zaterdag 2 juni 2012

Bestelling buikbanden.com




Al een paar weken worden we in Nederland dood gegooid met allerlei oranje spullen. Van hoedjes, vlaggetjes, toeters en EK-jurkjes tot brulshirts, knuffels en opblaasbare stoelen. Als ware sportliefhebber raak ik natuurlijk helemaal in de stemming van al deze oranjegekte. Voor het WK van twee jaar geleden had ik een superstoer oranje topje gekocht bij The Sting en het had me leuk geleken om dat weer te dragen bij het EK. (Bij wijze van lucky shirt!) Jammer genoeg komt dit leuke topje nu niet veel verder dan mijn navel en ook staan de naden nogal strak gespannen op wat kritieke punten. Hmmm...
Ik wil als echte supporter wel een beetje leuk voor de dag komen maar ik wil niet heel veel geld uitgeven aan een outfit die ik niet zoveel ga dragen. Ik heb even overwogen om zo'n EK-jurkje van Bavaria te scoren, want in one size fits all moest ook wel een zwangere toeter passen. Jammer genoeg is de Appie hier een paar weken dicht wegens een verbouwing dus dat ging hem niet worden. Vond het jurkje daarnaast ook niet zo fantastisch dat ik zin had om stad en land af te zoeken naar een exemplaar. Heb nog een oranje jurkje gepast bij de M&S hier in het winkelcentrum maar dat bleek een gek vodje te zijn en verder zag ik een mannenshirt maatje XL ook niet zitten. Ik ben niet superijdel maar daar voel ik gewoon niet zoveel voor.
Opeens bedacht ik een simpele en goedkope oplossing, een buikband. Na wat googlen kwam ik op dit site buikbanden.com terecht. Na wat rond te hebben geklikt op deze site kwam ik de bovenstaande buikband tegen met de Nederlandse vlag erop. Helemaal EK-waardig en ik vind het eigenlijk wel leuk dat hij niet oranje is. Ik heb deze buikband dus in mijn digitale mandje gemikt en afgerekend. Als het goed is, wordt hij maandag of dinsdag bezorgd. Ruimschoots op tijd voor de eerste interland van aankomende zaterdag.
Vanavond moedig ik 'onze' jongens dus nog even aan in mijn gewone kloffie maar volgende week ben ik volledig in stijl met mijn buikband en wat oranje accessoires. Hup Holland hup, laat de leeuw niet in z'n hempie staan! Hup Holland hup...

14 opmerkingen:

  1. Ah, dit is inderdaad een geweldige oplossing, hij ziet er ook leuk uit en is inderdaad EK-proof!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, ben ook heel benieuwd hoe hij er in het echt uitziet.

      Verwijderen
  2. Haha vet grappig dat je dit besteld heb. Hup Holland!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vond het ook wel humor inderdaad. Hoop dat die band geluk brengt ;-)

      Verwijderen
  3. Wat super leuk! Ik heb nooit van die buikbanden gedragen, ze zakten bij mij altijd af en ik had al de kleinste maat (te klein buikje denk ik). Heb ook een hekel aan die broeken waar die band aan zit, blijf maar hijsen steeds.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die broeken met band vind ik juist wel fijn :-) Heb er twee zo onder mijn buik maar die zitten net te hoog en dan schuurt die rand zo langs je buik. Heb het idee dat die broeken op langere buiken (en benen) zijn berekend ;-)

      Verwijderen
  4. Ik kwam per toeval op je blog terecht en wat ben je prachtig zwanger zeg!!! Zo'n mooie buik! <3 (ik ben je gelijk gaan volgen via bloglovin') Ik las ergens in een tijdschrift of op internet dat het Supertrash EK jurkje ook prima om een zwangere buik past. Hij komt maar 10 euro en je kan hem bestellen op internet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor het volgen! Dat is ook nog wel een idee. Ga morgen even googelen naar dat jurkje!

      Verwijderen
  5. Haha supergaaf! Nu moeten we wel winnen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...