maandag 4 juni 2012

A lot of mirror shots

24 weken 4 dagen zwanger

shirt Supermom / jeans H&M Mama / slippers Havaianas

24 dagen en 5 dagen zwanger

top M&S / jeans H&M Mama / slippers Havaianas

24 dagen en 5 dagen zwanger

close-up

25 weken en 1 dag zwanger

shirt Asos Maternity  / jeans Asos Maternity / sneakers Vans


Door alle posts van de 30 dagen challenge was ik er nog niet echt aan toe gekomen om wat nieuwe mirror shots te plaatsen. Ik maak nu dus maar even een wat grotere post met wat meer foto's in één keer. Eens kijken hoe dat bevalt.
Gisteren vertelde ik dat ik al dat het zwanger zijn mijn neus uit kwam. Het is niet zo dat ik dat gevoel 24/7 heb hoor maar soms vliegt het me allemaal even naar de keel. Ik zit al vanaf maart in de ziektewet en dat vind ik vreselijk. Ik word de hele dag met mezelf geconfronteerd en dat is niet altijd even leuk. Ook voel ik me de ene dag wel redelijk maar de andere dag ellendig. Dat is al zo vanaf januari en ik ben op een punt beland dat ik heel graag weer de oude Jess wil worden want ik herken mezelf amper. Normaal gesproken is mijn motto niet klagen maar dragen alleen dat lukt niet altijd even goed de laatste tijd. Gelukkig maken de momenten dat ik me wel fijn voel veel goed. 
Verder voel ik mijn baby ook continu bewegen in mijn buik en daardoor besef ik heel goed waar ik het allemaal voor doe. Ook doet mijn zoon het hartstikke goed en daar ben ik wel heel gelukkig mee. Ik heb liever dat ik me beroerd voel dan dat het slecht gaat met de baby en daar zijn op dit moment geen aanwijzingen voor. Thank God!
Vanavond ga ik voor het eerst naar een zwangerschapscursus. Ik ben heel benieuwd! Een aantal vriendinnen hebben me moeten overtuigen om dit te doen want het leek me niet zo super. Toch heb ik er stiekem wel zin in. Het lijkt me leuk om andere vrouwen te ontmoeten die ook zwanger zijn en dus min of meer in hetzelfde schuitje zitten. Ga dus zo maar een pan soep maken en alvast mijn zooi bij elkaar pakken. 

8 opmerkingen:

 1. Kan me heel goed voorstellen dat je jezelf heel goed leert kennen en dat het ook enorm saai kan zijn om thuis te zijn. Maar in the end, je voelt gelukkig dagelijks waarvoor je het doet.
  Succes bij de cursus, ben benieuwd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Leer mezelf heel goed kennen nu :-( Gelukkig heb ik ook genoeg leuke momenten hoor. Het voordeel van zwanger zijn, vind ik in ieder geval dat je weet dat het eindig is en dat je weet waar je het voor doet haha...

   Verwijderen
 2. wauw wat een buik zeg:D
  Heel veel succes en plezier bij de cursus:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat hard nu haha... Dankjewel, ik ben echt superbenieuwd!

   Verwijderen
 3. Probeer te genieten van de kleine dingen, misschien maakt dat het allemaal wat makkelijker. Gelukkig laat je kleine mannetje vaak genoeg weten waarvoor je het allemaal doet. Ik kan me voorstellen dat het een lastige periode is, maar straks krijg je er heel veel moois voor terug! Veel plezier bij de cursus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve comment! Dankjewel :-) Probeer ook van de kleine dingen te genieten en gelukkig lukt dat ook wel.

   Verwijderen
 4. Wauw, de close-up is zo mooi! Veel succes en plezier vanavond!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...