donderdag 2 januari 2014

Those awkward moments

Kennen jullie die momenten waarop je denkt: dit is echt heel vreemd, apart en raar. Oftewel awkward! Mij overkomt het regelmatig dat ik in situaties terecht kom die te grappig zijn om je voor te schamen maar die desalniettemin toch bijzonder zijn. Ik sta zelden met mijn mond vol tanden maar op dat soort momenten zeg ik liever niets. Niet omdat ik niets weet om te zeggen maar vooral omdat ik het alleen maar erger zal maken, wat voor uitspraak ik ook doe. Ik zette mijn meest awkward momenten voor jullie op een rijtje.

- Stel het je even voor. Je vriend koopt een racefiets en zet deze tegen de kast naast het bed omdat hij het niet over zijn hart kan verkrijgen dat ding in de garage te zetten. Voor het slapen gaan, geeft hij je een kus en zegt hij dat hij van zijn nieuwe fiets gaat dromen. En je ligt verdomme naakt naast hem! Pfff!

- Wanneer Sam zijn luier heeft volgescheten je een kleine discussie hebt met je vriend omdat jullie er allebei van overtuigd zijn dat de ander aan de beurt is om te verschonen. En geen van beiden is van plan om water bij de wijn te doen. No way!

- Je je legitimatie moet laten zien bij de slijterij. Daar sta je dan met je 27 jaar en je papieren rijbewijs.

- De nieuwe man van je oma refereert naar hun slaapkamer als de hobbykamer. Om eraan toe te voegen dat ze oefenen voor een liefdesbaby. Iewhhh!

- Dat als je vertelt dat je (nog steeds) borstvoeding geeft, mensen direct naar je decolleté gluren. On-ge-mak-ke-lijk!

- Nog even over borstvoeding gesproken. Wat te denken van een dreumes die te pas en te onpas en plein public in je beha zit te graaien. Niet omdat hij dorst heeft maar gewoon omdat het kan. 

- De dag voor je verhuizing met Engelse vrienden de stad ingaan. Onder het motto cultuur snuiven, een bezoekje brengen aan de coffeeshop en de volgende dag te brak zijn voor woorden. En je familie en schoonfamilie maar vragen waarom je zo beroerd bent. Yep, truly happened!

- Dat je twee weken na je bevalling hoort dat je er echt goed uitziet. Ook zo zonder make up! Uhhh, ik had toen een dikke laag poeder op en mascara. Je wilt niet weten hoe ik eruit zag zonder make up op dat moment. Als een lijk!

- Je vriend vertelt dat hij zes keer de Alpe d'Huez gaat beklimmen in juni. Je lacht hem keihard uit want hij heeft geen racefiets je en wist niet dat hij een passie had voor wielrennen. En dan blijkt het geen grapje te zijn. Succes dan maar schatje!

- Je denkt wel even een scheet te kunnen laten waaien in de supermarkt terwijl je door een rustig gangpad loopt. Thuis laat je altijd hele beschaafde windjes maar je zult altijd zien dat wanneer je dit een keer publiekelijk doet, het enorm knettert. Over die rotte eieren-lüft maar niet te spreken.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

32 opmerkingen:

 1. Hahaha: goeiemorgen :) Dat meen je niet met die fiets!! OMG!!

  Iig gelachen vandaag alweer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi :P Best grappig om te lezen! Ik moet ook altijd mijn id laten zien.. Ik ben nog maar 21, maar toch best irritant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap het meid. Ik blijf het ook stom vinden ;-)

   Verwijderen
 3. Wahahaha best wel grappig! Hier nog één die altijd jong wordt geschat... loop je daar met de kinderwagen ze zullen wel denken.. pfff en ben al 29! Dat ze dat dan niet weten natuurlijk :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik idd het ergst, als ik met Sam loop en voor een tienermoeder word aangezien. Mijn vriend is 6 jaar ouder en als hij naast me loopt, heb ik dat probleem niet maar als ik alleen ben, pfff!

   Verwijderen
 4. Hahaha, heb weer met een lach op mijn gezicht mogen lezen! Ik heb ook zo'n vriend.. nou ja, niet met de racefiets maar wel met de xbox.. Als het aan hem ligt zou die elke avond mee naar bed gaan pffffffff

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhhh mannen hè, haha! Boys and toys! Gelukkig past die fiets niet in bed :-)

   Verwijderen
 5. Hahhah, wat een leuke blogpost!
  Dat je jonger wordt geschat als dat je bent is leuk maar je legitimatie moeten laten is is wel minder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral dat ik idd regelmatig echt mijn ID moet laten zien, vind ik echt niet fijn. Maar goed, liever jonger geschat worden dan ouder.

   Verwijderen
 6. Hahaha scheten in de supermarkt ;) Vandaar dat het altijd zo raar ruikt daar... ;)
  En je legitimatie laten zien als 27 jarige is echt beschamend, vind dat ook vervelend als 25jarige en dan wordt het niet gevraagd bij die jonge broekies van 18!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha zo grappig om te lezen. Heel herkenbaar van de ID, zo vervelend altijd!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt irritant hè! Ik was juist zo blij toen ik eindelijk een leeftijd had zodat er niet meer naar gevraagd hoeft te worden maar bummer ;-)

   Verwijderen
 8. Hahaha super! Die eerste, zo herkenbaar! Alleen heeft mijn vriend het met auto's, die kan hij gelukkig niet op de kamer zetten. Hij heeft dan maar uitgevonden dat de velgen best WEL op de kamer mogen. Zucht...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, oh boy, dat is ook niets die velgen naast je bed. Hier is inmiddels een hele stellage in de garage gemonteerd waar die fiets an worden opgehangen. Heel fijn want ik kno niet eens mijn kledingkast meer openmaken.

   Verwijderen
 9. Haha! En vooral dat met die borstvoeding en kijken naar je borsten - zo ontzettend irritant! En het gebeurt nog steeds! Get a life ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voel me dan ook altijd lichtelijk bekeken. Bah!

   Verwijderen
 10. Hahaha!
  Genant hoor, dat mensen om je id vragen.
  Ik word ook nooit geloof wanneer ik vertel 30 te zijn. Men denkt altijd dat ik een jaar of 24 ben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook echt vreselijk. Toen ik zwanger was, ben ik ook een paar eer aangezien voor tienermoeder. Nou, dan baal je wel hoor. Maar goed, over 10 jaar ben ik er misschien wel blij mee.

   Verwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. oooh wat hou ik toch van jou stijl van schrijven. Al vanaf de eerste zin lig ik dubbel hihi. Vooral die vand e racefiets en van nieuwe man van je oma.. Akward!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gezellig, met zo'n fiets naast het bed! En bij mij knettert het ook wel eens meer dan ik verwacht had, haha. Gaaf lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...