zondag 17 juni 2012

Diary #4

Deze week heb ik niet heel veel foto's gemaakt maar toch vind ik het wel leuk om er een aantal te laten zien. Vandaag laat ik  niet een hele lading foto's met voedsel zien want ik heb deze week al twee artikelen gemaakt over eten. Dat leek me wel genoeg vandaar dat het deze keer dus een korte post is geworden :-) Ons huis is trouwens nog steeds versierd met allerlei oranje troep dus fingers crossed voor vanavond. Ik acht de kans niet zo groot dat we doorgaan maar ik hoop stiekem dat we het geluk een beetje aan onze zijde  hebben.


Mijn vriend heeft vorige week vrijdag het halve huis volgeplakt met EK-afzetlint. De boekenkast in de kamer was ook de klos. Het oranje vaasje met bloemen kregen we van Bastiaan en Mariska die bij ons de eerste wedstrijd kwamen kijken. Vinden jullie het ook niet fantastisch vloeken bij de rest van de accessoires ;-)

Maandagavond was het weer eens tijd voor zwangerschapsgym. Net als de vorige keer heb ik me helemaal rot gezocht naar  het zaaltje waar de cursus wordt gegeven.

Heerlijk beest ;-) Punt!

EK-nagels! Normaal gesproken lak ik nooit mijn nagels omdat ik er én niet goed in  ben én het niet praktisch vind. Heb  toch maar een uitzondering gemaakt toen ik deze stickers bij de Etos zag. Ben best wel trots op het resultaat. Het lakken van al die verwarmingen en kozijnen heeft zeker wel zijn vruchten afgeworpen.

Ik ben een sucker voor gratis dingen die je bij een tijdschrift krijgt. Blijkbaar heb ik niet veel beters te doen dan rondhangen in de Bruna want deze week kocht ik een pakket met twee tijdschriften en een gratis speendoekje. Denk niet dat zo'n doekje essentieel is in je babyuitzet maar, uhhh...., wel leuk toch? (Geen idee of ik het überhaupt ga gebruiken eigenlijk...)

9 opmerkingen:

 1. haha ja, oranje vloekt gewoon bij alles! Maar wel leuk hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha het staat heel erg pretty! En ik ben ook wel eens een sucker voor gratis dingen hehe.

  Ik duim voor vnvnd maar heb ook weinig hoop >_<

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zag ook nog een blad met een gratis zonnebril maar ik mocht maar een ding kopen van mezelf ;-)

   Ik heb ook geduimd (en gevloekt) maar het heeft jammer genoeg niet geholpen :-(

   Verwijderen
  2. Hah, volgens mij heeft een vriendin van me die zonnebril. Wa die van de Glamour? Raybanish? Ze zei dat ie zelfs beter was dan haar dure eigen. Nu niet snel naar de winkel rennen he ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een lieve kat! En Mama fabulous vind ik ook echt een super leuk blad! Jammer van de wedstrijd van gisteravond, maar zat er wel een beetje in...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hij is inderdaad erg lief ;-) Erg jammer dat we verloren hebben maar het kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Ga eens kijken of ik dat blad hier kan vinden.

   Verwijderen
 4. Jouw kat lijkt echt extreem veel op mijn kat Sjors!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou enorm vd kleur oranje. je vaasje vind ik dan ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...