donderdag 22 augustus 2013

Frankrijk 2013 #3 Vandaag is het tijd voor alweer blogje #3 van onze vakantie. Volgens mij zijn al deze foto's op dezelfde dag gemaakt als ik het me goed herinner. Het was een vruchtbare dag op fotogebied zullen we maar zeggen. En dit was nog maar dag vier van de veertien dagen dat we weg zijn geweest. Oeps!
Dit was de eerste vakantiedag met echt mooi weer. We besloten die dag naar het dorpje Thônes te rijden. Dit dorp lag op zo'n twintig minuten rijden vanaf de camping. Zoals we verwacht hadden, kwamen we in een leuk Frans dorpje terecht. Je kent het wel authentieke pleintjes en kerkjes en terrasjes en lokale winkels vol met stinkkaas en wijn. Blablabla... Wat we echter niet wisten was dat daar een soort van spelletjesfestival aan de gang was met allemaal oude spellen. Het hele dorp stond vol met van alles en nog wat. Het was super en we hebben onze ogen uit gekeken. Ook Sam vond het prachtig trouwens! 
Later die middag namen we nog een duik in het zwembad van de camping. We waren al eerder wezen zwemmen maar toen was het eigenlijk te koud voor Sam. Deze dag konden we uitgebreid spetteren met hem zonder dat hij eruit wilde. We hadden een swim trainer voor hem meegenomen maar daar wilde hij niet in. Hij vond het wel fantastisch om door het pierenbadje te kruipen dus later hebben we van die opblaasbandjes voor om zijn armen gekocht. Het interesseerde hem namelijk geen zak of hij kopje onder ging. 
Tijdens de vakantie hadden we de goede gewoonte om na het eten nog een rondje te gaan lopen. We trokken Sam alvast z'n pyjama of een jumpsuit aan zodat we hem bij terugkomst direct konden afvoeren richting z'n campingbedje. Deze avond liepen we het dorp uit en stuitten we op een wei met koeien en gingen Maarten en Sam nog even op de foto met een koeienbord. 
Dit weekend volgt wederom een blog met vakantiefoto's. Fijn om bij het vorige deel te horen dat jullie het nog lang niet zat zijn om gebombardeerd te worden met kiekjes uit de Franse Alpen haha!

Mocht je nog gebruik willen maken van de kortingscode die geldt op het gehele assortiment van de webshop Marington, dit kan tot en met 23 augustus. Je vindt de kortingscode hier.

12 opmerkingen:

 1. Ooh heerlijk al die foto's! Doet me denken aan al die mooie vakanties in Frankrijk toen ik klein was, leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ondanks dat Frankrijk geen exotische bestemming is, blijf ik het een heerlijk vakantieland vinden.

   Verwijderen
 2. Je ziet je mannen echt genieten bij het water, leuk om te zien! En trouwens.. jij ook;)! Heeft je goed gedaan he:)?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's weer! En dat ziet eruit als een heerlijke smaak Calippo, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Sam is echt schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne vakantie kiekjes, leuke toeval ook dat er allerlei oude spelletjes was in het dorpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh leuke kiejes, leuke tijd gehad of niet, zie je iig zo op de foto :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker. Was een totaal andere vakantie dan onze eerdere vakanties omdat we nu een kiddo hebben maar het was leuk, heel leuk!

   Verwijderen
 7. Prachtige foto's weer, lekker vrolijk!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...