zaterdag 24 augustus 2013

Baddertijd #1Een paar dagen geleden zag ik op de blog van Sharmayne een prachtige foto van haar zoontje in bad. Ze vroeg of mensen met haar mee deden aan dit fotoproject. Ik vond het zo'n leuk idee dat ik een paar dagen geleden de camera klaar legde toen het tijd was om Sam te badderen.
Een foto maken bleek nog lastiger dan gedacht. Dat monster van mij zit namelijk echt niet stil in bad. De meeste foto's bleken achteraf bewogen te zijn. De bovenstaande foto was één van de weinige gelukte kiekjes. Er zaten nog mooiere foto's tussen dan dit exemplaar maar die waren wel erg bloot om online te plaatsen. Het resultaat is niet zo prachtig als bij Sharmayne maar ik vind het wel een leuk plaatje geworden. Dit is namelijk hoe Sam is. Continu in beweging en vol nieuwsgierigheid de wereld in kijkend.
Aangezien wij geen groot bad hebben, zetten we regelmatig Sam's babybad in de douchebak. Hij vindt het namelijk heerlijk om in bad te klooien met van die badeendjes en lekker te spetteren met water. Jammer genoeg probeert hij steeds vaker uit zijn badje te klimmen. Vrees dat dit gebadder dus geen lang leven meer beschoren is. Zo lang als het nog gaat, genieten we er dus nog maar even van.
Sam gaat trouwens ook graag mee onder de douche met ons. Hij zit dan gewoon in de douchebak onder de straal. (Wij doen in ieder gevoel een poging hem te laten zitten, meestal kruipt hij rond en hangt hij aan de slang van de douchekop...) Misschien dat ik daar ook eens een foto van moet maken. Wie weet komt er dus nog een vervolg op deze blogpost.

16 opmerkingen:

 1. Een badje was wel nodig na die knoeiboel van je vorige berichtje :-) Leuke foto

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, inderdaad! Zijn wenkbrauwen hebben nog twee dagen een oranje gloed gehad ;-)

   Verwijderen
 2. Ahh boeffie! Ik ben ook 'in': morgen mijn eerdere badpost :) Ook geen groot ligbad hier en een acrobatische dochter die over de rand hangt, maar toch - net zoveel lol! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahw wat een lieffie! :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh super leuk! Daar gaat het ook om je kindje fotograferen zoals hij/zij is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig project en ik vind de foto heel mooi geworden! Zo te horen duurt het niet heel lang meer voor Sam de huiskamer door gaat rennen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zit er inderdaad zeker aan te komen. Hij is druk aan het oefenen haha!

   Verwijderen
 6. Oh ja badfoto's zijn zo leuk en ik maak ze dus ook nooit haha, een goed idee dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super geniale foto!
  Vind het erg leuk.. En misschien is deze foto wél mooier, juist omdat hij zo lekker zichzelf is op de foto!
  De pret straalt er vanaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heeeerlijke foto! Je ziet hem helemaal genieten. Leuk dat hij niet stilzit in bad, betekent misschien wel dat het een echte surfheld wordt;)!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...