zondag 18 augustus 2013

Frankrijk 2013 #1

 

Nu we alweer een paar dagen thuis zijn na een geweldige vakantie, is het tijd om de foto's uit te zoeken. Ik heb vandaag een voorzichtig begin gemaakt daarmee maar het is een flinke klus kan ik jullie vertellen. Vriendlief en ik hebben namelijk allebei foto's gemaakt met onze telefoons en ook hadden we nog twee camera's bij ons. Vooral ik heb er nogal een handje van om er op los te klikken in de hoop dat er wat leuke plaatjes bij zitten. Zodoende hebben we in twee weken tijd ruim duizend foto's geschoten. We willen er graag een leuk album van maken dus het grote selecteren is begonnen.
Vandaag laat ik jullie een aantal foto's zien van de eerste vakantiedagen. Jammer genoeg kwam mijn vriend er pas na een paar dagen achter dat hij wel foto's maakte van Sam en de omgeving maar niet van zijn vriendin. Fijn schatje, haha! Gelukkig heeft hij dat later wel goed gemaakt hoor, dus de foto's van een stralende en vakantie vierende Jess hebben jullie nog van me tegoed. Zoals jullie kunnen zien kwamen we aan in de regen. Geen fijne aankomt! De daaropvolgende dagen werd het weer steeds beter en we hebben behoorlijk wat zon gehad. De eerste dag hebben we besteed aan het opzetten en inrichten van de tent. Vervolgens hebben we het dorp Le Grand Bornand verkend. We waren behoorlijk gaar van de reis dus de eerste vakantiedaagjes hebben we rustig aan gedaan. In het volgende blogje met vakantiefoto's kunnen jullie dus wat meer actie verwachten.
Mocht je nu heel benieuwd zijn naar wat we de rest van onze vakantie hebben uitgespookt in Frankrijk. Neem dan een kijkje op mijn facebookpagina. Je vindt de button aan de rechterkant van deze pagina in de side-bar. Tijdens mijn vakantie heb ik daar regelmatig wat kiekjes gepost dus daar vind je een impressie van onze vakantie.

Mocht je nog gebruik willen maken van de kortingscode die geldt op het gehele assortiment van de webshop Marington, dit kan tot en met 23 augustus. Je vindt de kortingscode hier.

14 opmerkingen:

 1. Ojee ja: twee weken vakantiefoto's uitzoeken = idd een grote klus... Succes!

  Hier ook een man die mij vergeet te fotograferen... Ik sta in verhouding weinig op foto's. Het lot van de moeder:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat me inderdaad nog heel wat werk te wachten.

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! Zo herkenbaar dat je teveel foto's hebt gemaakt. Ook ik kom vaak terug thuis met honderden foto's :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Frankrijk is een heerlijk land om
  op vakantie te gaan! :)

  Ik ben je gaan volgen op GFC. Zou het leuk vinden als je me terug volgt ! :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  P.S. Giveaway on my blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga even een kijkje nemen op je blog meid! Bedankt voor het volgen :-)

   Verwijderen
 4. Leuke kiekjes hoor! Dat vind ik altijd een van de leukste dingen na de vakantie: foto's uitzoeken!

  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Vooral de vader en zoon foto met capuchon vind ik geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik sta ook bijna nooit op de foto's, alsof je er niet bij was, hahaha

  Wat ziet het er daar mooi uit, heerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik sta zelf ook bijna nooit op de foto's. Vorig jaar heb ik vriendlief daarom ook een camera in zijn hand gedrukt. Ik de spiegelreflex en hij een 'gewone' camera. Met resultaat, want opeens waren er ook wat leuke foto's van mij. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb op een gegeven moment de camera aan mijn vriend gegeven en gezegd: nu een foto maken van mij! De foto's met mij erop zijn dus niet zo spontaan haha!

   Verwijderen
 8. Oei lekker veel foto's om uit te zoeken zeg. Dat is niet mijn favoriete bezigheid, als ik ze niet meteen uitzoek doe ik het nooit meer haha. Nou ja de eerste foto's van jullie vakantie zien er ondanks de regen toch heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha wat leuk Sam achter het stuur! Foto's uitzoeken is altijd zo'n karwei, maar de herinneringen zijn zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's, fijn dat jullie 't zo leuk hebben gehad! Veel plezier met nagenieten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...