dinsdag 5 juni 2012

Secret of my soul
Het is alweer even geleden dat ik muziek heb gedeeld op mijn blog. Vandaag dus even een snelle post met het nummer Secret of my soul van Dilana Smith. Ik denk dat bij lang niet iedereen een lampje gaat branden bij het horen van de naam Dilana Smith, vrij logisch aangezien dit de naam is van een redelijk onbekende zangeres. Ze heeft volgens mij maar één succesvol album gehad in Nederland, Wonderfool.
Jammer genoeg is Dilana Smith niet echt doorgebroken na het uitbrengen van Wonderfool. Best wel jammer want ik had zeker nog veel meer muziek van haar willen horen. Ik vind namelijk echt dat ze een mooi geluid heeft, lekker rauw en heel eigen. Haar stem en muziek doen me in de verte een beetje denken aan Anouk.
Deze cd kwam uit in de periode dat het net mogelijk was thuis cd's te kopiëren. Volgens mij zat ik in de tweede klas van de middelbare school toen ik voor het eerst het nummer Secret of my soul hoorde van dit album. Via via had ik het origineel in handen gekregen en bam, I was hooked! Ik maakte snel een kopie en sindsdien is dit album niet meer weg te denken uit mijn muziekcollectie. Wat ik bijzonder vind, is dat praktisch de hele cd geweldig is. Vaak vind ik maar een paar nummers van een heel album goed maar dat is bij Wonderfool dus niet het geval. Ik heb ervoor gekozen om jullie het nummer Secret of my soul te laten horen omdat het nummer is dat me het meeste raakt en omdat dit liedje ervoor heeft gezorgd dat ik verliefd werd op de rest van de cd.

10 opmerkingen:

 1. Heerlijk nummer. Ze heeft inderdaad een damn pretty good voice. Ik hoor er ook een Tina turner in.. thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu je het zegt ja, ik hoor er ook wel een Tina Turner in :-)

   Verwijderen
 2. Beetje jammer dat mijn internet zuigt en ik happen muziek hoor haha. Maar leuk nummertje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. That sucks haha ;-) Ik vond het ook wel aardig ja!

   Verwijderen
 3. dit liedje ken ik ergens van en idd : fijn liedje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoorde het pas ook weer op de radio voorbij komen :-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...