vrijdag 16 augustus 2013

Marington kortingscode







Tijdens mijn zwangerschap brak ik me al snel het hoofd over het inrichten van de babykamer. Toen ik eenmaal de eerste drie spannende maanden had doorstaan, begon ik na te denken hoe ik het kamertje voor mijn kleine mini-me moest gaan inrichten. Met vriendlief bezocht ik enkele babywinkels en ook ging ik op stap met mijn moeder en vriendinnen. Van alle voorbeeldkamertjes vond ik bijna geen enkele inrichting leuk. De moed zonk me dan ook in de schoenen. Ik wilde namelijk geen kamer met alleen maar babyblauw of lichtroze, of met barokdingetjes, of met weet ik veel wat.
Ik wilde een lieve kamer maar het liefst niet te truttig of te stoer. Gewoon een leuke inrichting voor een lief, klein baby'tje met hier en daar een vrolijke noot. Uiteindelijk kreeg ik het idee om voor Sam een babykamer te maken met als thema safari meets color. Als je het leuk vindt, kun je hier trouwens Sam zijn kamer bekijken. Inmiddels is het een stuk minder netjes by the way... Een kamer dus met safaridieren zoals olifanten, giraffes en leeuwen en verschillende kleuraccenten. Ik kwam op dat idee doordat ik in een voorbeeldkamer van die dierenkoppenknuffels voor aan de wand zag. Daar werd ik op slag verliefd op en besloot om de rest van de inrichting daaraan aan te passen. Waar ik vorig jaar heel lang naar gezocht heb, zijn leuke muurstickers van safaridieren. Helaas kon ik die toen nergens vinden. Uiteindelijk heeft mijn broertje een giraf geschilderd op hout voor aan de muur. Ik was onwijs blij met deze oplossing maar een muursticker was ook wel heel stoer geweest.
Had ik toen maar geweten wat ik nu weet. Vorige week kwam ik namelijk in contact met de website Marington. Een superleuke webshop met een groot aanbod aan muurstickers en nog veel meer leuks. Je vindt er dingen voor in huis maar ook kleding en spullen voor kinderen. Als ik nu opnieuw een babykamer zou moeten inrichten, dan zou ik deze keer wel weten waar ik moest zijn. Het is een site waar je je uren op kunt vermaken en mooie, originele spullen kunt vinden. Wat mij betreft dus een echte aanrader.
Mochten jullie deze webshop nu net zo tof vinden als ik, dan heb ik goed nieuws. Ik mag jullie namelijk een korting aanbieden van 10 procent. Je verkrijgt deze korting door de kortingscode fD7JK36cS te gebruiken bij het afrekenen. Deze korting geldt op het gehele assortiment en is geldig tot en met 23 augustus. De code kan onbeperkt gebruikt worden dus je zou meerdere bestellingen kunnen plaatsen. Hopelijk kunnen jullie hier je voordeel mee doen.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Marington.

12 opmerkingen:

  1. Ik vind de babykamer van mijn jongens echt niets, omdat ik niet wist wat het werd van die saaie pastelkamers.. Wat was ik blij toen het stoere jongens kamers werden...

    Dit zijn wel hele gave stickers

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij wisten wel dat we een jongen kregen maar uiteindelijk toch een redelijk neutrale kamer gemaakt. Wel met het oog op dat deze kamer makkelijk om te toveren is in een wat stoerdere variant zonder alles te hoeven verbouwen.

      Verwijderen
  2. Mooi zolderkamertje heeft Sam. Die Giraf die je broer heeft gemaakt vind ik ook wel bijzonder. Geniet er maar van zolang Sam hem nog leuk vindt, voor je het weet is hij er uitgegroeid :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n lieve kamer met die giraffe! Al zijn deze stickers ook wel tof inderdaad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettend leuke stickers! Ik vind het kamertje ook superleuk van Sam!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijn licht kamertje heeft sam. Het inrichten van de kinderkamers vind ik super leuk alhoewel M uze nog nooit in haar kamertje heeft geslapen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sam slaapt toevallig sinds vier dagen in zijn eigen kamertje haha ;-) Ik kan er nog niet aan wennen...

      Verwijderen
  6. Helaas kan ik er nog vrij weinig mee. Maar het kamertje is uber schattig!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...