maandag 6 januari 2014

Instagram diary #10

Sinds kort ben ik te vinden op Instagram. Iedere week plaats ik een overzichtje van de foto's die ik met deze app heb gemaakt op mijn blog. Ik blijk een voorliefde te hebben voor foto's van mijn kleine man en eten. Afgelopen week was vrij relaxt. Mijn vriend had nog een weekje vakantie en na alle drukte rondom de kerstdagen hadden we eindelijk de tijd om een beetje bij te komen. Heerlijk! Wanneer jullie het leuk vinden om mee te genieten van mijn dagelijks leventje, lees dan snel verder en vergeet vooral geen vriendjes met me te worden ;-)



Sam is dol op onze katten. Hier onderwerpt hij Bo aan een uitgebreide knuffelsessie. Het genoegen was overigens wel alleen aan Sam's kant.


Lekker racen op zijn loopautootje. Wihaaaaaa!


Zaterdagmiddag ging ik met mijn vriend, Sam en zwager naar Gouda. De grote mannen gingen een racefiets kopen, ik slenterde met Sam door het centrum. Het was retedruk dus besloot ik maar een pitstop te houden bij de Subway voor een broodje.


Mijn uitzicht vanuit bed op zondagmorgen. Mijn vriend had zijn nieuwe fiets in onze slaapkamer gezet. Hij wilde er nog graag van dromen. Mannen haha!


Gewoon omkeren die hap. That's how we roll!


Dit waren de aankoopjes die ik deed in Gouda. Ik vond eindelijk een broek die Sam goed paste bij de H&M. Fijn want al zijn oude broeken worden te kort. Verder kocht ik voor een euro een eierdoosje bij Zeeman. Geen spannende aankopen dus. 


Homemade burgers! Een beetje fout maar wel erg lekker.


Deze concentratie neem je bij Sam enkel waar als hij naar Bumba kijkt. Oh wat heb ik een hekel aan die clown maar de serene rust die je ervoor terugkrijgt is god-de-lijk!


De hele dag door probeert Sam deuren open te maken. Gek worden we ervan. De buitendeur zit nu standaard op slot en de sleutel ervan hangen we hoog weg zodat hij er niet meer bij kan.


Op oudjaarsdag bakte ik een tulbandcake met stukjes appel en rozijnen. Het recept staat inmiddels online.


Sam viel zomaar op de bank in slaap. Ik gooide een plaid over hem heen en liet hem lekker snurken. Kies nummer vier was de boosdoener. Hopelijk houden nieuwe gebitselementen zich nog even koest. We zijn er klaar mee, pfff!


Oudjaarsavond vierden we bij vrienden in Amersfoort. Dit zijn Douwe en Ilona terwijl ze naar Theo Maassen kijken.


Mijn vriend samen met Marino.


Sam sliep boven in zijn campingbedje maar om een uur of 11 werd hij wakker van een paar enorme knallen. Hier stond ik voor de deur van de logeerkamer te wachten tot hij weer in slaap viel.


Op nieuwjaarsdag waren papa en mama enorm brak. Sam daarentegen was helemaal happy! Kij hem eens shinen!


Als lieftallige vriendin maakte in een uitbrakontbijtje voor vriendlief klaar. Tja, 's avonds een vent, 's morgens een vent hè ;-)


Omdat de buren een dagje weg waren, zorgde ik voor hun konijnen. Zijn ze niet enorm? Geen idee wat voor ras dit is, maar ze zijn groter dan onze katten. 


Even aan de wandel met onze duffe koppen. Altijd lekker om een beetje frisse lucht binnen te krijgen.


Wat vinden jullie van mijn kunstwerk. Het is een vliegveld, denk ik..


Ik blijf het lief vinden, zo'n klein slapend monstertje.


Foto's af laten drukken van Sam's eerste jaar om in een wissellijst te doen. 


Een vader-zoon-momentje. Wat zijn ze schattig zo samen. 


Tagliatelle met zalm, spinazie en geroosterde pijnboompitjes. Dit alles in het kader van mijn strijd tegen die laatste zwangerschapskilo's. Ik voel dat het me gaat lukken mensen. I've got the power!!!


Vorige week kocht ik een boek dat geheel is gewijd aan het ziekenhuis waar Sam is geboren. Je kunt er in dit blogje meer over lezen.


Sam wil hoe dan ook in dat mandje zitten. Al valt hij drie keer op zijn achterhoofd, hij blijft het proberen. Respect voor zijn doorzettngsvermogen maar wel een tikkeltje vermoeiend.


Oh, en meneer zet tegenwoordig zelf een muziekje op. Check vooral even de stabiele constructie die daarvoor wordt gebruikt.


Na het douchen stortte ik gezellig samen met mijn zoon in op de bank. 


De nieuwe lijst met foto's opgehangen in het trapgat. We hadden al zo'n wissellijst met foto's van onze reizen, nu hangt er eenzelfde exemplaar naast met foto's van Sam. Ik ben hier zo blij mee!


Aan de verse jus! Damn tasty!


Sam is lichtelijk geobsedeerd door de stofzuiger. Hij gebruikt hem het liefst als loopauto maar hij vindt het ook erg tof om een rondje mee te rijden als je aan het zuigen bent. Wat een pretbek hè!


Sam heeft een nieuwe hobby trouwens. Kijk zelf maar even naar zijn gestunt. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

14 opmerkingen:

  1. Leuke foto's. Dat doet hij goed; muziek zelf opzetten. wat een gezellige mannetje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, dat laatste filmpje is echt super! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha doerak! Maar alsie slaapt is hij superlief. Ik vind Sam ook zo'n leuke naam!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha dat filmpje, echt een jongen!

    En wat een liee foto knuffelen met de kat, schattig.

    Die burgers ben ik snel voorbij gescrolt, ik ben juist healthy, healthy bezig, oh zo'n burger zou er zo lekker in gaan haha.

    Fijne dag vandaag

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Grappig zeg, Sam gaat steeds meer op jou lijken op sommige foto's! Lees: de foto op nieuwjaarsdag en de bijna onderste van Sam en jou, echt precies jou gezicht! :) Ik zie trouwens dat die overhemdblouse (groene) jou wel superleuk staat! Ik had hem gekocht in de uitverkoop, zelfde periode als dat jij er over blogde zeg maar, maar hij stond voor geen meter, helaas :(

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke foto's allemaal! En inderdaad wat lijken jullie op elkaar! Super

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik geniet zo mee met je Sam-foto's en alles daarnaast. Heerlijk. Genieten <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leeeuuk! Ik kijk tegenwoordig uit naar je diary's, vind het leuk om een kijkje achter de schermen te hebben. Ik geniet van je Sam foto's. Wat een mooi en ontdeugend ventje is het;). Dat filmpje is erg leuk, die pretoogjes en zijn lach, haha. Leuk trouwens je selfie in de groene blouse, staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooi mannetje is Sam toch. Heerlijke foto's weer!
    Oh, en die burgers. Die zien er echt goddelijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. de tweede foto, met loopautootje, is echt superleuk.! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hahaha, kleine stuntpiloot. Leuk om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha oooh ik ben zo verliefd op Sam he!
    Echt wat een geinig ventje... en die wissellijst is echt super! Zoiets wil ik ook al heel lang, dus moet ik binnenkort maar eens doen in eerste instantie met de trouwfoto's en dan later..... met ons prinsesje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik word zo vrolijk van die grappige zoon van je!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...