zondag 5 januari 2014

Thanks HippeMamaShop








Een poosje geleden vertelde ik eens dat ik alleen samenwerkingen aan ga, waar ik me volledig in kan vinden. Ik vind het heel belangrijk dat mijn blog een verlengstuk blijft van mezelf. Zodoende verschijnen er op In a flow around the world enkel artikelen waar ik gelukkig van word. In september kwam ik in contact met Miriam van HippeMamaShop. Een hele lieve, leuke mama met een geweldige webwinkel. Alles wat zij verkoopt, zou ik zo zelf kunnen kopen. Ik was dan ook heel trots om in samenwerking met haar een review te schrijven over de knuffels van Jellycat. Als klap op de vuurpijl mocht ik ook nog eens zo'n knuffel weggeven aan één van mijn bezoekers. 
Twee weken geleden stond opeens de postbode voor de deur met een enorme doos. Blij verrast opende ik deze om tot mijn verbazing allemaal cadeautjes van HippeMamaShop te vinden. Wat een enorme verrassing! Naast een lief briefje en kerstsnoepgoed trof ik een geweldige opbergbox aan en een boekje met staarten van Jellycat. Uiteraard namen we alles direct in gebruik.
De opbergbox is een hele stevig opbergdoos die tevens dienst doet als bankje. Er staat een print op van een safaribus met allemaal stoere tijgerstrepen. Knap dat Miriam precies iets heeft weten uit te zoeken wat zo goed past bij Sam. Het thema van zijn kamertje is namelijk safari en ook is mijn kleine meneer helemaal wild van dieren. Dat deze box van degelijke kwaliteit is, is de afgelopen tijd wel door Sam bewezen. Mijn klauterkabouter doet namelijk niets liever dan boven op zijn safaribox klimmen. Mensen, dat ding is oerdegelijk want daar blijkt die beste doos gewoon tegen te kunnen. Staat als een huis! Sinds een paar dagen zit de Duplo erin en juist voor dit type speelgoed is deze opbergbox ideaal. Het deksel zit er namelijk vrij strak omheen waardoor die peuterige dreumesvingertjes de grootste moeite hebben, het op te lichten. Fantastisch dus voor speelgoed waar vooral nog even samen mee gespeeld moet worden.
Ook het boekje van Jellycat is een schot in de roos. Eigenlijk wilde ik dat in september bestellen voor Sam maar toen was het uitverkocht. Miriam heeft dat onthouden en dit boekje alsnog aan Sam cadeau gedaan voor Kerst. Zoals ik al had verwacht was mijn monstertje door het dolle heen bij het aanschouwen van dit fijne stukje speelgoed. Zoals met alle producten van Jellycat is er goed over nagedacht. Het ziet er heel aantrekkelijk uit voor die kleine krotenkokertjes. Het is kleurrijk, vol met gezellige plaatjes van jungledieren en last but not least voorzien van dierenstaarten. Yeah! Zoals zoveel kleine kindjes is Sam dol op friemelen aan koordjes. Er zijn geen veters of capuchontouwtjes veilig hier in huis. Nu kan hij lekker prutsen met zijn boekje van Jellycat.
Ook bij het typen van dit blogje blijf ik me verbazen over de gulheid waar ik als blogger mee te maken krijg. Ik was echt even van mijn à propos toen ik deze doos overhandigd kreeg van de plaatselijke postbezorger. Vooral de zorg waarmee dit pakket voor mijn zoon was uitgezocht, bracht me van mijn stuk. Hoewel ik me afvraag waar we dit aan verdiend hebben, zijn zowel Sam en ik erg blij met deze cadeautjes. Bij dezen dus nogmaals dank Miriam.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met HippeMamaShop.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

34 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk, zo'n verassing. En zo te horen is hij er helemaal blij mee. Heel fijn! Het boekje ziet er erg leuk uit zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad. Hij is helemaal happy met zijn nieuwe spulletjes.

      Verwijderen
  2. Echt iets voor Sam allemaal!! Altijd leuk kadootjes krijgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker altijd leuk. Vooral als het met zoveel zorg is uitgezocht.

      Verwijderen
  3. Wat super leuk wat je hebt gekregen. Fijn dat alles zo goed bevalt. Voor jou en je kleine :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat lief! En wat een leuke spulletjes. Zal binnenkort (lees, wanneer we Finn's nieuwe kamer in het nieuwe huis gaan inrichten) zeker eens een bezoekje aan de webshop brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker doen, ben echt fan van deze webshop. Alles is zo leuk :-)

      Verwijderen
  5. Ik had ze natuurlijk 'stiekem' al op IG voorbij zien komen, maar wat een ontzettend leuke kado's zeg! Sam boft maar met zo'n 'suikertante' ;) Is die opbergdoos van stof gemaakt of met stof bekleed? Hij ziet er sowieso echt superleuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een soort plastic stof ;-) Je kan het schoonmaken met een nat doekje iig.

      Verwijderen
  6. Ja had er toen al iets van gelezen, maar echt heel erg leuk dat zij dit zo voor jullie bij elkaar heeft gezocht en heeft opgestuurd!
    En zo te horen inderdaad een hele degelijke doos!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, als een doos tegen Sam bestand is, kan hij tegen alles ;-)

      Verwijderen
  7. Ik vind hem zi gaaf!! Ga ook eens een kijkje nemen.. enne hihi enige wat ik denk: wacht maar tot jullie kleine boef de doos wel open krijgt :-p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh die dag wacht ik ook met angst en beven af. Dat wordt nog wat haha!

      Verwijderen
  8. Ah, wat een leuke verrassing! En dat staartenboekje is cute, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja superdupercute hè ;-) Sam is er ook helemaal verliefd op!

      Verwijderen
  9. Oh die doos is echt leuk, denk dat Jim daar ook echt helemaal weg van zou zijn.

    Leuk boekje ook

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Superleuk zulke verrassingen! Geniet ervan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw heel leuk zulke verrassingen! Super. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Echt gaaf, zulke verrassingen! De opbergbox is echt super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ahh altijd lief als mensen onthouden wat je wou hebben(voor je kindje). Lieve spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad heel lief, vooral omdat het zo persoonlijk is.

      Verwijderen
  14. wat een geweldige vrolijke spulletjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ah wat ontzettend lief geschreven! Ik ben er ontroerd van! Hiermee heb je gelijk antwoord op je vraag waaraan je dit verdiend hebt. Omdat je erg dankbaar bent voor wat je hebt en krijgt, je eerlijkheid en je enthousiasme!! Ik geef het jullie graag en ik vind het juist leuk om iets persoonlijks te geven! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...