woensdag 21 augustus 2013

Nice & new



In het winkelcentrum vlakbij mijn huis is een Zeeman te vinden. Ik kom er eigenlijk zelden omdat ik meestal geen zin heb om daar binnen te stappen omdat ik niets nodig heb. Vorige week besloot ik er toch eens rond te snuffelen. Ik had daar namelijk een paar maanden geleden eens wat fijne vestjes en pyjama's voor Sam gevonden. Misschien zou ik nog iets leuks kunnen scoren. 
Ik buffelde me door wat rekken en schappen kinderkleding heem en liep een rondje door de rest van de winkel. En ook deze keer ging ik niet met lege handen naar huis! Ik vond er een schattige romper met lange mouwen met olifantjes en ook kocht ik twee sets met koekvormpjes. De print met olifantjes doet me een beetje denken aan de hippe Zweedse kleding van merken als Maxomorra en Smafolk. 
De precieze prijzen weet ik niet meer maar alles bij elkaar heeft het me maximaal vijf euro gekost. Geen geld eigenlijk voor zulke geinige producten. Misschien moet ik toch meer eens vaker een bezoekje brengen aan deze winkel. Ik geef eerlijk toe dat er best een hoop zooi te vinden is maar je blijkt het zeker ook te kunnen treffen. Wat zijn jullie ervaringen met deze winkel? 

Mocht je nog gebruik willen maken van de kortingscode die geldt op het gehele assortiment van de webshop Marington, dit kan tot en met 23 augustus. Je vindt de kortingscode hier.

14 opmerkingen:

  1. Die pyjama ziet er heel leuk uit! Ik vind de Zeeman een fijne winkel om koopjes te doen. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk rompertje! Vroeger kwam ik echt nooit in de Zeeman, maar sinds ik kinderen heb heel regelmatig. Vooral voor pyjama's, ondergoed en sokken. Maar vaak kom ik ook nog wel wat leuke andere dingen tegen, maar het wordt nooit duur gelukkig. Zelfde ervaring met de Wibra trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De Wibra zit alleen in Amersfoort en niet hier in het dorp. Heb daar ook al vaker wat leuke dingen gevonden trouwens!

      Verwijderen
  3. ik loop zeeman toch wel elke keer in als ik in het winkelcentrum ben..
    vind dit een leuk rompertje, voor klein babyneefje ooi zo'n leuke met tractors gekocht

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben ook van plan om daar eens vaker naar binnen te gaan. Heb er al vaker iets leuks gevonden maar vergeet steeds eigenlijk om daar binnen te stappen.

      Verwijderen
  4. Super leuk rompertje! Zeeman heeft wel eens leuke dingen vooral voor kinderen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind er voor mezelf niet zoveel aan daar maar voor baby's kun je het wel treffen.

      Verwijderen
  5. Ze hebben hele leuke rompers ook met robots en paddestoeltjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hmmm, die heb ik nog niet gespot daar. Misschien nog eens binnen stappen???

      Verwijderen
  6. Wat leuk, het rompertje met de olifantjes.
    Zelf kom ik graag bij de Zeeman, juist ook voor dit soort dingetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vaker gaan inderdaad, goed idee! De Zeeman heeft zo nu en dan echt leuke spulletjes en het kost je bijna niets. Mama kocht voor ons als sinterklaas cadeautjes altijd ondergoed bij de Zeemand en bijvoorbeeld H&M toen we klein waren. We kregen altijd 'veel' op deze manier, maar het kostte geen fortuin. Misschien leuk idee als de sint wat meer in beeld komt ;). (Het is augustus I know, haha... maar Sint en Kerst komt bij mij altijd in me op;))

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk he, dat rompertje! Ik heb 'm ook voor mijn zoon Julius. En het slabbetje met I love mommy. En die met I love daddy. Ik kan Zeeman beter af en toe vermijden, ze gaan me al bijna herkennen, haha! ;-) Leuke blogs Jess! Ik blog zelf ook :)

    http://www.bloglovin.com/blog/10556407/the-daily-max

    -X- Max

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...