zondag 10 juni 2012

Mirror shots / The EK-look 2012

25 weken en 6 dagen zwanger

top Only / buikband Buikbanden.com / jeans H&M Mama / sneakers Vans

25 weken en 6 dagen zwanger

25 weken en 6 dagen zwanger

close-up


Boehoe, wat een domper! We hebben gisteren gewoon verloren van Denemarken, een waardeloze tegenstander. Als ware sportfanaat word ik natuurlijk wel een beetje verdrietig van deze nederlaag. Ik vrees dat het EK voor Nederland wel eens snel afgelopen zou kunnen zijn, alle oranjegekte ten spijt. Zou het wel heel jammer vinden hoor. Aan mijn outfit van gisteren kunnen jullie zien dat het in ieder geval niet aan mij heeft gelegen. Ik was helemaal klaar voor de overwinning!
Gelukkig hebben we gisteren wel een hele gezellige avond gehad. Vrienden van ons kwamen hier eten en voetbal kijken. Als kers op de taart hadden ze hun kleine puppy meegenomen. Uiteraard ben ik weer eens vergeten om een foto van lieve, kleine Sproetie te nemen maar oh oh, wat was hij schattig, Het is dat er al een baby onderweg is anders had ik spontaan een broertje of zusje van dit beestje geadopteerd.. Ik ben nu eenmaal nogal vatbaar voor alles wat klein en jong is en uit de dierenwinkel komt haha...
Ik stond gisteren om half 4 in de keuken om een lading EK-waardige hapjes in elkaar te flansen en spaghetti bolognese. (Binnenkort zal ik nog wel even wat fotootjes daarvan plaatsen.) Was al kapot voordat de wedstrijd überhaupt begonnen was. Alles viel wel in de smaak dus al met al was het het vele werk wel waard. Ben stiekem altijd een beetje trots als mensen mijn gerechten waarderen en vragen om recepten. Heb namelijk totaal geen talent voor alle overige huishoudelijke taken dus voel me dan toch een beetje een echte huisvrouw. 
Ben helaas wel de halve nacht beroerd geweest van de homemade guacamole. Is blijkbaar toch niet zo'n briljant idee als je zwanger bent, hmmm... Ben inmiddels al een paar uur op want mijn maag voelt zich een stukje beter in een verticale positie. Vraag me sterk af hoe dit zich allemaal gaat ontwikkelen de aankomende weken want heel blij word ik er niet van. 
Ga nu vriendlief even van mijn (!!!) voedingskussen af schoppen zodat hij de halve marathon kan gaan rennen. Ben benieuwd naar zijn tijd. Zometeen gelijk maar even douchen en wachten op een vriendin die op visite komt. Heb haar al een poosje niet gezien dus het wordt vast gezellig bijkletsen. 

18 opmerkingen:

 1. Ja jammer he! Maar jouw outfit was inderdaad helemaal EK-waardig. Leuk! Fijn ook dat het zo'n leuke avond was, hoop dat je je inmiddels wat beter voelt. Veel plezier met je vriendin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt zonde ja :-( Verder was het heel gezellig!

   Verwijderen
 2. Ja, stom Denemarken,of slecht Nederland.. wat we er van maken willen. Jouw outfit was in ieder geval erg leuk! Die zwangerschapsband is leuk bedacht. Hoop dat je, je wat beter voelt.. de hele nacht draaien is helemaal niks. Succes voor je vriend en veel plezier met je vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind Denemarken stom :-( Thanks, ben ook heel blij met die band and I am okay now!

   Verwijderen
 3. Leuke outfit! De armbandjes vind ik geweldig! Zelf gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik heb ze gekocht bij de Kruitvat.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Dezelfde Vans, dezelfde deken, gaat goed haha...

   Verwijderen
 5. O die buikband staat je heel goed! Zat ie ook lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hij zat prinma al is de onderkant al vrij strak en de bovenkant nog wat los.

   Verwijderen
 6. Haha vet leuk die buikband, origineel ook! Hoeveel Vans heb jij wel niet :-D

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voelde me ook heel stoer haha :-) Enne, ik heb 3 paar...

   Verwijderen
 7. wat een schattig buikbandje!! we mogen een keer verliezen ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks :-) Maar nu MOETEN we ook twee keer winnen...

   Verwijderen
 8. Leuk outfitje! Je was er inderdaad zo te zien helemaal klaar voor. En inderdaad, wat een domper hè.. Ik zie het ook niet meer helemaal rooskleurig voor maar hey, we moeten maar positief blijven! Hihi. Ben benieuwd naar de Spaghetti fotootjes! Hopelijk was het gezellig vandaag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Vond het echt zo jammer, hoop maar dat het woensdag wat beter gaat met onze mannen ;-) Was heel gezellig en de foodpics volgen vandaag of morgen denk ik.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...