maandag 4 juni 2012

Dag 4 - Show je wishlist

Laat ik voorop stellen dat op dit moment mijn allerliefste wens een gezonde zoon in september is. Ik wil niets liever dan dat alles goed gaat met het kleine jochie in mijn buik en het enige waar ik op dit moment echt naar verlang is een gezonde baby in mijn armen.
Een andere prioriteit is op dit moment het vinden van een andere auto. We hebben nu namelijk een auto van tien jaar oud die al drie keer naar de garage is geweest dit jaar en waar we inmiddels al honderden euro's in hebben gestoken. Het probleem is nog steeds niet verholpen dus de volgende afspraak staat al weer gepland. Voordat de APK afloopt, willen we graag een andere auto omdat die keuring waarschijnlijk een duur geintje gaat worden. We moeten nog even goed nadenken voor wat voor auto we gaan dus daar kan ik nog geen interessant plaatje van showen. Het is daarnaast ook een beetje lastig om mijn ongeboren kind op een wishlist te tonen dus heb ik voor het maken van deze post een aantal webshops bezocht voor wat geinige kledingstukken en accessoires en daarmee een top-10 samengesteld.
Ik heb er bewust voor gekozen om de positiemode te mijden omdat die kleding mijn neus uit komt onderhand. Ook leek het me wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik nu eigenlijk zou willen dragen in plaats van mijn verzameling kledingstukken van Miss Etam en M&S. Aangezien ik op dit moment niets van de kleding op de afbeeldingen pas, blijft het dus wel met recht een wensenlijstje. Daarnaast heb ik ook echt geen gewone kleding nodig want ik heb een kast vol en ik zal blij zijn als ik daar aan het einde van dit jaar weer in kan komen. De accessoires en schoenen zou ik natuurlijk wel gewoon kunnen bestellen maar daarvoor geldt eveneens dat ik genoeg heb. Het blijft dus bij kijken, kijken, kijken... en nuttige babyshizzle kopen!



1.

Jurk van Ralph Lauren via Asos

2.

Top van Rip Curl via Surfdome

3.

Slippers van Reef via Surfdome

4.

Ketting van Asos via Asos

5.

Tas van Free People via Free People

6.

Shirt van Asos via Asos

7.

Espadrilles van Dune via Asos

8.

Ketting van River Island via Asos

9.

Shirt van Rip Curl via Surfdome

10.

Jurkje van Billabong via Surfdome

14 opmerkingen:

  1. Hihi ik draag nog steeds geen positiekleding :) Heb in totaal twee broeken, 2 jurkjes, een shirt en een vestje (nog van mijn vorige zwangerschap) en droeg het toen al bijna niet. Deze zwangerschap helemaal niet gedragen, pas mijn jeans nog steeds!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O btw. sucks van je auto. Wij hadden ook steeds gezeik met onze oude auto's, dat we uiteindelijk maar gewoon een nieuwe hebben gekocht (met financial lease). Het is bij ons dan ook echt wel nodig, manlief werkt 100 km vanaf huis en rijdt dat elke dag heen en weer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Baal er ook echt enorm van zeker omdat wij die auto ook echt hard nodig hebben. Ik ga normaal gesproken met de auto naar mijn werk en mijn vriend op de fiets zodat we geen twee auto's nodig hebben. Verder wonen onze families en vrienden nogal verspreid over het land. We gaan waarschijnlijk niet voor een nieuwe maar voor eentje van een jaar of twee/drie.

      Verwijderen
  3. Wat vervelend van de auto, het is zo frustrerend als het maar blijft kloten. Wel fijn en veilig om een nieuwe te hebben inderdaad. Leuke items uitgekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel ;-) We zijn hard op zoek naar een andere want dit is echt zonde van het geld.

      Verwijderen
  4. Leuke items! Leuk dat jij ook into surfmerken bent, maar dat wist ik wel, want dat trok mij juist aan aan je profiel, er stond surfen bij ^^
    Vind de Ralph Lauren jurk en kettinkje van River Island ook errug leuk!

    xo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik houd van surferken haha... Jammer dat het vaak niet zo makkelijk verkrijgbaar is in Nederland. Vind het ook stoer dat jij ook een boardchick bent ;-) Kan niet wachten om mijn plank weer van de vliering te halen, ik mis het surfen echt.

      Verwijderen
    2. Hihi, mijn watersurf kwaliteiten zijn nog niet zo best trouwens. Maar wie weet kunnen we ooit een keer samen surfen!

      Verwijderen
    3. Denk dat mijn balans op dit moment ook niet is om over naar huis te schrijven haha ;-) Wie weet, zou leuk zijn!

      Verwijderen
  5. Hopelijk vinden jullie een goede auto! Het is inderdaad vervelend als je auto maar stuk blijft gaan.
    Ik vind die ketting met dat doodshoofdje en dat laatste jurkje erg leuk! Die eerste paar slippers zien er trouwens ook leuk en comfy uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop het ook ;-) Dankjewel! Die slippers heb ik gepast bij De Bever en ze zaten echt heel fijn inderdaad. Jammer genoeg waren ze nog best prijzig en heb ik nog meer dan genoeg slippers.

      Verwijderen
  6. Ik vind nummer 2,3 en 6 echt heel tof. Ik houd van deze (surf) style

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...