woensdag 20 juni 2012

Enkeltje ziekenhuis

Pfff, ik weet even niet waar ik moet beginnen met dit verhaal. Het zal in ieder geval niet al te lang worden want ik heb alleen mijn telefoon tot mijn beschikking. Goed, ik ben zojuist wakker geworden in het ziekenhuis. Wat?!? Juist, ik ben de sigaar en ben opgenomen.
Ik voelde me al paar dagen niet zo lekker. Nu voel ik me al een paar maanden vrij beroerd maar de afgelopen dagen voelde het heel anders dan de voorgaande tijd. Voor de zekerheid belde ik gistermorgen de verloskundige om haar mijn klachten voor te leggen. Aangezien ze het niet vertrouwde, kwam ze direct langs. Thuis op de bank onderzocht ze me. Ze ging ook mijn bloeddruk meten en BAM! Binnen een paar dagen ben ik van een lage bloeddruk naar een hoge bloeddruk gegaan. Niet zo mooi omdat een lage bloeddruk niet zo erg is maar een hoge bloeddruk kan vervelende gevolgen hebben.
Ze belde direct het ziekenhuis om me door te sturen voor verder onderzoek. Het was nog een heel gestress om mijn vriend op zijn werk te bereiken maar gelukkig kon hij op tijd naar huis komen. De hele middag in het ziekenhuis geweest voor allerlei onderzoeken. Aan het einde van de dag dacht ik lekker weer naar huis te mogen maar nope, ik moest blijven.
Ze weten nog niet of er echt iets aan de hand is maar ik lig hier op verdenking van zwangerschapsvergiftiging. De aankomende dagen gaan ze me in de gaten houden en verdere onderzoeken doen. Hoop dat het allemaal meevalt.

13 opmerkingen:

 1. Dat is schrikken! En flink balen.
  Hoe gaat het met je kindje, is daar alles nog goed mee?
  Veel sterkte in elk geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh nee! Wat ontzettend vervelend! Dan schrik je wel even flink. Hopelijk zijn ze er gauw achter wat je hebt en mag je weer naar huis! Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O nee...ik ben uiteindelijk ook met n hoge bloeddruk opgenomen. gewoon stil blijven liggen en niks doen. je bent in goede handen! Zet m op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh nee, schrok ff toen ik de titel las. Hopelijk is alles goed met jou en de baby en valt het allemaal mee.
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh neee, wat balen zeg! Gelukkig houden ze jou en het baby'tje nu goed in de gaten! Hopelijk valt het mee! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He bah meid, wat ontzettend rot!! Goed uitrusten en hopen dat het snel weer goed gaat met jullie!! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een vervelend nieuws!! Ik schrok echt van je berichtje. Ik hoop dat je inmiddels al wat meer weet en je wat beter voelt. Het is niet leuk om in het ziekenhuis te moeten blijven, maar als alles maar goed gaat met jou en de baby. Hou je ons op de hoogte? Heel veel sterkte en ik hoop dat je snel weer naar huis mag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoop dat het goed uitpakt, in ieder geval sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo dat is schrikken! Ik wens je veel sterkte en hoop dat het allemaal snel weer goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O wat een vreselijk nieuws... Hopen op geen zwangerschapsvergiftiging. Hoe gaat het nu met je?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohh meid!! nou veel beterschap!! komt helemaal goed!! neem gewoon je rust

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje wat een vervelend nieuws!! Ik schrok toen ik de titel zag. Heel veel beterschap en doe het heel rustig aan met z'n tweetjes! Hoop dat je, je snel weer beter mag voelen!! Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...