dinsdag 28 januari 2014

I did some shopping!!!





Sinds ik moeder ben, koop ik niet meer zoveel kleding voor mezelf. Ik vind altijd dat Sam harder nieuwe kleding nodig heeft dan ik. Hij groeit er immers steeds uit en ik doe verwoede pogingen een beetje te downsizen zodat ik weer in mijn oude kleding pas. Daarnaast is al dat leuke, kleine spul in de winkels veel geiniger om te kopen dan mijn eigen maat 38-40. (Waar ik hopelijk snel weer maat 36-38 van heb gemaakt! Of 36 maar dat is erg ambitieus met cup F, denk ik...)
Soms is het echter ook wel tof om jezelf in het nieuw te steken. Want hoewel ik geen superhippe kip ben, vind ik een beetje winkelen best aangenaam. De eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat ik mijn kleren meestal scoor in het winkelcentrum aan de overkant of bij de Hennes. Maar goed, daar is niets mis mee toch?
De afgelopen weken kocht ik drie aanvullingen voor mijn garderobe. Als eerste kocht ik een week voor de Kerst een soort van tuniekachting ding met een wolf erop bij Shoeby. Ik droeg dit legergroene geval als jurkje tijdens de kerstdagen. Zo op een hanger ziet hij er een beetje sneu uit maar eenmaal aan, is het een heel leuk kledingstuk. Trust me!
Al een poosje zat ik te azen op een legergroen jasje met een printje aan de voorkant. Ook van Shoeby. Ik vond het echter een te dure aankoop aangezien ik al een legergroene overhemdblouse heb van H&M. Die ik overigens heel veel draag wat de aankoop van een soortgelijk exemplaar wel zou rechtvaardigen. Het lag dus in de lijn de verwachting dat ik in januari tijdens de sale voor de bijl zou gaan en deze leukerd een nieuw thuis zou geven. Tja, 50 procent korting is nu eenmaal niet te weerstaan. En blij dat ik ermee ben joh!
Vorige week waren mijn schoonouders hier en wilde mijn schoonmams even naar schoenen kijken bij een schoenenwinkel bij ons in de buurt. Ik zag toen schoenen van New Balance. Schoenen die ik altijd al had willen hebben. Tenminste dat besloot ik ter plekke. Ik kocht ze niet. Ik wilde er namelijk eerst even goed over nadenken aangezien ik koningin van de miskopen ben. Afijn, vanmorgen besloot ik dat ik er lang genoeg over had nagedacht en rekende ik ze af. Bam! Now they're mine! 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

13 opmerkingen:

  1. Vind dat lange wolven shirt ding echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, helemaal mijn smaak! En wat je beschrijft gaat hier exact zo haha. Als ik voor mezelf wil shoppen beland ik bij babykleding en kom ik thuis met niets voor mezelf.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zag die blouse al voorbij komen op IG bij je, echt superleuk!! En hier hetzelfde probleem: shop te graag voor Olivia haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Vooral dat shirt met de wolf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat jasje met die print. Fijne kleuren in je aankopen. :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk jackje! New Balance schoenen staan eigenlijk ook al een hele tijd op mijn wishlist :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuke kleding heb je gekocht. Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke items! Ik zag vanmiddag dat hier op de winkelstraat ook een Shoeby komt. Ben ik heel blij mee!! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geweldig, vind ze allemaal leuk! Ik probeerde in NYC ook wat New Balancejes te scoren, maar vond er geen leuke! Vind jouwe mooi! En je jas is ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...