donderdag 8 augustus 2013

Dag 24 - Je laatste items die je hebt gekocht



Vandaag is het tijd voor alweer dag 24 van de 30 dagen challenge. (Al zou je het in mijn geval beter de 30 jaren challenge kunnen noemen...) Ik ga jullie vertellen wat ik als laatste heb gekocht. In eerste instantie leek het me wel geinig om gewoon een foto te showen van de weekboodschappen maar goed, dat is misschien een beetje flauw. Vervolgens bedacht ik me dat als laatste eigenlijk wat kleding voor Sam heb geshopt maar daar zitten niet echt hele spannende dingen bij om te laten zien. Daarbij, jullie zien Sam vaak genoeg voorbij komen op mijn blog dus die kleren zullen vanzelf wel een keer voorbij komen. De allerlaatste keer dat ik echt iets voor mezelf heb gekocht was tijdens een bezoekje aan Kruitvat. Where else? 
Afijn, zoals gewoonlijk snuffelde ik dus een beetje rond in mijn favoriete drogisterijketen. Ik ging erheen om waxstrips voor mijn gezicht te kopen maar uiteindelijk kwam ik me drie andere dingen thuis. Als eerste kocht ik een setje van een onbekend merk met spullen om gezichtshaar te verwijderen. Het leek me heel handig omdat ik wax altijd zo'n geklieder vind. Bij thuiskomst gelijk geprobeerd natuurlijk en ik kan jullie zeggen; geen aanrader! Doe jezelf een lol en koop deze kit niet want het werkt voor geen meter. Vinden jullie het leuk om hier een review over te lezen of volstaat het om te zeggen dat het hier gaat om een soort schuurpapier waarmee je over je poezelige gezichtje moet schrobben? 
Verder viel mijn oog op een setje maskers voor op reis van Montagne Jeunesse. Ik vind het altijd handig om wat maskers in huis te hebben, mocht ik opeens zin krijgen om zoiets op mijn smoeltje te smeren. Op vakantie vind ik dat veel te veel gedoe trouwens. Deze maskers liggen dus op me te wachten in de badkamer. Ik ben namelijk niet iemand die heel regelmatig zoiets aanbrengt. (Zou ik misschien wel moeten doen want ik knap er wel van op haha...)
Tot slot kocht ik simpele haarspeldjes om te gebruiken voor een knot. Mijn haar is namelijk erg lang en als ik mijn haar opsteek, houd ik altijd heel veel slierten haar over. Met schuifspeldjes kan ik die plukken makkelijk wegsteken. Erg fijn als het warm weer is. Ik vind het namelijk helemaal niets om dan allemaal haar in mijn nek en op mijn rug te hebben hangen. 

Dit is een ingepland bericht vanwege mijn vakantie. Mocht je willen weten wat ik allemaal uitspook in Frankrijk dan kun je mij volgen op facebook. Je vindt de button in de side-bar. Au revoir!

6 opmerkingen:

  1. Ah ja, een maskertje op z'n tijd, dat moet gewoon als echte dame:):)

    Epileren laat ik de schoonheidsspecialiste doen (ze heeft een lief tarief voor wie alleen zijn wenkbrauwen laat doen:). Ik kan het echt niet zelf: niet harsen en niet met een pincet:) Ben een hork in die dingen, helaas. Het is eigenlijk een wonder dat maskertje me nog lukt:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind harsen juist superfijn haha! In een keer al die stomme haren weg.

      Verwijderen
  2. ontharen bah, vind het vreselijk... gelukkig hebben mijn wenkbrauwen een leuk vormpje van zich zelf, en mijn uhh donsjessnot doe ik met ontharingscreme, en dat gaat eigenlijk perfect...

    En maskertje, heerlijk...
    van de week nog gedaan toen ik in bad ging..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha ja in mijn geval is het ook de 30 jaren challenge, ik heb m nog ergens staan ... whoops!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ga jij hem nog afmaken??? Wel leuk om te lezen altijd ;-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...