dinsdag 13 augustus 2013

Home sweet home

Gistermorgen pakten we onze spullen weer bij elkaar in Frankrijk en begonnen we onze terugreis. Wat was het een mooie vakantie. (Ondanks die gejatte bikini...) Eigenlijk had ik nog helemaal geen zin om naar huis te gaan maar helaas zat ons kampeeravontuur er alweer op. Met een klein beetje hartenzeer dus verliet ik het mooie dorpje Le Grand Bornand. Wat was het daar fijn! Oh, ik wil graag nog een keer terug. Weer wakker worden in de bergen met vogelgefluit op de achtergrond. Weer die machtige toppen beklimmen en weer afdalen. Zucht...
Goed, die terugreis dus! Die duurde lang maar verliep wel voorspoedig. Aan het einde van de morgen verlieten we de camping en om half 9 's avonds kwamen we compleet gaar aan op wederom een camping. We maakten namelijk een tussenstop in de Franse Ardennen. Vriendlief heeft daar een aantal jaar gewerkt en zodoende hebben wij inmiddels her en der wat gratis logeeradresjes. Na uren op de Franse tolwegen te hebben doorgebracht, wachtte in België een blokhut op ons en werden we verwelkomd met Vlaamse frieten. Heerlijk! 
Vanmorgen werden we dus wakker in onze blokhut. Nog steeds behoorlijk gaar overigens... We scoorden een ontbijtje, zeiden wat vrienden gedag en stapten weer in de auto. We zetten koers richting Nederland en na de laatste kilometers te hebben stuk gereden, kwamen we dan eindelijk thuis aan. Stiekem toch ook wel fijn!
De wasmachine draait inmiddels op volle toeren, de koelkast is weer gevuld, het huis is bezaaid met campinggerei en Sam slaapt weer in z'n eigen bedje. En ik? Ik lig rozig in m'n eigen bedje na een warme douche. Niet meer slapen op een luchtbed maar op mijn eigen matras. Geen campingdouches meer maar lekker poedelen in mijn eigen badkamer. Ach, thuis komen is zo slecht nog niet! 
En morgen is er weer een dag. Een dag om orde te scheppen in de chaos. Een dag om bij te komen en na te genieten. En een dag om te lezen wat er allemaal in blogland is gebeurd tijdens mijn afwezigheid. Nu rest mij niets anders dan te vertrekken naar dromenland want oh wat ben ik moe! Welterusten! Zzz...

13 opmerkingen:

 1. WElkom thuis:)

  Leuk dat je zo'n toffe vakantie hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welcome home! Fijn dat je een leuke vakantie gehad hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom thuis. En ja, je eigen bed en douche is toch goud waard. Daar kan niets tegenop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom thuis! Fijn om te lezen dat je een leuke vakantie hebt gehad :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar, dat ervoer ik afgelopen zondag precies hetzelfde ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Good to have you back!
  Sleep well!

  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zelf ook altijd fijn om na een vakantie weer thuis te komen. Je eigen bed ligt uiteindelijk toch het lekkerst.
  Fijn dat jullie het leuk hebben gehad en welkom terug in blogland! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Thanks everyone! Ik ben ook blij om weer thuis te zijn. Nog een beetje bijkomen en lekker nagenieten met de vakantiefoto's en souvenirs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welkom thuis!! Blij te horen dat het zo'n fijne weken waren!! En natuurlijk ook welcome back in blogland.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Welkom thuis, blij te horen dat je van je vakantie hebt genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha heerlijk vlaamse frieten! WElcome back meid!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...