zondag 11 augustus 2013

Boos!!!Vandaag is onze laatste vakantiedag. We hebben twee heerlijke weken achter de rug en waren van plan om deze dag een beetje te relaxen in het zwembad. Jammer genoeg, gaat dat lastig worden. Niet omdat we andere plannen hebben maar omdat ik geen bikini meer heb. 
Vannacht vond een idioot het namelijk een goed plan om mijn bikini van onze waslijn te jatten. Waarom? Geen idee! Het was een bikini van de V&D in een vrij onmogelijke maat. Geen merkbikini dus of een heel bijzonder exemplaar. Voor mij was het echter wel van waarde. 
Ik kreeg deze bikini namelijk een paar weken geleden van mijn moeder. Na een paar miskopen en een ellenlange zoektocht, kwam mijn moeder deze bikini voor mij tegen. Wat was ik er blij mee! Eindelijk iets waarin ik kon zwemmen zonder me druk te hoeven maken overontsnappende boobies. Ook voelde me erg prettig in die bikini. Net zoals iedere mama ben ik soms wat onzeker over mijn veranderde lichaam. In deze bikini durfde ik me vol zelfvertrouwen in het openbaar te vertonen. Helaas vond de één of andere onverlaat het nodig om dit van me af te pakken. 
Het is niet dat ik materialistisch ben. Ik verdraag het echter wel heel slecht dat iets van me wordt gestolen. Ook al heeft het geen grote waarde, ik was erg blij met deze bikini. Ik word er bloedlink van dat iemand me dit heeft geflikt en daar baal ik van omdat het onze laatste vakantiedag verziekt. Snap gewoon serieus niet waarom mensen niet met hun poten van andermans spullen af kunnen blijven. 
Vanmorgen natuurlijk heel de camping doorzocht maar er was geen spoor van m'n mooie bikini te vinden. Overal navraag gedaan maar tot op heden niet succesvol. Misschien maak ik het groter dan dat het is hoor, maar wat word ik hier pissig van. Inmiddels heb ik me al een paar uur zo lopen opvreten dat ik niet voor mezelf insta als ik opeens een doos met mijn bikini aan voorbij zie huppelen. Ik vrees dat dat matten wordt!
Zometeen ga ik in het dorp maar even op zoek naar een alternatief zodat ik vanmiddag (en de rest van de zomer) toch kan gaan zwemmen met mijn kleine man. Vrees alleen dat ik weinig kans van slagen heb met mijn maten :-( Wish me luck!

24 opmerkingen:

 1. NIet leuk, zeg!!

  Succes met het vinden van een nieuwe dan!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat stom zeg! Wie doet nu zoiets? Hopelijk vind je er snel een nieuwe! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ook echt niet welke gek zoiets in zijn hoofd haalt :-(

   Verwijderen
 3. Nou ik begrijp je helemaal hoor. Zo jammer dat er zulke mensen zijn. Hoop dat je toch nog van je laatste vakantiedagje kan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteindelijk heb ik me prima vermaakt de laatste dag.

   Verwijderen
 4. Niet leuk! Ze moeten inderdaad van je spullen blijven. Succes met het zoeken van een alternatief en probeer je laatste dag daardoor niet te laten vergallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een nare en ook wel ongelooflijke ervaring zeg. Je kan je toch niet voorstellen dat iemand een bikini pikt. Nou ja heel erg balen. Ik hoop dat je een nog mooiere bikini vindt waar je je helemaal top in voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bizar hè. Ik stond ook echt met mijn ogen te knipperen toen ik erachter kwam.

   Verwijderen
 6. Wat ontzettend balen zeg!! Kan me voorstellen dat dit je humeur verpest. Een bikini stelen? Jeeeetjeee... waar gaat het heen met de wereld. Hoop dat je ondanks deze rotstreek een fijne laatste dag hebt kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat belachelijk! Ik zou deze blog in drie talen uitprinten en op meerdere plekken ophangen! Welke idioot doet nou zoiets! Hoop dat het een grapje is van wat dronken jongelui, want als het een bewuste actie is is het echt te idioot!

  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oo hier zo ik ook zo kwaad om kunnen worden en idd niet omdat je materialistisch bent maar gewoon blijf van anderenmans spullen af
  hopelijk heb je er nog een kunnen vinden !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je maakt het niet groter dan je denkt, stelen is gewoon ontzettend stom! Je moet met je tengels van andermans spullen afblijven. Echt heel stom voor je, vooral omdat het een perfecte bikini voor je was met veel waarde. Hopelijk heb je nog een goede bikini kunnen vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan me voorstellen dat je boos bent. Ik kan ook de humor er niet van inzien om andermans spullen te jatten. Wat moet je ermee?
  Ik hoop dat je zoektocht toch nog iets heeft opgeleverd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh irritant. Maar je hebt ook altijd mongolen die het gewoon voor de grap stelen, helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou ja, dat meen je!! Wat onwijs rot zeg, hopelijk ben je nog geslaagd voor een alternatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Balen natuurlijk. Maar ook creepy :S what the hell moet iemand met ander mans bikini????!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad creepy. Kreeg ook allemaal van die ranzige ideeën van wat iemand met mijn bikini aan het uitspoken was.

   Verwijderen
 14. Wat onwijs balen hee. Ik snap dat soort mensen niet :( Hoop dat je toch een fijne vakantie gehad hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ooh zou ik ook boos om worden hoor.. wat bestaan er soms toch gekke mensen he.. xx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat snap je toch niet he, dat er mensen zijn die zich met zo'n dingen bezighouden -_-

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Pfff wat een rotstreek! Ik snap dat het ontzettend balen is zeg.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...