donderdag 7 juni 2012

Shoplog Etos, Kruitvat, Hema en DA

De afgelopen dagen liep ik twee keer even naar het winkelcentrum bij ons in de straat om boodschappen te doen en om even snel wat dingen te halen die op of nodig waren. De artikelen die ik kocht bij Kruitvat, DA en Etos had ik misschien ook wel in één winkel kunnen kopen maar ik liep als een kip zonder kop rond deze week.waardoor ik steeds van alles vergat. Ik kocht bijvoorbeeld maandagmiddag een nieuw flesje Bio-Oil bij Kruitvat en kwam er dan diezelfde avond achter dat mijn gezichtscrème op was. Zo ging het de hele tijd, dus ik bleef maar heen en weer lopen. Lekker handig! Ik geef trouwens ruimschoots toe dat nagellak en nagelstickers voor het EK geen nuttige en nodige aankopen zijn, zeker als je bedenkt dat het twee jaar geleden is dat ik voor het laatst mijn vingernagels heb gelakt.Ter ere van het WK dat wel!
Bij de Hema kocht ik wat spullen voor de babykamer. We willen proberen dit soort aankopen een beetje te spreiden zodat we niet opeens in augustus nog heel veel geld moeten uitgeven. Aangezien er deze week kortingsstickers geldig zijn bij de Hema, besloten we die maar te gebruiken.Bij de Etos kocht ik een nieuwe coverstick tegen puistjes, crème van Biodermal, nagellak van Essie en nagelstickers voor het EK. Bij de Kruitvat kocht ik een nieuw flesje Bio-Oil en bij de DA een nieuwe scrub van Therme.

Aan het begin van deze week viel de folder van de Hema in de bus. Toen ik zag dat er kortingsstickers van 15% bij zaten, besloot ik die eens nuttig te gaan besteden aan babystuff. Het kamertje is inmiddels leeg en er staan al wat meubels en losse dingen die moeten worden opgehangen. We kunnen nu dus beginnen met het verzamelen van de kleine dingen. Ik kocht twee kruiken, een ledikantdeken en een dromenvanger van Return to Sender.

Nog even een close-upje van het dekentje en de dromenvanger. Het thema van de babykamer wordt  dieren en kleur. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met het afmaken van het kamertje maar, uhhh...., er ligt nog heel wat werk te wachten.

10 opmerkingen:

 1. Baby spulletjes zijn altijd zo schattig:D ik heb is een keer 2 baby doekjes voor me ratten gekocht omdat die dingen zo lekker zacht vond haha ( me ratjes ware toen ook heel klein dus eigelijk niet zo gek haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn moedergevoelens borrelen inderdaad spontaan op bij het aanschouwen van al dat schattige spul :-)

   Verwijderen
 2. Leuke aankopen. Tip: Ga ook eens langs de baby-dump. Daar is het allemaal net iets goedkoper dan bij de Hema en Prenatal. En koop hydrofiel doeken/washandjes, afwasborstels voor flessen, monddoekjes, sokjes, basicrompertjes etc bij de Wibra of bij de zeeman (scheelt meer dan de helft van het geld). O en nog een tip: neem geen andere flesjes behalve de S-fles van Difrax. Die helpt super goed tegen krampjes, lekt niet, krijg jij het minst rugpijn van, zijn de beste flesjes ooit gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit zijn echt goede tips! Thanks ;-) Zie soms echt door de bomen het bos niet meer. Ga binnenkort maar eens een rondje doen.

   Verwijderen
 3. Ah leuk om te zien zeg, het lijkt mij geweldig om zo'n kamertje in te richten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :-) Vind het ook leuk om daar mee bezig te zijn al vind ik het ook wel lastig vanwege de grote keus.

   Verwijderen
 4. Dat dekentje wordt hier ook flink gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...