog. Het krijgen van de Liebster Blog Award houdt het volgende in:

De Liebster Blog Award is een min of meer fictieve award die bedoeld is om de wat kleinere blogs met relatief weinig volgers onder de aandacht te brengen. Als genomineerde beantwoord je elf vragen van degene die jou heeft genomineerd, om vervolgens zelf elf vragen te bedenken die je weer aan elf andere bloggers voorlegt.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Toen ik net zwanger was van Sam kwam ik ziek thuis te zitten. Ik moest rust houden en vloog tegen de muren op. Om toch iets om handen te hebben, besloot ik te gaan bloggen. In het begin deelde ik vooral veel over mijn zwangerschap, later volgden er ook receptjes en shoplogs en weet ik veel wat nog meer.

Wat is je lievelingsnummer en waarom?
Ik heb niet echt een lievelingsnummer. Ik houd van diverse muziekstijlen en het hangt geheel van mijn bui af wat ik leuk vind op dat moment. Vaak zijn er ook nummers die ik een periode regelmatig draai en daarna nooit meer omdat ze mijn neus uitkomen. Het meest gedraaide nummer op mijn Ipod is trouwens Gracias a la vida van Mercedes Sosa. Klik hier om dit lied te beluisteren op youtube. 

Houd je meer van de zomer of van de winter?
Hoewel ik sneeuw best geinig vind, ben ik een echt zomermeisje. Wat mij betreft gaat er niets boven rondhobbelen op mijn slippertjes, zwoele zomeravonden en eindeloze surfsessies. Ieder seizoen heeft zijn charme maar ik ben in de herfst regelmatig verdrietig als ik me bedenk dat het nog maanden gaat duren voordat het weer lekker weer wordt in Nederland. 

Stel dat je een land zou zijn, welk land zou je zijn en waarom?
Haha, leuke vraag! Lastig ook! Uhhh, ik zou graag de USA zijn. Het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ik heb altijd de wildste plannen en zie overal mogelijkheden en opties in. Daarnaast is Amerika ook heel divers en dat past ook wel bij me. Van prachtige skigebieden tot moerassen en tot uitgestrekte stranden en wereldsteden. Het is een land van uitersten net zoals ik een persoon van uitersten ben. Enerzijds heel impulsief maar anderzijds een echte denker. Yep, I am Miss America!

Welk alcoholisch drankje drink je het liefst?
Eigenlijk ben ik niet zo'n drinker. Ik heb het niet nodig om me te ontspannen of losser te worden en ik kan evenveel lol hebben zowel met drank op als zonder. Best saai! Als ik dan toch iets drink, doe ik het gelijk goed en ga ik voor pure wiskey met ijsklontjes. Of bier! Very ladylike, ahum...

Wat zou je doen als je geen telefoon meer zou hebben?
Uit het raam springen! Nee hoor, dat is een grapje! Na flinke ontwenningsverschijnselen zou ik een abbonement afsluiten voor vaste telefonie. We hebben namelijk geen huistelefoon. Verder zou ik misschien wat vaker een boek pakken dan eindeloos domme dingen met mijn telefoon te doen. Confronterend vraagje dit ;-)

Wat zou je doen als je een dagje het andere geslacht zou hebben?
De hele tijd met mijn leuter spelen en tegen elke boom aan plassen die ik tegenkom. En natuurlijk een meisje versieren om te ontdekken hoe het is om te seksen als man. Lijkt me grappig haha!

Wat kan jou vreselijk irriteren?
Ik ben geen geduldig type en zodoende kan ik me flink ergeren aan trage mensen. Bijvoorbeeld aan mensen die niet doorlopen of die oponthoud veroorzaken in het verkeer of bij kassa's. Of aan mijn überrelaxte vriend voor wie het begrip tijd volkomen relatief is. Als ik zeg dat eten NU klaar is en dat hij Sam in zijn kinderstoel moet zetten, vind ik het enigszins frustrerend als dat na 5 minuten nog niet is gebeurd en ik in mijn eentje aan tafel zit. Schiet op, arghhhh...

Hoe kan een ander je aan het lachen maken?
Ik heb een grof gevoel voor humor. Ik houd echt van die grappen die op het randje zijn. Wanneer ik een persoon tref die ook zo uit de hoek kan komen, dan lig ik helemaal plat van het lachen. Theo Maassen en Hans Teeuwen zouden in dat opzicht goede vrienden van me kunnen zijn. Vrees alleen dat zij een avondje ouwehoeren met een moeder met lekkende tieten niet zo zien zitten. Anyways, jullie begrijpen mijn punt.

Heb je dromen voor de toekomst?
Volmaakt gelukkig zijn met alle mensen van wie ik houd om me heen. Oh ja,en heel oud worden. Als ik daarnaast nog eens voet aan land zou mogen zetten in Australië en op Hawaii dan zou dat een fijne bonus zijn.

Welke vraag heb je in dit rijtje gemist?
De kip of het ei? Hoelang is een Chinees? En wie is zijn broer? Dusss...

Vergeet niet om mee te doen aan mijn winactie in samenwerking met World of scentchips. Good luck!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

15 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je bent genomineerd! Ook leuk om jouw antwoorden te lezen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zullen we samen naar Australie gaan dan? Staat ook al heeeeel lang op mn lijstje, scheelde bijna niks of ik was er ook... pff

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaaaa gezellig! Gaan we een camper huren en lekker toeren. Ik ben voor haha :-)

   Verwijderen
 3. Leuk om te lezen en gefeliciteerd dat je bent genomineerd!
  Ik kan ook niet wachten op de warme zwoele zomerdagen en
  rond te hobbelen met mijn slippers aan haha!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Was het maar alvast zo ver. Die hele winter moet nog komen. Brrr!

   Verwijderen
 4. Je hebt echt een specifieke humor, kan er wel om lachen- niet rond de pot draaien, gewoon recht voor zijn raap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je bent genomineerd! Leuk heb je de vragen ook beantwoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je en heeerlijk gevoel voor humor! Zo kan je wel mensen aan het lachen maken, ja! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha maar ze blijven geniaal om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...