donderdag 16 januari 2014

Little boy's choice

Ik noem Sam wel eens gekscherend mijn aankleedpop. Ik houd ervan om voor hem te shoppen. Voor mijn zwangerschap kocht ik regelmatig iets nieuws voor mezelf, tegenwoordig doe ik dat nog amper. Ik had nooit gedacht dat kleding uitzoeken voor mijn kind zo leuk kon zijn. Ik winkel overal en nergens. Zowel online als in de stad. Inmiddels heb ik zo mijn adresjes waar ik graag langs ga. Op het wereldwijde web bezoek ik graag grote webshops met een ruim aanbod. Ik vind het fijn als een webwinkel meerdere merken vertegenwoordigd zodat ik genoeg keus heb. Eén van de shops die ik regelmatig bezoek is Zalando. Een webwinkel met een gigantisch assortiment aan dameskleding, herenkleding en kinderkleding. I like!
Wat ik heel grappig vind om te zien, is dat die kleintjes een hele eigen stijl ontwikkelen. Toen Sam net was geboren droeg hij vooral wit en andere lichte kleurtjes zoals babyblauw en groen. Na een paar maanden vond ik het tijd worden om hem wat stoerder te kleden. Ik heb het afgelopen jaar vooral een voorliefde ontwikkeld voor toffe spijkerbroekjes en geinige longsleeves en vestjes. Verder ben ik fan van de surflook voor kleine jongetjes. Jullie kennen het wel, een longsleeve van een merk als Quicksilver of Rip Curl gecombineerd met een fijne bandana of muts. Gewoon lekker relaxt.
Voor vandaag heb ik een top-10 gemaakt van mijn persoonlijke favorieten. Speciaal voor jullie selecteerde ik tien kledingstukken die ik zonder twijfelen rechtstreeks naar huis zou klikken als mijn portemonnee het toe zou laten. (Even afgezien van het feit dat Sam op dit moment echt geen nieuwe kleding nodig heeft...) Alle kleren zijn verkrijgbaar in de maat die zoonlief op dit moment draagt, te weten maat 86/92. En inderdaad, ik selecteerde enkel jongenskleding. Waarom? Tja, ik ben nu eenmaal een rechtgeaarde jongensmoeder die geen verstand heeft van strikjes, jurkjes en roze accessoires. Kijken jullie mee?



Dit vest van Adidas Originals vind ik echt ge-wel-dig. Ik ben sowieso fan van het merk Adidas en heb er zelf meerdere kledingstukken van. Deze kleur blauw zou Sam ook prima staan, vermoed ik zo. Zeker nu hij loopt vind ik capuchons het einde. Het staat hem erg stoer! Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens lekker warm. Een fijne bijkomstigheid tijdens de koude wintermaanden.


Zoals ik al vaker heb verteld, heb ik een zwak voor kledingstukken met een gitaar. In mijn blogje van gisteren kunnen jullie uitgebreid lezen waarom. De tweede naam van Sam is Fender. Hij is vernoemd naar het favoriete gitaarmerk van mijn vader. En tja, als je zo'n naam aan je zoon geeft, moet je hem er ook naar kleden. Deze longsleeve van Noppies zou dus zeker niet misstaan in de kledingkast van mijn kleine monstertje.


Ik ben en blijf een surfergirl. Hoewel ik al dik twee jaar niet meer op mijn board heb gestaan, blijf ik veel affiniteit houden met de surfsport. Een merk waar ik een zwak voor heb is Rip Curl. Een heus surfmerk dat vooral verkrijgbaar is bij sportzaken en boardshops. Ze hebben ook een lijn voor kiddies. Hoe cool is deze muts? Ik zie Sam al helemaal gaan hoor, met deze blauwe beanie op zijn kale koppie. 


Wat ik heel fijn vind aan Zalando, is dat deze webwinkel het merk Molo verkoopt. Serieus, ik heb echt een zwak voor deze kleurrijke kleding. Sam heeft er al meerdere shirtjes van gehad. Hoe vaak je ze ook aantrekt, ze blijven prachtig. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Op dit moment heeft hij een rood-met-wit gestreept exemplaar en een shirt met parasailers. Deze longsleeve met een winters tafereel erop zou ik ook zeker bij hem aantrekken. Alles wat kleine jongetjes geweldig vinden, is terug te vinden op dit kledingstuk. Sneeuw, sterren, helicopters en ski's. Awesome!



Zo op het oog is dit een heel simpel spijkerbroekje van Noppies. Waarom ik hem dan toch selecteerde? Wel, ik ben dol op de pasvorm van dit merk. Vooral van de broekjes. Sam is lang en slank en de meeste broeken zijn veel te breed voor hem. Noppies is erg smal gesneden waardoor dit merk mijn mini-me als gegoten zit. Mocht je trouwens iets willen bestellen van Noppies en twijfelen over de maat. Ga dan altijd voor de grootste maat want dit merk valt naast smal ook vrij klein. Wel zo fijn als je er wat langer plezier van hebt. 


