zaterdag 16 juni 2012

Mirror shots / week 26


26 weken zwanger

close-up
26 weken en 2 dagen zwanger

longsleeve H&M / buikband Vida Vita / jeans Asos Maternity / sandaaltjes Van Haren
26 weken en 2 dagen zwanger
26 weken en 3 dagen zwanger

top Mama Licious / buikband Buikbanden.com / vestje Bershka / Jeans H&M Mama / sneakers  Vans
26 weken en 6 dagen zwanger

longsleeve Otto (9 Monate) / gilet Esprit / jeans H&M Mama / sandaaltjes Van  Haren
26 weken en 6 dagen zwanger

close-up

Morgen ben ik alweer 27 weken zwanger. Wat gaat het hard nu! Heb een bewogen weekje achter de rug maar gelukkig gaat alles goed. Was enorm beroerd deze week en heb geen idee of dat iets hormonaals was of gewoon een griepje. Thank God, dat al het voedsel nu weer binnen blijft want het was niet grappig. 
Ik ging gisteren voor de gein ook weer eens op de weegschaal staan en, uhhh...., het gaat hard nu. Heel lang kwam ik maar langzaam aan maar de teller staat nu toch echt op +7. Slik! Heb niet eens bizar veel gegeten de laatste tijd maar ik groei als een gek, of liever gezegd, de baby groeit als een gek. Het gewicht blijft wel allemaal aan mijn buik plakken. Ik pas nog steeds oude vestjes en jasjes alleen gaan ze nu niet meer dicht. Mijn broeken zitten op mijn benen ook nog prima maar ook die gaan niet meer dicht. Het gewicht lijkt dus heel plaatselijk te zitten. Houd daarnaast ook nog niet echt vocht vast dus ik begin nu een beetje bang te worden voor een tienponder. Voel me behoorlijk massief worden in ieder geval en ben benieuwd hoe ik er volgende maand aan toe ben.
Met het jongetje in mijn buik gaat het volgens mij prima! Hij stuitert de hele dag door, door mijn buik heen en reageert heel erg op geluiden en licht.
Volgens mij zijn dat allemaal tekenen dat het in orde is daarbinnen.
Vandaag zijn we naar een megadrukke Ikea geweest om te kijken voor babyspullen en een nieuwe kast. We hebben nog niets gekocht maar we hebben nu wel helder wat we willen hebben. Morgen gaan we dus alles goed opmeten zodat we zeker weten dat wat we in ons hoofd hebben ook daadwerkelijk past. Als dat inderdaad het geval is gaan we binnenkort de oude kast afbreken en alles goed opruimen en daarna weer terug naar de Ikea. De babykamer begint in mijn hoofd al heel leuk te worden, nu de uitvoering nog.

15 opmerkingen:

  1. Na bevalling aan de borstvoeding en de kilos verdwijnen!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt een hele mooie buik. Misschien valt het mee en zitten de kilo's vooral in de baby? Hier spreekt alleen een leek op het gebied van zwangerschap haha.

    En ben je er ook al over uit waar je je eigen kleding dan gaat stallen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop het, maar een huge baby lijkt me ook niet geweldig. Hij moet er namelijk ook nog uit ;-)

      We gaan waarschijnlijk een grote Pax kast bij Ikea kopen en die komt op de babykamer. Voorlopig kunnen mijn kleren daarin. Tenzij ik nog 20 kilo aankom, dan gooi ik al mijn kleren weg en bewaar ik wat ik nog pas in een doos haha...

      Verwijderen
  3. Je bent zo mooi zwanger. Echt! Kan het niet vaak genoeg zeggen.
    Leuk hoor het babykamer project! Lijkt me echt heel leuk om daar mee bezig te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat lief! Dankjewel :-) Vind het ook zeker leuk om in de babykamer aan de slag te gaan en ben benieuwd hoe het gaat worden.

      Verwijderen
  4. Prachtige buik! Het gaat wel snel nu inderdaad, 27 weken alweer! Keep up the good work!
    Onze hond wordt inderdaad vaak Samson genoemd. Het is niet hetzelfde ras. Samson is een Bobtail en de onze een Bearded Collie en die zijn veeeeeel leuker ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Dan is jullie hond vast enorm leuk want ik vind Samson al geweldig ;-)

      Verwijderen
  5. Hee, dat is alweer een tijdje geleden, dit blogje. Leuke foto's weer en prachtig buikje hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit blijven zo'n leuke foto's! Je hebt echt een prachtbuik. Vervelend dat je afgelopen week niet lekker was, niet kunnen eten word je zo slap van. Gelukkig voel je, je weer wat beter! Ben benieuwd naar het babykamer project.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, ben ook blij dat het weer beter gaat want het was niet fijn haha... Als de babykamer af is (of bijna af) dan komen er zeker wat fotootjes :-)

      Verwijderen
  7. 7 kilo valt hartstikke mee hoor, ik ken er wel een paar die zijn heel wat meer kilo's aangekomen! En als het de baby is, is dat gewicht er straks zo weer af :) Was bij mijn zus btw ook zo, die was binnen no time terug in vorm.

    Maak je eigenlijk elke dag een foto? En ga je daar nog een album voor jezelf van maken ofzo? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is volgens mij wel volgens het gemiddelde inderdaad. Ik hoop ook dat ik straks die extra kilo's snel kwijt ben en weer lekker kan gaan sporten.

      Ik probeer een paar foto's per week te maken. Ik wil er zeker iets mee gaan doen, denk dat ik de mooiste laat afdrukken en in uk zijn album ga plakken.

      Verwijderen
  8. Jammer dat de Oranjes er niet door zijn!
    Ik had het ze gegund.

    x Krizia

    Shark Attack - Fashion Blog

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...