vrijdag 30 augustus 2013

Bestelling Sans-online


Vorige week kreeg ik bericht van Sans-online dat ik voor een tegoed van 35.- euro mocht uitzoeken in hun webshop. Je begrijpt, dat laat ik me geen twee keer zeggen want ik ben en blijf een vrouw. En vrouwen houden nu eenmaal van kleding, althans de meeste vrouwen dan... Ik ben in ieder geval zo'n exemplaar dus ging ik enthousiast op zoek in de webshop.
Ik zag verschillende items die ik leuk vond. Helaas vielen er een aantal dingen af vanwege hoog gesloten halslijnen. Aangezien ik nog steeds borstvoeding geef, is dat niet echt handig. Ik zou het zonde vinden als ik daarom een kledingstuk niet zou dragen. Ik scrolde dus vrolijk verder. Terwijl ik verschillende dingen aanklikte, bedacht ik me dat het slim zou zijn om iets te bestellen voor het najaar. Het is immers al bijna september. Een vrolijk zomerjurkje zou ik misschien nog een paar keer kunnen dragen voordat het een half jaar de kast in moet. Ook zonde!
Een item voor de herfst en de winter moest het worden. Op een gegeven moment stuitte ik op deze sweater van Esprit. Zoals de tekst erop al zegt: simple and blue. Laat ik nu net iemand zijn met een basic kledingstijl en blauw als lievelingskleur! Meant to be, al je het mij vraagt haha! Voor de vorm bekeek ik de rest van de webshop nog even maar mijn keuze was snel gemaakt. Deze sweater werd in mijn digitale boodschappenmandje gegooid en ik klikte hem snel naar huis. Ben benieuwd wanneer de postbode hier voor de deur staat!
Vind je Sans-online nu net zo'n leuke webshop als ik dan heb ik goed nieuws voor je. Binnenkort volgt namelijk een winactie in samenwerking met deze webwinkel. Stay tuned!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Sans-online.

10 opmerkingen:

 1. Dat shirt heeft een geweldige tekst! Goed dat je investeert in najaarskleding, dat heb ik toevallig vandaag ook gedaan ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk ik hou ook heel erg van blauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook nieuws in blauwtinten besteld deze week:) Toevallig. Me likey!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu verwacht ik uiteraard wel een blogje :-)

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Ben er echt blij mee. Kan niet wachten tot ik hem binnen heb.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...