Op diverse blogs heb ik al hele toffe kleertjes van Tumble 'n Dry voorbij zien komen. Zelf heb ik jammer genoeg nog niets van dit merk in huis voor Sam. Deze romper zou zeker een kanshebber zijn om Sam's kledingkast mee aan te vullen. Erg leuk ook voor de papa's en mama's die vaak in de sportschool te vinden zijn. Als ik goed kijk zie ik een poppetje namelijk een deadlift uitvoeren. Alleen geschikt voor stoere binkies!



Wie houdt er nu niet van aapjes. Zeker de stoere Julius van Small Paul is niet te weerstaan. Tel daarbij op dat ik een enorme snorrenfetisj heb en jullie begrijpen mijn liefde voor dit shirt. What's not to love? Sam heeft een vestje en een longsleeve gehad van dit merk. Hoewel Small Paul aan de dure kant is, vind ik het het kwalitatief gezien wel waard. Dit spul blijft namelijk erg mooi in de was. Ideaal voor kleine smeerpijpen dus haha!


Dit is wederom een fijne longsleeve van het toffe merk Molo. Dit is een kledingstuk waarvan mijn surfhartje sneller gaat kloppen. Alleen al bij het zien van de mooie opdruk met kitesurfers, verlang ik naar de zee. Hoe mooi is het om twee van mijn grote liefdes verenigd te zien. Mijn kleine man en perfecte surfomstandigheden. Yep, ik zie Sam al lopen in dit shirt. 


Hoe stoer wil je het hebben? Deze romper met skyline van Claesens is toch wel het toppunt van geluk voor je kind. Naast de fijne print val ik ook bij dit merk weer voor de pasvorm. Ik weet niet of je ooit een romper van Claesens in je handen hebt gehad? Zo niet, dan moet je me maar op mijn woord geloven dat ze gemaakt zijn van heel zacht materiaal en dat ze superstretchy zijn. Sam heeft er eentje van dit merk en hij draagt deze al een half jaar. De rekbaarheid is echt subliem. Zeker als je bedenkt dat zoonlief ondertussen al drie maten gegroeid is en dat dat ding nog steeds past. 


Kwijl, kwijl, kwijl! Oh wat vind ik deze gympjes gaaf! Ze zijn van Adidas Originals en zouden iedere outfit van mijn kleine man compleet maken. Het enige dat me tegenhoudt om ze te bestellen is het feit dat hij al een vergelijkbaar paar heeft van Puma. Maar anders had ik het wel geweten mensen...

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Zalando.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

17 opmerkingen:

  1. Dat shirt met gitaar is echt heel gaaf!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind ik ook! Het is dat hij echt geen shirts nodig heeft haha!

      Verwijderen
  2. Wat een stoere items zeg! Ik kijk/koop ook regelmatig op Zalando, prettige site om te shoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het ook zeker een fijne site. Ook lekker om gewoon doorheen te scrollen. Er is zoveel keuze!

      Verwijderen
  3. ik zie nu precies mijn kleine Jayden voor me...
    Die had een hele eigen stijl, anders dan andere maar wel lekker stoer..
    Tegenwoordig is hij net als iedereen aan de buitenkant..
    Ik zie dat je MOLO ook ontdekt heb,is 1 van mijn favoriete.. Net als Ugly duck, maar dat was altijd zo moeilijk te vinden...
    Nu ze ouder zijn ben ik alleen nog maar de portomonee...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Net Ugly Duck even gegoogled, ook leuk! Wat doe je me aan haha ;-)

      Verwijderen
  4. Wij zijn ook Adidas fan! Zalando is echt fijn, veel keus!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sam had deze zomer twee shirtjes van Adidas. Vet lief!

      Verwijderen
  5. Wat een leuke stoere kleertjes!!

    die schoentjes van Adidas zoo leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat shirt ,met die gitaar, geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha vooral je laatste opmerking.. Nou ik word dus een meisjes mama aangezien ik een meisje krijg maar zal nooit verstand hebben van strikjes en dat tuttige roze gedoe! Roze vind ik leuk, maar dan liever fuchsia ofzo ;-)

    Leuke kleding heb je uitgezocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuk die met die skyline en gitaar en die kitesurfers! Erg leuke kleertjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Aah how cute allemaal! Die met de gitaar is echt heel stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind het Paul frank shirtje erg leuk! En met de gitaar stoerrrr kan niet wachten om ooit ook mijn kinderen leuke stoere kleren aan te mogen doen (voor zover het kan en ze nog niet in hun eigen mening hebben ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh herkenbaar!! Ik shop ook makkelijker voor mijn meiden dan voor mezelf. :)
    Leuke items heb je weer gescoord!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hihi is ook helemaal van nu toch. Je kindje lekker aankleden als modepopje :) Leuke kleren weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Superstoer! :) Ziet er leuk uit allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...