vrijdag 8 juni 2012

Diary #3

Hier is dan alweer mijn derde diary! Ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden om mijn fotootjes te bekijken. Het maken van foto's moet nog een beetje in mijn systeem slijten want steeds vergeet ik leuke momenten vast te leggen en maak ik alleen maar foto's van eten. Is ook heel belangrijk natuurlijk maar iets meer diversiteit is altijd leuk. Goed, daar gaan we dan...

Lekker in de achtertuin ontbijten met croissantjes en een fruitsapje van de C1000. Jammer genoeg zonder zonnetje dit keer maar toch wel erg aangenaam.
Ik ging dinsdagmiddag naar de kapper en natuurlijk heb ik me weer iets laten aansmeren. De kapster gebruikte dit masker voor mijn haar en het werd zo zacht, en het rook zo lekker en er zat 50% korting op... Tja, en toen ging ik voor de bijl ;-)
Dit flesje is de laatste weken mijn allerbeste maatje. Boehoe...
Zondag heb ik heerlijk gezwommen met mijn dikke buik. De dag erna ook nog naar zwangerschapsgym geweest dus Jess is eindelijk weer eens echt in beweging geweest. Ik kan niet wachten om weer in vorm te komen na de bevalling!
Bo is helemaal klaar voor het EK met zijn kussentje van Tuc :-)
Met mijn voeten omhoog op een ligbed in de tuin. Het boekje Verboden vruchten van Heleen van Royen kreeg ik een paar weken geleden grat is bij de Kruitvat. Ik zal er maar geen uitgebreide literatuuranalyse op los laten maar het las wel lekker weg.
Het zakje woksaus van de Action uitproberen. Het was eetbaar maar wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar. Vond het een beetje chemisch smaken.
Een tosti eten bij Bakker Bart met een Ice Tea Green.

16 opmerkingen:

 1. ik zat net nog te twijfelen of ik de wok saus moest nemen ... niet gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee niet doen hoor ;-) Was niet erg lekker!

   Verwijderen
 2. Jaa, ik vind fotootjes kijken hartstikke leuk.
  Hihi en dat katje ligt er zo skattig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat compenseert die lekkere lange lappen tekst weer haha ;-)

   Verwijderen
 3. O die gaviscon krijg ik echt niet weg, dikke drap. Zeker omdat Rick van die vieze grapjes erover maakte. Ik drink Antagel, is net zo vloeibaar als water met een lichte pepermuntsmaak. Die krijg ik beter weg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind het ook niet echt lekker maar aangezien het wel redelijk werkt, neem ik heg toch maar. Neem wel eerst een slok Gaviscon en spoel het dan weg met een slok water ;-)

   Verwijderen
 4. Hahaha die maagzuurrrrr....zo blij dat dat over was. Bij mij was Rennie mijn beste vriend...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal blij zijn als ik er vanaf ben maar moet jammer genoeg nog even :-( Rennies vind ik zo smerig, yak... *kotssmiley*

   Verwijderen
 5. Ja, foto's kijken blijft leuk!! Fijn dat er weer een diary online staat:) Wat vervelend op een ligbedje met een boek erbij;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke fotos! (:
  altijd leuk om te zien..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa laat die zon maar snel terug komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo denk ik er nu ook precies over ;-)

   Verwijderen
 8. Leuke foto's, alleen bij de foto onderwater, daar heb je dan een onderwatercamera voor gebruikt? Op zelfontspanner en dan maar zwemmen, leuke gedachte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel ;-) Die ene foto is inderdaad met een onderwatercamera gemaakt. Alleen lag mijn vriend op de bodem om op het knopje te drukken.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...