dinsdag 21 januari 2014

World of scentchips + winactie


Wij houden hier van interieurgeuren. Geurkaarsjes, geurstokjes, waxmelts enzovoorts. You name it, we have it! Ik moet er wel eerlijk bij zeggen, dat ik lang niet alle geuren lekker vind. Ik ben behoorlijk kieskeurig in dit opzicht. Vooral lichte, frisse geuren kunnen mij bekoren. Mijn all-time favoriete geur is vanille. Vooral de vanille-kaarsjes van Ikea blijf ik keer op keer kopen. Ook ben ik groot fan van de geurstokjes en kaarsen van Rituals. 
Een paar weken geleden kocht ik een brandertje met een aantal waxmelts bij de Action. Jammer genoeg vond ik die geuren nogal tegenvallen. Heel chemisch! Ik kreeg het gevoel in een boeddhistische tempel te zijn beland. Zo overheersend en verstikkend was de geur die door die goedkope waxmelt werden verspreid. Ik was dan ook een beetje huiverig toen ik vorige week een pakketje ontving van World of Scentchips ontving. Ook daar zat namelijk een brandertje in en een groot doosje met allemaal verschillende waxmelts. Zou ik deze geuren wel lekker vinden?
Kwaliteit blijkt flink wat uit te maken. Zo ook in de wereld van de geurkaarsen en waxmelts. Ik ontving de geuren Vanilla, Honeysuckle, Mango Papaya, Strawberry, Blossom, Passionfruit, Baby Powder en Coffee. Natuurlijk kun je niet alle geuren even lekker vinden maar de meeste zijn fijn. Zoals te verwachten viel, had ik direct een sterke voorkeur voor Vanilla. Ik kan het niet helpen, dat blijft mijn favoriete geur. Verder was ik ook erg te spreken over Baby Powder en Blossom. Heerlijke zachte geuren die je interieur verfrissen zonder dat ze op je luchtwegen slaan. De fruitige geuren zoals Mango Papaya, Strawberry en Passionfruit lijken me vooral erg fijn in het voorjaar en de zomer. Voor het winterseizoen vind ik ze iets te tropisch. Wel is de geur die er vanaf komt wederom aangenaam. Niet te zoet en niet te chemisch. De enige geur die ik echt niet lekker vond was Coffee. Tja, logisch als je bedenkt dat ik koffie sowieso heel goor vind. 
Wat ik een heel geinig concept vind, is dat je je eigen geuren kunt creeëren. Het is de bedoeling dat je drie waxmelts in het brandertje doet. Je kunt kiezen voor melts met allemaal dezelfde geur maar dus ook voor melts met verschillende geuren. World of schentchips biedt al een groot assortiment aan geuren aan maar op deze manier zijn de opties helemaal eindeloos. Ik had nog nooit van dit principe gehoord en vind het erg leuk en bijzonder. Wel raad ik je aan om even goed na te denken over de combinaties die je in je brandertje kwakt. Persoonlijk vind ik sommige geuren namelijk niet zo'n goede match. Een kwestie van je gezonde verstand gebruiken en lekker proberen dus. 
Zijn jullie nu ook enorm benieuwd geworden naar alles wat World of scentchips te bieden heeft? (Wat ik me absoluut kan voorstellen na dit verhaaltje van mijn kant!) In dat geval heb ik fijn nieuws voor jullie. Ik mag in samenwerking met World of scentchips namelijk precies hetzelfde pakketje weggeven aan één van mijn bezoekers. Als dat niet leuk is! Lees hieronder wat je moet doen om mee te dingen naar deze prijs.

1. Like In a flow around the world op Facebook   
    Je maakt een extra kans door dit bericht te delen dus spread the word!

2. Like In a flow around the world op Bloglovin'.

2. Laat een comment achter waarin je vertelt dat je meedoet.

Volgende week maak ik de winnaar bekend op mijn blog en op Facebook. Heel veel succes lieve mensen!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met World of scentchips.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

22 opmerkingen:

 1. Ooohhhhahah jaaaa...ik doe mee...
  Verslaafd aan de scentchips..gelukkig hier vlakbij een winkel waar ze ze verkopen...
  Ik volg je op bloglovin en inmiddels ook fb..leuk leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja world op scents is echt zoooveel beter dan de neppe varianten ervan!
  Zelf combineer ik ook wat af, maar mn doosje is bijna leeg.. Vind ook het schoonmaken trouwens erg handig... Ben alleen zelf juist niet zo'n vanille liefhebber maar combineer ik het met iets anders dan word ik er wel weer erg vrolijk van!
  Ik doe dus wel mee hoor.. Volg je al even op bloglovin (volg je mij ook al?) en ook op fb!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil graag meedoen, heb een vriend die niet tegen geurkaarjes etc kan, daarom haal ik het nooit maar als ik de dag alleen ben kan ik het best eens testen vind ik haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik doe graag mee. Die brander alleen al is al zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh leuk! I'm in!
  Met sinterklaas van m'n moeder voor het eerst deze chips gekregen en ohh, goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verleiding is groot om mee te doen, maar ik hem al zoveel waxmelts hier in huis liggen. Het is misschien verstandiger om die eerst op te maken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volg je overal al, dus ik doe graag mee met je winactie. Ik heb zo'n brander gekregen op mijn verjaardag en ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh wat leuk, ik doe ook heel graag mee! Dit wil ik al zo lang eens proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die vd Action zijn hier ook in deprullenbak belandt, Vanille leek niet eens op Vanille haha. Ik ben echt megafan van Scentchips en ondanks dat ik al een brander heb, doe ik toch mee, want mijn chips zijn weer bijna op en een brander op onze slaapkamer lijkt me ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik houd hiervan....
  Ook bij ons in huis overal potjes met meltjes staan...
  Nu staat er ook 1 aan, als ik dan straks thuis kom ♥

  Ik wil wel mee doen, eentje op mijn slaapkamer zou best nice zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaa ik doe ook mee :) Lekker relaxen n bad!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb er al één van de action maar klinkt goed! :)
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe ook mee (ben al vriendjes overal :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk. Ik doe graag mee. Mijn scents zijn op en deze shop kende ik nog niet. Geliked op bloglovin en je post gedeeld op fb. Nu duimen dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe ook mee. Heerlijke prijs. Geliked op bloglovin en je post op fb gedeeld (Joy en Marcel)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe graag mee!

  1. Ik like In a flow around the world op Facebook en heb het bericht gedeeld op mijn pagin (Fingerartblog)
  2. Ik volg In a flow around the world op Bloglovin' en heb dit bericht geliked

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ben ik nog op tijd? Lijkt me lekker zo'n setje aan te steken op zo'n vieze koude januaridag! (p.s. het sneeuwt hier vandaag, daar ook?)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jaa, graag! Ik heb dit nog nooit geprobeerd, maar ben ook een groot fan van alles wat lekker ruikt voor in huis. Ik like je op FB en Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...