dinsdag 20 augustus 2013

Frankrijk 2013 #2

















 


 


Afgelopen zondag liet ik al een aantal vakantiefoto's zien. Vandaag ga ik verder met het volgende deel. We hebben een flinke lading foto's dus ik heb geen idee hoeveel blogjes met vakantiekiekjes nog volgen. Ik gok nog zeker een stuk of drie. (Ik hoop dus maar dat jullie het een beetje leuk vinden om te bekijken...) Zoals jullie zien, sta ik nu wel regelmatig zelf op de foto dit in tegenstelling tot de eerste serie foto's die ik online plaatste.
Op deze foto's kunnen jullie zien hoe we het dorpje Le Grand Bornand verkenden en het skidorp Chinaillon bezochten. Verder wat kiekjes van de omgeving en van Sam natuurlijk. Zoals jullie kunnen zien werd het weer steeds beter vanaf onze aankomst. Ik gok dat het deze dagen zo rond de 25 graden was. De nachten waren nog wel flink koud trouwens. De camping lag op 1000 meter hoogte en het koelde flink af zodra de zon achter de bergen verdween. Gelukkig hebben we ook een aantal relatief warmere nachten gehad later die week. Wel fijn want vooral Sam had het ijskoud. Ik had zijn winterslaapzak meegenomen maar ook daarin kreeg hij koude voeten. Tijdens de koude nachten sliep hij tussen ons in op het luchtbed dus jullie kunnen het je voorstellen dat ik blij was dat het op een gegeven moment wat warmer werd. Vind het normaal best gezellig maar tijdens het kamperen was het een krappe bedoening.
De laatste foto is mijn favoriet. Dit was de tweede ochtend dat we een Frans ontbijtje nuttigden en Sam at die dag voor het eerst een croissant. Bloedserieus heeft hij dat hele ding ontleed om vervolgens te concluderen dat het toch wel erg lekker was haha! Lekker ding! 
Over een paar dagen zal ik in ieder geval weer een blog plaatsen met een aantal vakantiefoto's. Als je nieuwsgierig bent naar onze verdere avonturen in La France dan kun je een kijkje nemen op mijn facebookpagina. Tijdens mijn vakantie heb ik daar regelmatig wat foto's geplaatst. Je vindt de button aan de rechterkant van deze pagina in de side-bar.

Mocht je nog gebruik willen maken van de kortingscode die geldt op het gehele assortiment van de webshop Marington, dit kan tot en met 23 augustus. Je vindt de kortingscode hier.

19 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke vakantiefoto's ^^

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had natuurlijk alles al gevolgd op Fb, maar zie hier toch weer nieuwe kiekjes bij zitten! :) Heerlijk zeg! Jullie hebben dezelfde buggy als wij geloof ik (ze lijken zo op elkaar allemaal haha) - Adventure Axio bla bla - superfijn voor een fijn prijsje ook!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt! Op facebook stonden alleen foto's die gemaakt zijn met onze telefoons. Hier zitten ook foto's van de gewone camera en de Pentax. Wij hebben een buggy van Koelstra. Weet het type niet precies maar het was het goedkoopste model en hij was een poosje geleden in de aanbieding bij Prénatal.

      Verwijderen
    2. Dan toch een andere buggy. Maar komt op hetzelfde neer. Niet duur, handig, met ligstand en een zonnekap :) Klaar!

      Verwijderen
    3. Het komt op hetzelfde neer haha!

      Verwijderen
  3. Leuk he als die kleintjes iets nieuws ontdekken qua eten en er dan zo van kunnen genieten:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijke foto's en fijn dat er nog veel foto's zullen volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeeeej, fotootjes en verhaaltjes! Ik ben blij. Heel fijn, ziet er uit als vooral genieten. En ach gut, Sams voetje. Fijne foto. Ik vergeet steeds je FB te volgen, ga ik nu doen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat voetje vind ik zo lief haha! Thanks voor het volgen meid :-)

      Verwijderen
  6. Leuk om te zien! Ziet er uit als een fijne vakantie :).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Alweer prachtige foto's, ziet eruit als een heerlijke vakantie, fijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Aw wat een heerlijke foto's. Dat voetje! En wat ben je mooi bruin!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een fijne foto's! Heel leuk juist om jullie vakantiefoto's zo te bekijken.
    De laatste is inderdaad erg lief. Croissants zijn ook heel lekker! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke vrolijke vakantiekiekjes! Ik wil ook!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...