woensdag 28 augustus 2013

De eerste verjaardag van Sam


Hoewel Sam afgelopen maandag jarig was, vierden we het de dag daarvoor. Maandag is nu eenmaal niet zo'n handige dag te zijn om jarig te zijn. We begonnen deze feestelijke dag op het grote bed waar Sam een cadeau mocht uitpakken. Hij kreeg van ons een trein met allemaal blokjes. Vorige week had hij ook al een loopwagentje gekregen voor zijn verjaardag maar om die nu alsnog in te pakken, leek ons een beetje suf. In eerste instantie had Sam meer interesse in het cadeaupapier trouwens. Gelukkig kreeg hij later door dat die trein toch het echte cadeau was.
's Morgens hebben we het rustig aan gedaan en hebben we Sam ervan kunnen overtuigen nog even een dutje te doen, voordat de visite kwam. Rond twee uur kwamen de eerste mensen. Ondanks dat we besloten hadden het klein te vieren, was het best druk. Ik was dan ook blij dat we geen groot feest gaven ter ere van Sam's verjaardag. Dit was echt prima zo! Ondanks dat Sam best regelmatig op een verjaardag komt en dus wel wat gewend is, werd hij toch een klein beetje verlegen van alle aandacht die hij nu kreeg. Toen we allemaal gingen zingen en hij taart kreeg, draaide hij zijn hoofd weg. Poepie! 
Wat wel hilarisch was, was dat hij de taart echt te smerig voor woorden vond. Je hoort altijd dat kinderen op hun eerste verjaardag enthousiast in een stuk taart duiken maar daar was hier geen sprake van. Sam nam een hap, spuugde het weer uit en begon te huilen. Vervolgens mepte hij de taart resoluut op de grond. Omdat het feest was, hebben we hem maar een paar tortillachippies gegeven. Die lustte hij wel thank God! Anders is het ook zo sneu dat je op je eerste verjaardag niets lekkers te eten krijgt.
Die boef van ons is enorm verwend. Aan het einde van de dag wist hij heel goed hoe dat uitpakken van een cadeau nu precies in zijn werk ging haha! Van ons kreeg hij dus een trein en een loopwagentje. Verder heeft hij een loopfietsje, een houten trekdiertje, een puzzel, een boek van Dick Bruna, een toren van Janod, geld en cadeaubonnen gekregen. 

18 opmerkingen:

 1. Aahhh heb ik hem gemist.. Gefeliciteerd alsnog met Sam! Wat zag hij er knap uit overigens in zn mooie spijkerbloesje.. Gaaf zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Wij vonden het hem ook heel lief staan trouwens;-)

   Verwijderen
 2. Achosschh! Geen taart manneke?! Ben je lekker verwend ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij vond de taart echt niet lekker haha! Hij is wel enorm verwend.

   Verwijderen
 3. Wat cute, haha. Klinkt (ondanks de taart) als een geslaagde eerste verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele bink al.... Klinkt als een geslaagd feest! Junior vond (en vindt) dozen nog steeds het leukste aan kado's:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die doos waar de fiets in zat, was inderdaad ook erg interessant. Staat nu nog in de keuken!

   Verwijderen
 5. Ah wat leuk! Prima om het een beetje klein te vieren, het is al zo overweldigend al die aandacht! Blijft grappig, dat het papier interessanter is dan het cadeau. Maar of een jaar, misschien twee, is dat helemaal anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah wat zag hij er leuk uit! Grappig van de taart, ik weet zeker dat hij snel van mening zal veranderen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. alsnog vn harte gefeliciteerd...
  Hij is goed verwend...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klein beginnen lijkt me een goed plan, met al de verjaardagen die nog gaan komen ;-)
  Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha dat heb ik nog nooit gehoord dat ze de taart niet lekker vinden. Hier was het een mega traktatie bij beiden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Raar kind hè? Hij houdt niet van zoetigheid, lust ook geen jam of appelstroop en pannenkoeken vindt hij ook heel goor.

   Verwijderen
 10. Fijn dat het zo'n geslaagde dag was! Inderdaad niet te groot, maakt allemaal al genoeg indruk denk ik zo.. grapoig dat hij de taart niet lustte. Xx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Proficiat met Sams eerste verjaardag! En grappig dat hij de taart niet lustte, mijn zoontje had indertijd bijna zijn bord mee opgegeten :p

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog gefeliciteerd met Sam zijn eerste verjaardag!! Toch een bijzondere mijlpaal he?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha, die taart is een verrassing. Iedereen hier in de familie wist niet hoe snel ze hem op moesten eten. Erg gezellige en leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie foto's, het plezier straalt eraf. Nogmaals gefeliciteerd met je kleine man!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...