vrijdag 8 juni 2012

A lot of mirror shots

25 weken en 2 dagen zwanger

shirt Miss Etam Mama / jeans H&M Mama / slippers Havaianas

25 weken en 3 dagen zwanger

close-up
25 weken en 4 dagen zwanger

tanktop Only / shirt Miss Etam Mama / jeans H&M Mama / slippers Lazamani
25 weken en 4 dagen zwanger

close-up


Aankomende zondag ben ik alweer 26 weken zwanger. Vind het nu opeens zo hard gaan! Het lijkt nu pas een beetje tot me door te dringen dat ik over een paar maandjes echt een baby in mijn armen heb liggen. Natuurlijk weet ik dat al een poosje maar de laatste paar dagen raak ik er steeds meer van doordrongen.
Vorige week ging het niet zo lekker. Gelukkig is mijn dipje weer overgewaaid en gaat het nu weer redelijk. Nog steeds wel last van de gebruikelijke klachten zoals duizeligheid, moe zijn en last van maagzuur maar daar ben ik inmiddels zo aan gewend dat ik er niet meer van op kijk. 
De afgelopen week eet ik steeds hele kleine porties verdeeld over de hele dag en mijn maag reageert hier goed op. Ook het maagzuurdrankje Gaviscon helpt aardig dus zo komen we de laatste maanden wel door. 
Ik voel de baby de hele dag door bewegen en vind dat zo fijn. (Meestal dan, dat gedans op mijn blaas en tegen mijn maag is soms minder haha...) Als ik iets op mijn buik heb liggen dan wordt er direct tegenaan geschopt en als ik of mijn vriend een hand op mijn buik leggen dan gaat hij er tegenaan liggen. Heb het gevoel dat ik echt een band begin te krijgen met mijn ongeboren zoon. 
Deze week hebben we ook druk gerommeld in de babykamer. Er staan meubeltjes dus we kunnen aan de slag met de inrichting. Ik twijfel alleen nog een beetje of ik mijn kledingkast op die kamer moet laten staan. Het staat niet zo heel mooi en de kast komt ook vrij diep de kamer in. Het probleem is alleen dat door de schuine wanden in ons huis, de kast nergens anders kan staan. Verplaatsen is sowieso eigenlijk geen optie omdat de kast van ellende al bijna uit elkaar valt. We zouden natuurlijk een andere kast kunnen kopen maar de enige optie die ik tot nu toe mooi vind, kost rond de 500 euro. Aiaiai! We gaan dus nog maar even op zoek naar andere alternatieven. Hoop trouwens dat ik over een paar weken wat foto's kan laten zien van de babykamer. Althans, dat is het streven...

9 opmerkingen:

 1. Fijn dat je in ieder geval uit het dipje bent. De laatste foto is prachtig, wat een buik:)! Misschien is zwemmen na het avond eten wel fijn.. dat heb ik van meerdere gehoord. Ben beniewd naar de babykamer foto's:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga de openingstijden van het zwembad maar eens even checken, misschien is het wel een idee. Thanks!

   Verwijderen
 2. Wat een mooie foto's en wat een prachtig buikje. Volgens mij zijn we nu even groot zwanger :) Die kast.. lastig. Wij hadden een zolderkamertje over, die we helemaal hebben omgebouwd tot kast (is ook allemaal schuin). Onder die schuine wanden hebben we een rek gemaakt, waar al onze hangkleding aan hangt, en aan de rechte muur hangen planken waar al onze legkleding op ligt. Goedkope oplossing, maar staat super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ga deze week eens een rondje Ikea, Kwantum, Leen Bakker enz. doen.

   Verwijderen
 3. Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog! Wat het je een mooi buikje! En wat leuk dat je het baby'tje zo goed voelt! Nog een paar maandjes dan is hij er, spannend he! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het is inderdaad heel spannend :-)

   Verwijderen
 4. Het lijkt me heel leuk om foto's van de babykamer te zien! Leuke post weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Die foto's kunnen nog even duren maar ze gaan er komen ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...